Işsiz gençlere 2002 öncesi, genel sağlık sigortası borcuda çıkmazdı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
O egeli ben değilim
Bu ülkede normal ( olması gereken gibi ) düşünenler asla para kazanamazlar. Şark kurnazlığı veya diğer adıyla kanaat önderlerine inanlar köşe oluyorlar. benim çocukluğumdn bu yana hiç değişmedi bu durum. Zaman zaman aydınlanma yaşanmıştır ama hemen geri vitese atılmıştır.
Köyde , iki çocuk hayvan otlatırken kavga ederler. Birisi bıçaklanarak ölür. Aslında öldürenin ailesi '' Başınız sağolsun, iki çocuğun işi bu. Çok üzüldük.Ne gerekirse birlikte yapalım. '' deseydi olay kapanacaktı. Katil olan kanuna göre cezasını çekecekti ama aileler arasında kan davasına dönüşmeyecekti.
Köylü bu fırsatı kaçırır mı ? İki aileyi hiç söylemedikleri, yapmadıkları halde laf taşıyarak dedikodu yaparak iyice düşman ettiler ve köyü terkettirdiler. Böylece kendi akıllarınca onların arazisine çöreklendiler.
Kıssadan hisse..... daha yüzlerce benzer hikaye var. Derslerini iyi çalışmışlar. Burada bunaltılan akıllı Gençler yurtdışına gitmenin yolunu arıyorlar. Benim genç dahil. Bence kalmalı ve mücadele etmeliler.
Hukuk reformuna başlamış hükümet. İstanbul B.B. başkanına kanal İstanbul soruşturması, İzmir B.B. başkanına deprem konusunda konuşma yasağı.
Reformunuzu seveyim.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezalete bakar mısınız:
Müebbet hapis alan iki katil nasıl serbest kalır
Gazeteciler, akademisyenler kaçma şüphesiyle yıllarca hapiste tutulurken Adana’da 72 yaşındaki kadını boğazını keserek öldüren iki sanığın bırakılması tartışma yarattı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...kalir-6126906/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri