Originally Posted by
Hissedarxd
Geçen yazdım zaten, 3-5 alıyorum diye saklayacak bir şeyim yok...Sırf sen "bir daha 30 altı hayal" dediğin için aldım...

Asıl alımlarım 25 civarında olacak, gelirse...Ama gördüğüm kadarıyla sen EGGUB'e takviye yapıyorsun 29 lara düşmüş BRKSN'a değil...

İyi kitledin millete, hassaten tebrik ederim...Sen bu işin pirisin ve ben buna saygı duyuyorum...
ben de konjöktörün küçük hisseler aleyhine bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim...para faize aktı...borsa kan ağladı..borsadaki yatırımcılar çok azaldı...temel olarak berkosan gittikçe iyiye gidiyor ama biraz önce söylediğim şartlardan dolayı bu hisseye para girişi olmadı..tabi tahtadaki oyunlar ve baskılar da yatırımcının gelmesine engel oldu...
tahtada pozisyon aldığın yorumlarından zaten çok belli oluyor...dediğim gibi sıkıntı yok...aynı gemideyiz..
berkosana ayıracağım nakiti zaten aylar önce ayırmış ve kullanmıştım...diğer sermayem kocaerden ereğliye taşımıştım (ereğliye giderken trade amacı ile gittiğimi de ta başından söylemiştim ) ...egegübre fırsatı da doğunca ereğlinin tümünü satmak isteyip ,egegübre almak istediysem de küçük bir miktar sermayem ereğlide kalmıştı...ardından da kalanları da satıp egegübreye yatırmıştım (takviye dediğin şeyin aslı budur )...iyi de ettiğimi düşünüyorum...berkosan sabit kalmak şartı ile diğer sermayemi kocaer ,ereğli,megmt,egegübre,atatp,gesan gibi hisseler arasında dolaştıracağım...zaten bunu ta başından beri söylemiştim...
ben şefafım ...senin gibi pozisyonuma göre fikirlerim değişmiyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri