Twitter açılmıyor. Kendimi iyi hissetmiyorum. Haberleri oradan takip ediyordum.
Twitter açılmıyor. Kendimi iyi hissetmiyorum. Haberleri oradan takip ediyordum.
@erefefik
Bu köprü meselesi niye bu kadar büyütüldü anlayamadım. Karadeniz filosunun amiral gemisini batirdılar.Duma Kontrol Komitesi Başkanı, Birleşik Rusya’dan Oleg Morozov: Kırım köprüsüne uzun zamandır duyurulan terör saldırısı sadece bir meydan okuma değil kuralsız bir savaş ilanı.
Onlarca Rus savaş uçaği düşürüldü. Savaşta olur böyle şeyler. Nato'ya karşı savaşılıyor.
Burada asıl bakılması gereken, mesela Suriye'de Abd ve Rusya 10 yıldır karşı cephedeler. Fakat ne Ruslar bir Abd askeri, ne de Abd'liler bir Rus askeri öldürmediler.
@erefefik
CHP'li eski Milletvekili Ensar Öğüt:
"Bizim genel başkan Umre'ye gitti. İnanın samimi söylüyorum Kuran-ı Kerim'i ezbere biliyor. Ayetleriyle birlikte ezbere biliyor. Namazını da kılıyor, ibadetini de yapıyor".
@erefefik
Maral abacık imamın oğlunun yuzunde ne görmüştü?
KaMALabemin de gözleri ve'l-Fecri okuyordur be yaaaaa...!![]()
Bu gece özellikle Kiev'de çok ciddi bir bombardıman beklenir. Tarihi binalar dışında pek çok bina yerle bir olabilir. Enerji, kanalizasyon, saglik orada yaşayanlari çok büyük zorluklar bekliyor.
Putin yeni bir komutan atadı. Bu adam insanlik dışı hava harekatlarıyla tanınır.
@erefefik
Araştırmacı İhsan Aktaş: "Son 3 ayda AK Parti'nin oy oranı ciddi derecede arttı."
@erefefik
Yer İmleri