Sayfa 790/1002 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Mucize falan beklenmiyor, ölen ölür kalan sağlar bizimdir modundayız. Olan yetişmiş sağlık personelimize olacak, bu kış ciddi sayıda sağlık personeli hayatını kaybedebilir. Hastaneler şimdiden dolmuş durumda.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İzmit depreminde 30 bin civarında insan öldü.İtalyada mart ayında günlük ölüm sayısı 1000 civarındaydı.Şu anda aslında bizim de rakamımız buna yakın olmalıydı.Bence yakın da neyse.İtalya örneğinden gidelim bir ayda italyada izmit depremindeki kadar insan öldü,ve aylarca sürdü,şimdi de devam ediyor.Her ay bir izmit depremi yaşanıyor ve hala tvlerde gündem os..r...ktan şeyler.Valla insanın içi kararıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    avustralya , tayvan bunlar nasıl başarmış ? ... disiplin ile , birbirine saygı ile , bireysel özgürlüğün toplumsal özgürlüğe denkleştiğini teoriden çıkarıp yaşam düzleminde deneyimleşme ile ... kollektif bilincin bireysel izdüşümündeki yüksek oranlı uyum ile ( standart sapması az yani ) işte budur sözlerim... ne dedim ben ya , az önce ....
    Hamza Bey gerçekten çok sinirliyim şu an,bizi yönetenlerin ve yönetilen bir kısım vatandaşın umarsızlığı beni boğuyor ama sizin yazdıklarınızı okudukça ''sazlıklardan havalanan'' nameleriyle başlayan bir İlhan İrem şarkısı dinliyor gibi hissediyorum...

Sayin watcher46 kuzenim corona gecirdi yaşı genç 32 civarı ağır gecirdi. Bana abi 8 ayrı ilaç vardi ozellikle favira diye bir ilac beni olduruyordu dedi siz yazinca aklima geldi tedavide kullanilan ilaçlar insanları öldürüyor diyor kuzen ve sağlam bir çocukdu bu bunye olarak.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hamza Bey gerçekten çok sinirliyim şu an,bizi yönetenlerin ve yönetilen bir kısım vatandaşın umarsızlığı beni boğuyor ama sizin yazdıklarınızı okudukça ''sazlıklardan havalanan'' nameleriyle başlayan bir İlhan İrem şarkısı dinliyor gibi hissediyorum...
    İşte bu kadar rezil durumdayız.

5.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sayin watcher46 kuzenim corona gecirdi yaşı genç 32 civarı ağır gecirdi. Bana abi 8 ayrı ilaç vardi ozellikle favira diye bir ilac beni olduruyordu dedi siz yazinca aklima geldi tedavide kullanilan ilaçlar insanları öldürüyor diyor kuzen ve sağlam bir çocukdu bu bunye olarak.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yusuf Kerim sağ ol favira bilgisi için

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İzmit depreminde 30 bin civarında insan öldü.İtalyada mart ayında günlük ölüm sayısı 1000 civarındaydı.Şu anda aslında bizim de rakamımız buna yakın olmalıydı.Bence yakın da neyse.İtalya örneğinden gidelim bir ayda italyada izmit depremindeki kadar insan öldü,ve aylarca sürdü,şimdi de devam ediyor.Her ay bir izmit depremi yaşanıyor ve hala tvlerde gündem os..r...ktan şeyler.Valla insanın içi kararıyor.
    İzmir depreminde 116 kişi vefat etti. Şu anda millet çılgın gibi sağlam zeminli ev arıyor. Koronada günde resmi rakama göre günde 89 civarında insan vefat ediyor. Millet lahmacuncuya gidiyor. Başka sözüm yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. usd/try 7.54 tl.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İşte bu kadar rezil durumdayız.

Önce not düşeyim. Kesinlikle dinlenmesi gereken personelin çalışması kabul edilemez.

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın enfekte olmuş sağlık çalışanlarının gerektiğinde klinik, muayenehane ve bakım evlerinde görev yapabileceklerine yönelik açıklaması tartışma konusu oldu.

Katolik Haber Ajansı'na (KNA) açıklamalarda bulunan Hasta Sağlığı Koruma Vakfı (Stiftung Patientenschutz) Yönetim Kurulu Üyesi Eugen Brysch, "Koronavirüs bulaşanların çalışmaya devam etmesi siyasi bir iflas beyanıdır" dedi.

https://www.google.com.tr/amp/s/amp....B1r/a-55593178

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 790/1002 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •