Sayfa 799/1002 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu da ait olduğu yere, yani en iyi ifadeyle cehenneme gitmiş, ateşi bol olsun.
    reha bey siz de başı kapalı kim varsa geçiriyorsunuz, baş örtülü bir meftaya bu kadar yüklenmeyin..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Oğlum tıp öğrencisi. Son 6 aydır baskı altında. Hocalar resmen burslu ( dereceli ) çocuklara takmış vaziyette. Çok eski bir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış şahsın çok tepeli üniversitesinde dönen rüşvet çarkını tespit eden oğlum, üniversite tanıtım panelinde Fakültenin yayınladığı belgelerle durumu temsilci hocaya ( doçent) ibraz ederek '' Hocam şimdi ben bu fakültede nasıl başarılı olabilirim '' diye sorunca adam '' evet haklısın ama inan dürüst hocalar çoğunlukta '' diyebilmişti.

Şimdi okuduğu fakültede de durum aynı. yeğenim cerrahpaşa da . Geçen seneye kadar en demokrat hoca ve en mutlu öğrenciler oradayken, büyük değişimler olmuş ve çocuklar mobbing altında. Nasıl olsa ukrayna, kırgızıstan , suriye vb. kaynağı belirsiz çok doktorlar getiriliyor. Bizim çocuklar olmasa da olur ! Özel hastanelere düşük ücretle çalıştırılacak personel lazım.

neyse çenem düştü. İlaçlarımı içerek uykuya gideyim. Herkese bol kazanç.
    Ne yazıkki vaziyet bu.Benim kızımda 5 sene önce 1 ülke üçüncülüğü kapsede,2 Giresun birinciliğ,1 İstanbul birinciliği vardı maliyede,CHP kayıtlı diye almamışlardı,bende kızıp İsviçreye göndermiştim,şimdi orada dolgun maaşlı,üstelik onun kanalı ile İstanbula büro açtılar,daha ne yzayım,bunlara süper çocuklar değil,kokuşmuş çürümüş robot insanlar lazım,şu anda ülkemizde yetişen gençlerin durumu parlak değil,bunun vebalini 50 sene çekeceğiz

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dolar 7.60 ile dip yapmış görünüyor. Long sayısını toplamda 2.5 kat arttırdım.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güzel hamle

Gebermeden evvel ki son yazı başlığı "Siz CHP'liler hep böylemisiniz?" olmuş.

Inşallah CHP'yi tıkmışlardır, uygun yerine.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. adamlar dolar 7.70 seviyesini geçmeden 7.73 oldu diye haber geçtiler, haber saaatine bakınca anlaşılıyor..

https://www.yahoo.com/news/turkish-l...094346057.html

Başkan eyice formdan düştü kocadı artık, başkanlığının gereklerini yerine getiremiyor, değiştirelim şunu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gebermeden evvel ki son yazı başlığı "Siz CHP'liler hep böylemisiniz?" olmuş.

Inşallah CHP'yi tıkmışlardır, uygun yerine.

Emre Uslu
    @EmreUslu
    Korona'yı bile "FETÖ"ye bağlayan Ahmet Kekeç Korona'dan öldü. Kekeç ile dostluğumuz vardı. O iktidardan yana oldu, devletleşti, bense muhalif. Dostluğumuzu görmezden gelip arkamdan salladı durdu. Çirkefleşti diyemem ama salladı yine de. Arkasından ne yazacağımı inanın bilmiyorum.

https://twitter.com/emreuslu/status/1327567360044228608

F1 bir daha naaa... gelir artık, ancak 25 milyon dolar gayme verirsek gelirler...

Kafa hep aynı kafa, Olimpiyat veya Dünya kupasının ana sponsoru bir bira firmasıydı, ondan verilmedi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 799/1002 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •