Sayfa 787/1000 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abd ortalama her 9 yilda bir resesyona girer. (2 yillik 10 yillik tahvil arasi 30 baz puan)

Son resesyon 2008 yilinda yasandi

ABD kapasitesinin uzerinde buyumeye basladi ve faizleri yukari ittiriyor

Istihdam oranlari mukemmel

Hane halki tasarruflari azaldi ve tuketim harcamalari artti

2020 den once resesyon beklemiyorum.

Gelecek yil 3 degil 2 ve 2020 de de 1 faiz artirimlari yapmalarini bekliyorum.
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bir de size sorayim

Aranizda miles and smiles platinium ya da prive kullanan var mi, varsa memnun mu

Ve bir diger sey olarak MILES AND SMILES ELITE PLUS statusune sahip olaniniz var mi?

2019 yılının sonunda ilk resesyon sinyalinin zayıf ta olsa geleceğini düşünüyorum. O nedenle FED tüm faiz rezervini 2019 sonuna kadar oluşturmak isteyecektir. O nedenle de biraz hızlı gittiğini düşünüyorum. 2020 yılında o nedenle faiz artışı göremeyebiliriz diye düşünüyorum.

Miles&Miles bende vardı (garanti bankasından). Yıllık 250-300TL aidat istemeye başlayınca iptal ettim. Uçak bileti olayında ise son 2-3 yıldır garip bir durum vardı. Avrupa'ya bir bilet sordum millerle 650TL vergi çıktı. Bir de baktım aynı bileti başka bir hava yolundan bilet bedeli dahil 600 TL'ye alabiliyorum. Ayrıca düşük mil ile sunduğu bazı yurt dışı noktalarda kapasite dolu diyordu. Ama normal bilet almak istediğimde aynı tarih ve aynı uçak bomboş gözüküyordu.
    Tokatçılık yapmaya başladıklarına karar verip kartı 1-2 sene önce iptal ettim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Kime sorsam ucuzdan aselsan almış zaten.
    Zor durumda reis "yastık altındaki aselsanlarınızı getirin" derse mutlaka götürün tamam mı?
    Ülke o aselsanlarla dışarıdan buğday alacak.
    Buradaki tayfanın hepsi 2 tl den dolar toplayınca doğru, başkaları 8 tl den aslesan toplayınca yalan Sen canını sıkma, bir tane helikopter satar, 10 tır bugday alırız ;)

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Alacam tabi her düşüste alacam köküne kadar alacam��
    O nu rallici başkan a söyle. O seviyor böyle şeyleri.

Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Buradaki tayfanın hepsi 2 tl den dolar toplayınca doğru, başkaları 8 tl den aslesan toplayınca yalan Sen canını sıkma, bir tane helikopter satar, 10 tır bugday alırız ;)
    O nu rallici başkan a söyle. O seviyor böyle şeyleri.
    Nasipsiz bir şekilde ful maliyet 31,25. 20 küsürden ise küçücük bir miktar var. tam 20 iken elimdeki aslan çimentoları satıp maliyeti yarı yarıya düşürseydim ihya olurdum ama elim gitmedi. Aslan yerinde sayıyorken ASEls iyi gitti maşallah.
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...28#post2379728

a.s yalancılara bayılıyorum 8 den aselsan ha 31.25 likleri nerene soktun hemde full

ekim sonuna kadar yokum dedim ama sanırım kasım sonuna kadar böyle komik adamlar yazmadıkça yazmamaya devam kazandığım dolarların bir kısmını euro yapıp benelüks-paris gezisine gidiyorum kasımda bilginize
    bir halt olacağı yok.

Bir helikopteri "Atak" sanirim, 10 tir bugdaya satan salaklar var memlekette!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

yüzlerine değilde götlerine vuruyorum yalanlarını güzel oluyor
    bir halt olacağı yok.

Dolardaki -1,50 lik harekete bakılırsa dün akşam bu algıyı oluşturarak 4,66-4,74 aralığında iyi dolar çaktılar millete.
    bunuda 10 ntemmuzda yazmış 4.76 dan kime doalr çaktılar

yoksa 4.76 dan alanalr sana 7 den mi çaktılar
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Trakya insanı son derece çalışkan (tarım ve hayvancılık...topraklarını çok severler, yobaz sokmazlar aralarına...en az göç eden bölgedir büyük şehirlere) ve medenidir (dünyaya bakış açısı...herşeyden önce RAKI içerler be yaaaaa üjj bejjjler)...

Esas sorun ANADOLU (orta ve daha doğusu olarak söyleyebilirim...en çok göç eden satıp savan ve modern şehirlere ayak uydurmayıp şehirleri kendilerine uydurup köy yapmaya çalışırlar...) insanındadır...
    O nesil maalesef geçmişte kaldı. Göç ile ilk gelenler ve onların çocukları çalışkandı, sonraki nesile ise dedelerinin kazandıklarını çalışmadan tüketmek kaldı. "Yarın kahvaltıyı İtalya'da yapalım" diyen bir aile tanırım, şimdi aile reisi komi olarak çalışıyor. Eğitim seviyesi de giderek düşmekte. Eğitimli insanlar Trakya'dan kaçmaya başladı.

Sayfa 787/1000 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •