Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var
Orda yazan oran dogrumudurASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var
Orda yazan oran dogrumudurASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok üstad kısa vade her gün degistiriyorlar varantları. Surekli oran degisiyor. Ya bir ayda fon ikiye katladı yonetemiyorlar. Veya panikliyorlar öngöremiyorlar. Ama sağlam hisseye girip terste kalmak nedir. Hiç şans vermiyorlar. Fazla garantici olmak da risktir. Risk yoksa sermaye de azalacaktır. Kaza riskini göze almazsan araçla yol katedemezsin
Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.
Tablolardan TCD tahmini yapmak zaten çok zor. Çok hızlı büyüyen ve agresif bir yatırım stratejisine sahip bir fon öngürelebilirliği çok fazla değil. O yüzden pek fazla yorum yapmıyorum. Mayıs ayından beri getirisine kimsenin birşey diyeceğini sanmıyorum. Bugün TCD dağılımında %1,46 düşüş gözüküyor ama TCD'de çok farklı bir değer gelebilir Pazartesi.
Bugünkü pay sayısı ve fon toplam değerine göre Çarşamba günü yaklaşık 1 milyon pay, 2 milyon TL'lik ACC satılmış. Tabi giriş ne kadar oldu bilmediğimiz için daha fazlada satış gerçekleşmiş olabilir. Performans bu şekilde devam ederse çıkışlar haftaya daha da artabilir.
Acc' yi kötü zamanda almışım %1'e yakın zararım var. Hadi endeks düşerken zarar etsem sıkıntı yok da bu arada endeks de rekor kırdı. Ama acele etmeden bekleyeceğim yılbaşına kadar işler düzelirse portföyü artırırım üç ay sonra tekrar bakarım işler güzelse tamamını Acc yaparım. Benim için aylık %4-%5 düzenli gelir yeterli. Stopaj olmaması da çok güzel...
Acc nin ..... devamini getirin beyler ben icerden yeni ciktim😂
Yer İmleri