O egeli ben değilim
avustralya , tayvan bunlar nasıl başarmış ? ... disiplin ile , birbirine saygı ile , bireysel özgürlüğün toplumsal özgürlüğe denkleştiğini teoriden çıkarıp yaşam düzleminde deneyimleşme ile ... kollektif bilincin bireysel izdüşümündeki yüksek oranlı uyum ile ( standart sapması az yani ) işte budur sözlerim... ne dedim ben ya , az önce ....
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
F1 bu içecek için iyi bir tanıtım fırsatı oldu.
Britanyalı pilotla birlikte podyumda bu başarıyı kutlayan Avusturyalı yatırımcı Wolff, daha sonra Sky Sports’a yaptığı açıklamada “Birlikte eve gideceğiz ve (kutlamada) az önce podyumda gördüğümüz Sprite’tan farklı şeyler olacak” dedi.
https://tr.sputniknews.com/spor/2020...gazoz-verildi/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bir de hakikaten aziz nesin haklı,hala hastalığa inanmıyorum diyebilenler var,yahu bunu diyene vasi tayin etmek lazım,kendi kararlarını alabilecek biri değildir bunun her şeyini bir vasi yönetmelidir denmeli.
Konu ile çok ilgisi olmasa da, bu hatayı hadi millet yapıyor ama Dr ünvanına sahip birisi nasıl yapar anlamıyorum. 10 kat azalma diye birşey olmaz, kat kelimesi artış ifade eder, azalmadan bahsediyorsak ya onda birine (1/10) düştü, ya da %90 azaldı denir.
Yakın zamana kadar (hatta çok azalsa da şu anda bile) Prof, Doçent, Yardımcı Doçentlere öğretim görevlisi deniliyordu televizyon kanallarında, Öğretim üyesi ile öğretim görevlisi arasındaki fark bilinmediğinden.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri