Şaka gibi keko üstad satmış berkosan hissesini
Şaka gibi keko üstad satmış berkosan hissesini
Nerde yazıyor sattığı
takası gördünüz aydınlandınız mı ?yok eggüb de maliyet düşürüyorlar burdan satıp orada diye benzeri hikayeleri çok abartıyorsunuz aldıkları toplam lot grupça ne kadar olacak yahu 250 bin lotu geçmez size ekstra süpriz var gidin bakalım bir derdinizi anlatın gören görüyor gerçekleri
https://x.com/algkenan1/status/18342...DPydoJ0zg&s=35
Gruptan ayrıldım doğrudur .nedenini gruba şimdilik bakarsanız anlarsınız..( lağım çukuruna dönüştü..küfürler havada uçuşuyor..).
Gruptan çıkmam sattım anlamına gelmez...daha önce de dediğim gibi zaman kisitlamam yok...sermayemin tümünün de maliyeti sıfırın da altında...ALLAH uzun ömür verdiği sürece yola devam..ilerde beğendiğim veya mecbur kaldığım fiyatlardan sattigimda bunu burada tüm şefafligim ile açıklarım...diğer hisselerde açıkladığım gibi...
Arkadaşlar borsa zaten moralimizi bozmuştu..Diyarbakır'da yaşanan narin cinayeti moralimizi daha da bozdu...çok üzülüyoruz..bir baba olarak olanlara halamın oğlu ile birlikte çocuklar gibi ağladık..son 4_5 gündür borsaya doğru dürüst bakmıyorum bile...sürekli gelişmeleri takip ediyoruz...umarım gerçekler en kisada sürede ortaya çıkar...olayın faillerinin Batman'da da akrabaları var..
Sıfır maliyet demesi yokmu buna bayılıyorum, 1milyonun var 500bin kazandın , bu 500ile bir yatırım yaptın 5 yıl aynı fiyatta kaldı. Zaten sıfır maliyet sorun yokmu diyeceksin. Ebenin şeyi kadar zararda olursun o vakit. Sen ağır kafasiz bir adamsın gerçekten bak. Vallahi sizin gibi acemi bilinçsiz basit yatırımcılar ile aynı hissede olduğum için lanet ediyorum.
Pazarlamacı keko…
Yer İmleri