Araplar ABD tahvili satmış aynı zamanda brics e girmiş bazıları. Ne tesadüf ki İran'ın CB da kazada öldü. Bu ABD planıysa ve ABD İran'ın yeni CB nini kendisi seçtirirse. Bu İran Araplardan birini vurur bu da benim komple teorim.
Araplar ABD tahvili satmış aynı zamanda brics e girmiş bazıları. Ne tesadüf ki İran'ın CB da kazada öldü. Bu ABD planıysa ve ABD İran'ın yeni CB nini kendisi seçtirirse. Bu İran Araplardan birini vurur bu da benim komple teorim.
Abi ben onu demiyorum. Bizim reis daha önce ekonomist olduğu için. Daha önce veriyordu talimatı bakanlar da bu ne getirir ne götürür demiyor uyguluyordu. En sonunda deniz bitti. Hazine garantili ödemeler, faiz ödemeleri, itibardan tasarruf olmaz ödemeleri, emekli ve memur maaşları bütçeye sığmıyor. Bundan sonra da matematiksel olarak sığmayacak.
2019 da bütçe giderleri 900 milyar TL bu para yetiyordu. 2024 de 12 trilyoncuk olmuş bütçe giderleri. Ama gelirleri tahmini 7 trilyon ben bunun altında bekliyorum borsada şirketlerin bilançolarına bakarak. 100 milyarcık tasarruf ile 5 trilyonu nasıl kapatacaklar.
En düşük memur maaşı 1.500 doları, bu eşşek çekmez yığılır kalır.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bence Lise mezunu whatsup ,tiktok, face ,x gibi sosyal medyada zaman geçiren ile örgü örenlere bu maaşlar az bile , olması gereken değer en az 2500USD + mesai ile 3000 USD verilmelidir....CHP belediyeleride temizlik işçileri başta olmak üzere tüm işçilere 4500 usd+ mesai ücreti ödemelidir...![]()
İhracat ve ithalat olarak bakarsak. Kur yerinden ığranmıyor. Bu durumda sanayi ihracat yapmak için fabrika mi kurar yoksa ithalat yapmak için firma mi kurar. Ya da ülkeye giren para yatırıma mi girmiş faize mi. Ben ilk bombayı turizm den bekliyorum. Bakalım yeni ekonomi modeli turizmin mk.
Yer İmleri