Sayfa 792/925 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bugün memleketimizde işlerin nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğuna küçük bir örnek yaşadık.Ortalık nasıl bir anda dağıldı di mi.Şimdi kendimize sormamız gereken soru şu önümüzdeki günlerde bizi brunson sonrası gibi dönemler mi bekliyor yoksa bugünkü gibi dönemler mi.Yani ne tarz olaylar daha etkin olacak.Olumlu diyenler dolar satsın, olumsuz diyenler alsın,mantıklı yaklaşım bu olmalı.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bugün memleketimizde işlerin nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğuna küçük bir örnek yaşadık.Ortalık nasıl bir anda dağıldı di mi.Şimdi kendimize sormamız gereken soru şu önümüzdeki günlerde bizi brunson sonrası gibi dönemler mi bekliyor yoksa bugünkü gibi dönemler mi.Yani ne tarz olaylar daha etkin olacak.Olumlu diyenler dolar satsın, olumsuz diyenler alsın,mantıklı yaklaşım bu olmalı.
    Hocam, bugün mü
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Hocam, bugün mü
    Ne biri hepsi hepsi ))))))))))

Şu ana kadar görülen o dur ki payanda MHP lideri BAHÇESİZ bir PAPAZ kadar Doları yukarı taşıma gücüne sahip olamamıştır.

Arkadaşlar ben bu onsun ani çıkışından çok huylandım.Global piyasalarda amerikan borsasında çöküş mü olur,çinle amerika birbirine mi girer,ufak tefek bir savaş mı başlar bilemem.Ama bir pislik olacak habercisidir ,demedi demeyin.
    Son düzenleme : HAKEM; 23-10-2018 saat: 15:04.

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben bu onsun ani çıkışından çok huylandım.Global piyasalarda amerikan borsasında çöküş mü olur,çinle amerika birbirine mi girer,ufak tefek bir savaş mı başlar bilemem.Ama bir pislik olacak habercisidir ,demedi demeyin.
    Dünya ekonomisinin acil durum alarmı bizdik. Şimdi bizim yanımıza İtalya,Polonya gibi yeni belirsizlikler türedi. İşin kötüsü,bu yeni durumlar bizimkine katalizör olur. Ons teknik çalışıyor,onsta da dolarda da olaylar bahane realite şahane.Şahane demek uygun olmadı ama,söz öyle akıyor, ben ne yapayım.

Dün öğleden sonraki mesajım arkadaşlar.Yazdığım olasılıklardan ilki oldu,kesinlikle ons bir öncü gösterge dikkatle takip edilmesi lazım.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,570
    Dün öğleden sonraki mesajım arkadaşlar.Yazdığım olasılıklardan ilki oldu,kesinlikle ons bir öncü gösterge dikkatle takip edilmesi lazım.
    ediyoruz zaten hocam, hemde 3 öğün

Sayfa 792/925 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •