Sayfa 783/882 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Bu İspanya görevden alma mevzusu herhangi bir yerde herhangi bir değişikliğe yol açmış mı araştırmalarımın sonucu:

İlgili link...>

Öncesinde de 3-5 yorum var ancak hiç birine şirketten dönüş yapılmamış...Ta ki 3 gün önceki mesaja kadar...Bu bir işaret mi, eh işte, olabilir...Biraz acemice bir cevap ama var sonuçta...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Geçen yazdım zaten, 3-5 alıyorum diye saklayacak bir şeyim yok...Sırf sen "bir daha 30 altı hayal" dediğin için aldım... Asıl alımlarım 25 civarında olacak, gelirse...Ama gördüğüm kadarıyla sen EGGUB'e takviye yapıyorsun 29 lara düşmüş BRKSN'a değil... İyi kitledin millete, hassaten tebrik ederim...Sen bu işin pirisin ve ben buna saygı duyuyorum...
    ben de konjöktörün küçük hisseler aleyhine bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim...para faize aktı...borsa kan ağladı..borsadaki yatırımcılar çok azaldı...temel olarak berkosan gittikçe iyiye gidiyor ama biraz önce söylediğim şartlardan dolayı bu hisseye para girişi olmadı..tabi tahtadaki oyunlar ve baskılar da yatırımcının gelmesine engel oldu...

tahtada pozisyon aldığın yorumlarından zaten çok belli oluyor...dediğim gibi sıkıntı yok...aynı gemideyiz..

berkosana ayıracağım nakiti zaten aylar önce ayırmış ve kullanmıştım...diğer sermayem kocaerden ereğliye taşımıştım (ereğliye giderken trade amacı ile gittiğimi de ta başından söylemiştim ) ...egegübre fırsatı da doğunca ereğlinin tümünü satmak isteyip ,egegübre almak istediysem de küçük bir miktar sermayem ereğlide kalmıştı...ardından da kalanları da satıp egegübreye yatırmıştım (takviye dediğin şeyin aslı budur )...iyi de ettiğimi düşünüyorum...berkosan sabit kalmak şartı ile diğer sermayemi kocaer ,ereğli,megmt,egegübre,atatp,gesan gibi hisseler arasında dolaştıracağım...zaten bunu ta başından beri söylemiştim...

ben şefafım ...senin gibi pozisyonuma göre fikirlerim değişmiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Fikirlerim değişmiyor diyorsun ancak emojilerin son sürat, tam bir sanatçı edasında...Diğer tahtalarda kahkahalar burada timsah göz yaşları...Senden iyi tiyatrocu olurmuş bu kesin... Yalan yok, ,iyi kağıt buluyorsun ama kahkaha attığın yerden en kısa sürede ayrılmak lazım...

4. ben normal şartlarda konjöktör değişse bile berkosanın bilançoları iyiye gittiği için olumsuz etkilenmeyeceğini düşünüyordum...nitekim sanfm a baktığımızda benzer yapıda ve benzer bilançolara sahip olmalarına rağmen sanfm iki kat gitmeyi başardı...doğrusu bu performansı berkosanın da göstereceğini hesaplamıştım...ama olmadı...neden olmadığının kararını yatırımcılar versin...her şey açık ve net görülüyor tahtada...

buna rağmen yine de sıkıntı olmaz diyorum...bu hisseye her zaman al unut hissesi olarak gördüm...almak isteyip de fikrimi soranlara da hep alıp unutabilecek bir yatırım anlayışın varsa uygun yerlerden al...yoksa alma demişimdir...kararı da her zaman yatırımcılar verdi...

kendim de bu hisseyi bir kenarda unutmak istiyorum...bozulmaz ,çürümez...kim ne yapıyorsa da yapsın benim için sıkıntı değil..

mart ayında zaten sermayemin %40 ını bir inşaat projesine yatırmış idim..o proje şu anda %100 karda...bir iki yıl önce de çocuklarımın geleceği için bir miktar gram altın almıştım , oda %100 karda...berkosanda ALLAH uzun ömür verirse zaman kısıtlamam yoktur...berkosandaki sermayemin de maliyeti zaten sıfırdır...yani istediğim kadar kalabilirim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Fikirlerim değişmiyor diyorsun ancak emojilerin son sürat, tam bir sanatçı edasında...Diğer tahtalarda kahkahalar burada timsah göz yaşları...Senden iyi tiyatrocu olurmuş bu kesin... Yalan yok, ,iyi kağıt buluyorsun ama kahkaha attığın yerden en kısa sürede ayrılmak lazım...
    burada yatırımcılar üzüntülü iken ben nasıl kahkaha atayım...bu ayıptır , günahtır...insanların sıkıntılı durumuna gülmek olur...ben bu ortamda bunu yapamam...yoksa normal şartlarda çok şükür durumum çok iyidir....egegübreden 1,5 ayda %60 kardayım...inşALLAH çok daha fazla da kazanacağım...diğer borsa dışındaki yatırımlarım da zaten biraz önce söyledim...benim keyfim yerinde..ama çoğunluğun mutsuz olduğu bir yerde ben mutlu olamam...mesele budur..

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Sırbistan rakamları ilgi çekici, satışlar patlamamış geri gelmiş...

Bana göre Berkosan'ın eski kimliğine gayet uygun; vasat bir bilanço, yurt dışı tarafında öyle patlama matlama göremiyorum satışlarda ki, geçen yıldan bu yana euro yaklaşık % 100 değerlendi TL karşısında yani oradaki şirketler eh işte !

9 aylık finansallar ile ilgili çekincelerimi 1-2 kez not etmiştim zaten...Görünen o ki, 6 aylıktan 9 aylığa geçiş ivmesi bu bilançoda yok...Ben zaten oldum olası bu denetime tabi olmayan 3 ve 9 aylık finansallara şerh koymuşumdur, o bakımdan şaşırtıcı gelmedi...Ha, bu bilançoya kötü der miyim demem...Hisse ederinde mi, bana göre biraz pahalı...Bu da herkesin kararı kimine göre ucuz olabilir, ona karışamam...
    Bunu yazdığımda hisse 42 Tl imiş, şimdi kaç: 29 TL ?!...İşte senin anlamadığın şey bu...Sana göre her fiyat ucuz ama piyasa oyuncuları öyle demiyor gördüğün gibi...İnsan yanılabilir mi evet...Ama bunu başkalarına çamur atarak örtbas etmeye çalışmamalı...Belki 50 defa "hisse ile ilgili tek bir kötüleme mesajım varsa getir buraya" dedim sana ve diğer bazılarına...

Getiremediniz...Utanmadan sıkılmadan aynı şeyleri yazmaya devam etmek...Kararını elbette ki diğer paydaşlar verecek...Veriyor da !

7. neyse dostum fazla uzatmaya gerek yok...burada birbirimize sataşmayalım...herkes kendi düşüncesini dile getirsin...

8. keko'dan masallar yine yok gülemem falan eggub'de ki emojilerinden belli burada gülemiyorsun zaten orda sıkıntı yok ayrıca orada ki kar kısmınla berkosana destek atacaktın sözünde dursana ve yok ben ne demişim ispatla diyorsun ya taklit yapıyorsun yada gerçekten sıkıntıların var kaç kere yazdın bu bebek yürüyecek koşacak yok şurdan ekledim burdan akrabama aldırdım ve en kötüsü yalan yanlış haber ve bilgilerle manipüle etmeniz oldu hani tokiye ürün verme işi şantiyeden foto gelecekti gelmedi ? yok byd otomotiv gelişmeleri ile pozitif yansımalar 4 aydır bilanço diye diye düşüşün bahanesini çocuk gibi başkalarına atmak bunlar günah vebal değil mi ? samimi değilsiniz elinize göre yazıp çiziyorsunuz hissedarx burası pazarlama yeri dese de hisse ye yalan yanlış bilgilerle hikaye yazdırmaya çalışmak manipülasyondur etkilenip zarar edenlerin vebali de sizlere yeter

gerek piyasa okuyamamanız gerek konjonktür takibi yapamayışınızın bedelini kendiniz dışında 4 aydır hisseyi taşıyanlara ödettiniz zaten böyle temel analizci olmaz kendinizi geliştririn ben teknikçi olmama rağmen piyasayı sizden daha iyi yorumluyorum

ve en komiği de sanfm safkr falan karşılaştırması her hissenin hikayesi olayı farklı berkosan'da skumtech ile fiyatlama yapıldı ve bitti burdan başka hikaye çıkacağa da benzemiyor düşük sermaye az lot bedelsiz beklentisi başka film yok bedelsizi de abartmaya gerek yok bedelsiz furyası bitti

düşük sermaye az lot büyüme devam ederse takip edilir başka bir senaryo göremedim herşey de temele göre fiyatlanmıyor 1 senedir borsa da koç grubunun çıkmadığı piyasada uçuk kaçık rakamlar beklemeye de gerek yok öyle beklentisi olan varsa

Sayfa 783/882 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •