Artık birlik olma zamanı bencede, bence hep birlik olma zamanı ama eleştirileri kabul etmiyorsunuz malesef. Sizinde yanlış yaptığınız noktalar olabilir hiçbir insan mükemmel değildir uyardığımızda tepki vermemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Hep dediğim gibi neyse… olan oldu. Şirket hakkında kötü şeyler söylüyoruz ama şirketin finansallarınada inanıyoruz , kötü bir yönetimi var malesef hisse umurlarında değil yönetim kurullarindada bunu söylüyorlar zaten.
Umarım istediklerimizi alırız , buradaki kimse satmayacak insanlar. Artık yeni ortaklar geldikçe dahada büyürüz büyümeliyiz. Böyle 4-5 kişiyle olmaz çünkü.
Sabırla suanda herkes bilançoyu bekliyor , ülkenin şuanki durumunda güzel bilanço açıklarsa Umutlarımız tekrar yeşerir yeni ortaklarımız olur. Sanırım gene son gün açıklayacaklar ama(Buda en sevmediğim özellikleri) (çünkü son gün duzinelerce şirket bilanço açıklıyor bizimki arada kaynıyor insanlar hangisine yatirim yapacağını şaşırıyor)
Tahta o kadar sığ ve iştahsız ki yazdığım üç beş lot satıştan sonra bile tahtayı birkaç kademe aşağıya çektiler
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
2022 Nisan'ından bu yana endekse göre rölatif kayıp devam ediyor...Ortalamalar 25 TL civarında ki, geçen de throw over bölgesi olarak dikkat çekmiştim...Aşağısı için çok majör bir şeyler olması lazım...Geçenlerde de kısaca değinmiştim, her ne kadar orta ve uzun vadede enflasyon baskılarını daha da artıracak olsa da kısa vadede FED başta olmak üzere MB'larının likiditeyi artırmaktan başka önlerinde bir seçenek göremiyorum...Haliyle piyasalarda kısa vadeli bir bahar havası beklentisi giderek artıyor...Zaten son 2 gündür en çok yükselen sıralamasındaki spek kağıtlarından da anlaşılıyor bu durum...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yani erhan dostum evet mantık olarak düşündüğünde doğru diyebiliriz ama borsada işler asla böyle yürümüyor. Havayolları alalım ozaman hersene hersene ama hersene satış rekoru kırıyor. Yada Ülker çikolataları marketlere hergun palet palet geliyor Ülker alalım ozamanyüzlerce hisse için bu örnekler çoğaltılır .malesef böyle basit düşüncelerle hiçbir hisse alınmaz aman diyim çok zarar edersiniz.
Berkosan tahtasından eggubreye net geçiş yapan philip işlemleri bittiyse start verebilir tahta..!
Yer İmleri