bey efendi siyasi parti başkanının avatarıyla geliyor.görmek zorunda mıyım
bey efendi siyasi parti başkanının avatarıyla geliyor.görmek zorunda mıyım
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Kabaca hesabıma göre; bist 98-99K civarı ayı piyasasına girdi. Bu koşullarda boğa piyasasına girer mi? Bence de girmez.
Virüs olayından dolayı birçok sektör önümüzdeki süreçte ya takla atacak yada durgunluk yaşayacak. Büyük ekonomiler için ciddi enflasyon ve resesyon riski halen devam ediyor.
Avrupa güzel bir örnek. Can korkusu birlik falan bırakmadı. Herkes kendi derdine düştü. Bunların sonuçları olacaktır izleyip göreceğiz. Bu süreçten inşallah karlı çıkanlardan oluruz..
Teknik açıdan bist100 için saatlik Negatif uyumsuzluk oluşma ihtimali görüyorum. Bu oluşursa bu hafta düşüş öngörülebilir. Hali hazırda bu oluşmadı. Yüzde 1-2 düşüş bunu başlatabilir. Çok ani düşüş olduğu için biraz daha bu bölgelerde gezinmesini beklerdim doğrusu.. 87K altı ise sıkıntılı...
Emekçi askerim ben. Salt bir yeri övmem ve oncu olmam. Hep sorgularım. Sende öyle ol. At gözlüğü takıp bir yöne gidersen gözün hiç bir şey görmez ve dikine gidersin, önündeki çukuru da görmezsin. Gençliğimde İGD liydim.. ( ilerici Gençlik) diğer sol franksiyonlar bize lümpen derdi, düşük bulurlardı solculuğumuzu... Bilirsin o yılları sen. Kapitalist düzen işte. Kim hırsız, kim çalıyor, kim emekçinin sırtından kaymak yiyor, kim eziyor, kim dini alet ediyor hepsinin karşısına dikilip sorgulayalım.. Başta en büyük hırsızlar, din istismarcıları fettöşler. Her şeyin farkındayız. Rant kavgasını esefle izledik, izliyoruz. vs. Sorgula kardeşim sorgula. Neyse yazacak çok şeyim varda, uzar gider bu iş vs. Biz aynı gemideyiz halk bankası hissesinde yani... Düşüncelerimiz bizde kalsın. Sen hulk hakkında görüşlerini yaz da faydalanalım... Ne olur bu hulk? Trent sanki 6 liraya gider oralarda dinlenir oyalanır gibi geliyor bana.
Yer İmleri