Sayfa 787/882 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bakın yaklaşık 8 aydır burada yazıyorum .her gün ortalama 4 ileti yazsam ,1000 adet iletim olur ..bunların içinden sizi dogrulayacak bir yorumumu getirin haklısınız diyecem...sen ve agresif aynı akıl düzeyine sahipsiniz..hodri meydan ikiniz birlikte bir tane yorumumu ortaya çıkarın...
    Dostum aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın,anlatmanın bir faydası var mı,yeteri kadar kafamız şişti..
    Bak temel olarak güzel bir tartışma ortamı yakalıyor gibi oluyoruz ama yine saçma sapan diyologlar başlıyor..
    Burada temel ve teknik açıdan yorum yapabilecek arkadaşlar mevcut gördüğüm kadarıyla..
    Ufuk ve agresif de bu anlamda katkı sağlarlarsa çok şık olur..
    Benimle ilgili bir sorun varsa da özelden iletişime geçilebilir,tartışırız ve güzellikle sonlandırız bundan kimsenin şüphesi olmasın..

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    insan'da biraz utanma olur kaç kere ispat ettim bekle şimdi atatp'den başlayaacağım nasıl gazlayıp fiyat verip sonra satıp kaçtığını
    Biz şu anda berkosandayim..burada 1000 tane mesajım var...buradan paylaş..bekliyorum

3. bir karakter flood'u geliyor şimdi atatp'den başlayalım

gazlama-1 özel bilgiler geliyormuş

hedef fiyat verme

burda da kazanckapısına gönderme var trade ederken 90 da malsız kalınca turexe geçmişti sonra paralı adamları çağırmıştı bu atatp grubundan

yolumuza bakarız dedi ve sonra sattı !!!

4. Benim trade ederken diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum..

5. onu keko açıklasın onurcum trade ederken malsız kaldığını söylediler atatp grubunda

6. berkosan'da da kaya nickli dostunuz 26 nisanda böyle yazıyordu ufuk'a o tarihten sonra yüzde 37 daha düştü kağıt !!!

tlgrm'da dm den keko böyle yazmıştı ama dönüp dolaşım düşüşün bahanesini bize yıkmaya çalışıp iftiralara atmayı bırakmadınız

7. 2.5 milyar pd ile ortak olduğum atatp hisselerini 9 milyar pd ile satmak doğru olandı,aşık olmanın bir anlamı yok..
    Bunu da şeffaf bir sekilde fiyatlamanın oluştuğunu yazarak üzerime düşeni yaptım..kendine vazife çıkartan insanlar hep olmustur ve olacaktır..
    Keko’nun o dönem benimle ile ilgili paylaşımları bana olan kırgınlığından olduğunu düşünüyorum..
    Ufak bir soğukluk girdi ama problem değil..
    Bu piyasalarda duygusallık olmamalı..

8. Agresif konjonktürü iyi okudun ve tekniğini ispat ettin,bravo..

Sayfa 787/882 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •