Sayfa 79/137 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 625 - 632 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. Arkadaşlar günaydın. Şirketin finansal tablolarını incelediğimde gelir tablosunda esas faaliyetlerinden diğer gelirler kaleminde 322 milyon liralık bir dönem kar yazılmış yanında dipnot olmadığı için detayına bakamadım. Yatırımcı ilişkilerine de sordum ama ondan da net bir cevap alamadım. Bu kalemden gelen karın kaynağı noktasında bilgisi olan var mı?

Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by White Walter Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günaydın. Şirketin finansal tablolarını incelediğimde gelir tablosunda esas faaliyetlerinden diğer gelirler kaleminde 322 milyon liralık bir dönem kar yazılmış yanında dipnot olmadığı için detayına bakamadım. Yatırımcı ilişkilerine de sordum ama ondan da net bir cevap alamadım. Bu kalemden gelen karın kaynağı noktasında bilgisi olan var mı?

kur farkı DIR O BENCE...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. kur farkı değil o kar bağlı ortaklıklardan gelen kardır...bağlı ortaklık %50 ve üzeri paya sahip olunan şirketlerdir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Teşekkürler hocam. Detay göremiyoruz ama değil mi
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kur farkı değil o kar bağlı ortaklıklardan gelen kardır...bağlı ortaklık %50 ve üzeri paya sahip olunan şirketlerdir..

5.  Alıntı Originally Posted by White Walter Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam. Detay göremiyoruz ama değil mi

inan ben daha incelemedim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    36 tl zirvemizi görürsek seviniriz...
    Keko hocam, endeksin %3.24 düştüğü bu günde tavana sevinebiliyor muyuz? Yoksa illa 36 tlyi mi beklememiz lazım hala?

7.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Keko hocam, endeksin %3.24 düştüğü bu günde tavana sevinebiliyor muyuz? Yoksa illa 36 tlyi mi beklememiz lazım hala?
    ben çok inatçıyım dostum... 36 yı görmeden sevinemem...bilançomuz güzel...elimizde 3,5 milyarlık bitirilecek iş var...ges işine girmişiz ,makodonyada ve azerbeycanda aktifiz...beklentilerim biraz yüksek dostum... ama her zaman olduğu gibi şükür de ediyorum dostum...

endeks bir ara -%4 lerde olmasına rağmen brlsm ,kocaer,vbtyz hisselerim artıdaydılar...hisselerim ile gurur duydum...17 yılllık borsa hayatımda zaten toplasam 20 gün borsada dışında nakit ile durmadım...bu gün de yine fuul maldaydım...

8. vay be tavan kapatmışız böyle bir gunde...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 79/137 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •