bilanço bekliyoruz ayrıca.
halkbank 50 günlük ortalama 6.51 de. yükselen kanal 6.20 de.
benim kağıdım hep aynı teknik bile yok.
bilanço bekliyoruz ayrıca.
halkbank 50 günlük ortalama 6.51 de. yükselen kanal 6.20 de.
benim kağıdım hep aynı teknik bile yok.
Egosantrik düşünce tarzı "herşeyin merkezinde kendini görür" ; genelde ergenlik yıllarındaki gençlerde rastlanan bu tarz olgunlaşmayla aslında dünyanın kendi döngüsünün olduğunu ve en iyi ihtimalle dünyada kelebek etkisi yapabileceğini biliryani trump abd yi yönetiyor ve abd de dünyayı yönetiyor/yönetme egilimi devam etsin istiyor Türkiye önemli olmakla birlikte tek stratjisi değil adamların; hele hele halkbank
...
drexty nin örnegine bir de benden olsun dolar yükselirken sokaktaki vatandaşın bir kısmı benim dolarım yokki doları olan düşünsün diyecek kadar finansal okur yazarlıktan uzakkeniçtiği suyun fiyatı bile dolardan etkileneceğini düşünmesini beklemek saflık oluyor
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Arkadaşlar, konuyu halkbank topiğinde yazan benim lakin biraz yanlış anlaşıldığını düşünüyorum...
Ayrıntılarına vakıf olmak için incelemenizi tavsiye ederim...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazıp, çok okumak istiyorum...
Benim bir sorum olacak. Niye "AYI" deniliyor. Yani ayi ne yapiyormus piyasalara? Yiyor muymus?
Bilanço kötü gelirse kaldırırlar tahtayı. Baksanıza rekor zarar açıklayan ttkom uçuyor rekor kar açıklayan thy çakılıyor
Yer İmleri