Originally Posted by
sindoma53
Abka sen bu denklemi 2 sendir çözemedin bu saatten sonra senin için önemli değil anlatıyorum nedense hep sen soruyorsun basitte anlatıyorum benim yorumlarımda şort long diye tabirler varmı yok saatlik trade işlemleri kanal diyorum bant yazıyorum içinde dönüyor oyun diyorum sen hala Doktor bu ne diyorsun
7205-7410 bu bant aralığında oyu dönüyor demişim 2 gündür üst alt banta göre stoplos veya pozisyon artırırım 240 dk grafa dönerim o çalışmaya devam ederse günlüğe dönerim yani kademeli oyunun devamlılığına bakarım

Originally Posted by
sindoma53
sen o meşhur teknikçileri ve sinüs grafına bak hatta arada gel grafına göre canlı canlı yaz bir görelim hep timsahlık olmaz ama

canlı canlı yazıp analtıyoruz ne olacak diyorsan birşey yazmayayım sana hadi g,le g,le

Originally Posted by
sindoma53
ben sinüs grafı vs muhabbetleri yapmam abka

gelicen burada bilgi paylaşıcan varmı öyle paylaşımların yok ama her konuda hep tenkit etme hakkın varmış gibi kendinin anlamadığını başkalarınında anlamadığını düşünüyorsun bak TRADE hikayeme kadar karışmışsın ne yaptığımı nasıl oynadığımı biliyormusun yok bak sen daha iyi anla diye en basit oyun sahasını koydum bir dahada sormassın diye düşünüyorum

seneryoyu tek tek yazmışım ilkokul çocuğuna anlatır gibi hala çıkmış arkamdan laf yetiştirme derdinde 
adama anlatıyoruz long şort hikayesi değil benim oyunum çıkmış arkamızdan 8100 long 7900 aşağı gelirse ne olacak mı birşey yazmış
yazarak anlatamıyoruz çizgilerle anlatalım dedik oda olmadı , nereye takmış kelimelere
git yat sen kendi bilmiş ama içinden çıkamadığın dünyada dön
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri