Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 79/1004 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Sahol �� yine bağıra bağıra...

2. https://www.tradingview.com/x/YI0l5SSJ/

15dk'lık grafikte düşeni kırmadıkça şortları kapatmayacağım ama yukarı yönlü ralli kokusu geliyor sanki. Bir yandan da, Cuma kapanıştayız, pazartesi tatil. Normalde satış gelmesi gerek, bakalım ne olacak
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Sahol �� yine bağıra bağıra...
    Hiç sorma, dün SAHOL long vadeli short yapacaktım sonra vazgeçtim. Çok güzel günmüş böyle bir işlem için.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/YI0l5SSJ/

15dk'lık grafikte düşeni kırmadıkça şortları kapatmayacağım ama yukarı yönlü ralli kokusu geliyor sanki. Bir yandan da, Cuma kapanıştayız, pazartesi tatil. Normalde satış gelmesi gerek, bakalım ne olacak
    zaten başka seçenek yok ki.
    ya yukarı gidicek ya da aşağı gidicek saat 5 den powell amca konuşunca.

ben şahsen aylar sonra ilk kez sıfır pozisyonla likit olarak hafta sonuna giricem. tüm long poz ları kapattım
    kıllandım biraz...
    yukarı koparsa da sağlık olsun der viop 1.600 civarında short kovalarım...

çift yönlü oynayınca kaçan balık büyük olur hayıflaması yapmaya gerek olmuyor...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5. DAX gidiyor bizimki iplemedi daha sanki

6.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Hiç sorma, dün SAHOL long vadeli short yapacaktım sonra vazgeçtim. Çok güzel günmüş böyle bir işlem için.
    Evet dün yazmıştınız...
    Keşke deneseydiniz...

7.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    zaten başka seçenek yok ki.
    ya yukarı gidicek ya da aşağı gidicek saat 5 den powell amca konuşunca.

ben şahsen aylar sonra ilk kez sıfır pozisyonla likit olarak hafta sonuna giricem. tüm long poz ları kapattım
    kıllandım biraz...
    yukarı koparsa da sağlık olsun der viop 1.600 civarında short kovalarım...

çift yönlü oynayınca kaçan balık büyük olur hayıflaması yapmaya gerek olmuyor...
    Ben spot ve vadeli pay long, endeks vadelide shortum. Shortu kapatıp full longe geçmek için düşeni kırmasını bekliyorum. Tam yazayım da, yanlış izlenim vermeyeyim dedim.

bu kadar olum suz fed başkanı konuşmalarına rağmen endex düşmuyorsa salıdan itibaren ralli mode on derimsizce*?

Sayfa 79/1004 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •