Sayfa 789/1002 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu corona bu kış buldozer gibi,aman ha imkanınız ölçüsünde kendinizi koruyun,zaruri haller dışında evden dışarı çıkmayın.
    Ekrem imamoğlu doğru bir adım attı. Korona’nın tekrar gündem olması gerekiyor. Ne sevdiklerimi, ne kendi canımı, ev particileri, gün meraklıları ve benzeri ahmaklar yüzünden kaybetmek istemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. avustralya , tayvan bunlar nasıl başarmış ? ... disiplin ile , birbirine saygı ile , bireysel özgürlüğün toplumsal özgürlüğe denkleştiğini teoriden çıkarıp yaşam düzleminde deneyimleşme ile ... kollektif bilincin bireysel izdüşümündeki yüksek oranlı uyum ile ( standart sapması az yani ) işte budur sözlerim... ne dedim ben ya , az önce ....
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

F1 bu içecek için iyi bir tanıtım fırsatı oldu.

Britanyalı pilotla birlikte podyumda bu başarıyı kutlayan Avusturyalı yatırımcı Wolff, daha sonra Sky Sports’a yaptığı açıklamada “Birlikte eve gideceğiz ve (kutlamada) az önce podyumda gördüğümüz Sprite’tan farklı şeyler olacak” dedi.

https://tr.sputniknews.com/spor/2020...gazoz-verildi/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Bir de hakikaten aziz nesin haklı,hala hastalığa inanmıyorum diyebilenler var,yahu bunu diyene vasi tayin etmek lazım,kendi kararlarını alabilecek biri değildir bunun her şeyini bir vasi yönetmelidir denmeli.

5.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    avustralya , tayvan bunlar nasıl başarmış ? ... disiplin ile , birbirine saygı ile , bireysel özgürlüğün toplumsal özgürlüğe denkleştiğini teoriden çıkarıp yaşam düzleminde deneyimleşme ile ... kollektif bilincin bireysel izdüşümündeki yüksek oranlı uyum ile ( standart sapması az yani ) işte budur sözlerim... ne dedim ben ya , az önce ....
    Döktür abi
    Dersimiz edebiyat

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Şu Allahın işine bak bu sene Corona miktarınki artış kadar Grip azalmış.

En akıllıca hareket bütün işyerlerinin kapanıp herkesin evden alışveriş etmesi.

https://twitter.com/mehmetceyhan23/s...71935795888130
    Konu ile çok ilgisi olmasa da, bu hatayı hadi millet yapıyor ama Dr ünvanına sahip birisi nasıl yapar anlamıyorum. 10 kat azalma diye birşey olmaz, kat kelimesi artış ifade eder, azalmadan bahsediyorsak ya onda birine (1/10) düştü, ya da %90 azaldı denir.
    Yakın zamana kadar (hatta çok azalsa da şu anda bile) Prof, Doçent, Yardımcı Doçentlere öğretim görevlisi deniliyordu televizyon kanallarında, Öğretim üyesi ile öğretim görevlisi arasındaki fark bilinmediğinden.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben yine çember teorisi ile yaklaşıyorum son hafta resmen çevremde korona patlaması yaşanıyor. Her gün artık bugünüde atlattık modundayız. Ben hala bizimkiler ne tür bir mucize bekliyorlar merak ediyorum.
    Mucize falan beklenmiyor, ölen ölür kalan sağlar bizimdir modundayız. Olan yetişmiş sağlık personelimize olacak, bu kış ciddi sayıda sağlık personeli hayatını kaybedebilir. Hastaneler şimdiden dolmuş durumda.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Berat "Aybardağın" yaptığı hizmetleri say bakalım desek apışıp kalır.

Bu kesim kadar her şeyi bilen yoktur heralde.
    Hepsi ekonomi profesörü, hepsi askeri strateji uzmanı, hepsi tarihçi, hepsi büyük resmi en ince detaylarına kadar görüyor maşallah.
    Abdülhamid'i başarılı zanneden embesil ordusu. O dönemi anlat, şu başarıların ne olduğunu öğrenelim desen, hepsi dut yemiş bülbül.

Sayfa 789/1002 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •