Sayfa 798/1032 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. bilanço bekliyoruz ayrıca.

halkbank 50 günlük ortalama 6.51 de. yükselen kanal 6.20 de.

benim kağıdım hep aynı teknik bile yok.

2.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    bilanço bekliyoruz ayrıca.

İnşallah bu bilançoda olur...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    beyin yakan yorum gördüm trump adalet bakanını halkbank için görevden almış işte bu olsa gerek..
    Memlekette ne beyin yakan yorumlar var bir bilsen... Biri et fiyatları ile ilgili, insanların alım gücü arttı fiyatlar ondan yükseliyor demiş... kim bilmiyorum

Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku

İnşallah bu bilançoda olur...
    Benim tahminim OFAC'tan sonraki bilancoyu guzel aciklayacaklar.

5. Egosantrik düşünce tarzı "herşeyin merkezinde kendini görür" ; genelde ergenlik yıllarındaki gençlerde rastlanan bu tarz olgunlaşmayla aslında dünyanın kendi döngüsünün olduğunu ve en iyi ihtimalle dünyada kelebek etkisi yapabileceğini bilir yani trump abd yi yönetiyor ve abd de dünyayı yönetiyor/yönetme egilimi devam etsin istiyor Türkiye önemli olmakla birlikte tek stratjisi değil adamların; hele hele halkbank ...

drexty nin örnegine bir de benden olsun dolar yükselirken sokaktaki vatandaşın bir kısmı benim dolarım yokki doları olan düşünsün diyecek kadar finansal okur yazarlıktan uzakken içtiği suyun fiyatı bile dolardan etkileneceğini düşünmesini beklemek saflık oluyor
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. Arkadaşlar, konuyu halkbank topiğinde yazan benim lakin biraz yanlış anlaşıldığını düşünüyorum...
    Ayrıntılarına vakıf olmak için incelemenizi tavsiye ederim...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Benim bir sorum olacak. Niye "AYI" deniliyor. Yani ayi ne yapiyormus piyasalara? Yiyor muymus?

8. Bilanço kötü gelirse kaldırırlar tahtayı. Baksanıza rekor zarar açıklayan ttkom uçuyor rekor kar açıklayan thy çakılıyor

Sayfa 798/1032 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •