Sayfa 793/1003 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: HALK Cafe - II

bey efendi siyasi parti başkanının avatarıyla geliyor.görmek zorunda mıyım
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bende sizin gibi düşünüyorum. yükseliş yalancı bahar gibi.
    Kabaca hesabıma göre; bist 98-99K civarı ayı piyasasına girdi. Bu koşullarda boğa piyasasına girer mi? Bence de girmez.

Virüs olayından dolayı birçok sektör önümüzdeki süreçte ya takla atacak yada durgunluk yaşayacak. Büyük ekonomiler için ciddi enflasyon ve resesyon riski halen devam ediyor.

Avrupa güzel bir örnek. Can korkusu birlik falan bırakmadı. Herkes kendi derdine düştü. Bunların sonuçları olacaktır izleyip göreceğiz. Bu süreçten inşallah karlı çıkanlardan oluruz..

Teknik açıdan bist100 için saatlik Negatif uyumsuzluk oluşma ihtimali görüyorum. Bu oluşursa bu hafta düşüş öngörülebilir. Hali hazırda bu oluşmadı. Yüzde 1-2 düşüş bunu başlatabilir. Çok ani düşüş olduğu için biraz daha bu bölgelerde gezinmesini beklerdim doğrusu.. 87K altı ise sıkıntılı...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Nereyi silikonluyorsun 666 ? Duşkabin filansa antibakteriyel olanlarından tercih etmekte fayda ,zamanla kararma (küflenme) olmaması için ..

öncelik kaliteli silikon almak lazım uygulayacağın yere göre ucunu kesip ,akışma kalınlığını ona göre ayarlayıp hedef dışındaki yerlere yayılmasını önlemek gerekir ki temizlemesi çok zordur.. sonrasında kurumadan taşan yerleri iyice temizlemek lazım filan

iş almışsın başına ,kolay gibi görünür tecrüben yoksa püf noktalarına dikkat etmezsen iş berbat hal alabilir ..zaten anladığım kadarıyla sarpasarmış evden yediğin fırçadan belli
    Turkiyede satilanlar gercek silikon degil cok kalitesiz o yuzden fazla bir randiman beklemeyin. Icindeki malzemeden caliyorlarmis ondan.

Hem abd de hemde turkiyede tamir isiyle ugrasan biri soylemisti

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Tabiki Doğu Perinçek. Direk Halk bankı Çine satar.
    Özümüze mi dönelim?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ne yazılabilir ne yazılamaz diye bir şey yok burayı Halkbank icin açtınız bende Halkbank başlığı var hissenin asil başlığındaki hareketi bozmayalım , insanlar önemli Bilgi ve paylaşımları hisse başlığından alsınlar , hisse başlığındaki alakasiz paylaşımları buraya alalım , sohbet muhabbet vs buna göre bir ayar tutturalım ortayı bulalım dedim , ne güzel sorunsuz gidiyordu ama bir kaç gündür şikayet çoğaldı burayı siyaset meydanına cevirmeyelim, , siyaset ısın içine girdi mi tartışma bitmek bilmiyor siz sürekli buradasiniz ortayı bulun
    Ister istemez oluyor, bankanin her tarafi siyaset. Ben bankanin bilancolarina bile bakmiyorum ta ne zamandir. Bir onemi yok cunku.

Herkes yazilanlari uygular umarim.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Turkiyede satilanlar gercek silikon degil cok kalitesiz o yuzden fazla bir randiman beklemeyin. Icindeki malzemeden caliyorlarmis ondan.

Hem abd de hemde turkiyede tamir isiyle ugrasan biri soylemisti
    Nasil caliyorlarlmis, bunlar hep ayni marka degil mi ki? GE ile DAP en iyileri.

7. Emekçi askerim ben. Salt bir yeri övmem ve oncu olmam. Hep sorgularım. Sende öyle ol. At gözlüğü takıp bir yöne gidersen gözün hiç bir şey görmez ve dikine gidersin, önündeki çukuru da görmezsin. Gençliğimde İGD liydim.. ( ilerici Gençlik) diğer sol franksiyonlar bize lümpen derdi, düşük bulurlardı solculuğumuzu... Bilirsin o yılları sen. Kapitalist düzen işte. Kim hırsız, kim çalıyor, kim emekçinin sırtından kaymak yiyor, kim eziyor, kim dini alet ediyor hepsinin karşısına dikilip sorgulayalım.. Başta en büyük hırsızlar, din istismarcıları fettöşler. Her şeyin farkındayız. Rant kavgasını esefle izledik, izliyoruz. vs. Sorgula kardeşim sorgula. Neyse yazacak çok şeyim varda, uzar gider bu iş vs. Biz aynı gemideyiz halk bankası hissesinde yani... Düşüncelerimiz bizde kalsın. Sen hulk hakkında görüşlerini yaz da faydalanalım... Ne olur bu hulk? Trent sanki 6 liraya gider oralarda dinlenir oyalanır gibi geliyor bana.

Alıntı Originally Posted by ibrahim40 Yazıyı Oku
    Kabaca hesabıma göre; bist 98-99K civarı ayı piyasasına girdi. Bu koşullarda boğa piyasasına girer mi? Bence de girmez.

Virüs olayından dolayı birçok sektör önümüzdeki süreçte ya takla atacak yada durgunluk yaşayacak. Büyük ekonomiler için ciddi enflasyon ve resesyon riski halen devam ediyor.

Avrupa güzel bir örnek. Can korkusu birlik falan bırakmadı. Herkes kendi derdine düştü. Bunların sonuçları olacaktır izleyip göreceğiz. Bu süreçten inşallah karlı çıkanlardan oluruz..

Teknik açıdan bist100 için saatlik Negatif uyumsuzluk oluşma ihtimali görüyorum. Bu oluşursa bu hafta düşüş öngörülebilir. Hali hazırda bu oluşmadı. Yüzde 1-2 düşüş bunu başlatabilir. Çok ani düşüş olduğu için biraz daha bu bölgelerde gezinmesini beklerdim doğrusu.. 87K altı ise sıkıntılı...
    Arada yaz analizlerini Ibrahim Hoca. Biraz daha siklikla yazarsan lakabini kullanmaya baslarim Hemen kizma!

Sayfa 793/1003 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •