Sayfa 799/892 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Maşallah güzel bir kap zaten bugunkü hareketlerden belliydi...
    Metehan, yeterince çay içtim.
    Kahveye geçiyorum.
    3-5 ay sonra bakarız ne içeceğimize.
    İnsider istemeyen Norveç borsasından kağıt alsın, burası İMKB (Umarım espri amaçlı yazdığım bu cümle nedeniyle forumdaşlar alınmaz. Ama gerçek bu).
    Ben 2024 de 3 rakamlı ihale göreceğimizi umuyorum.
    Sabır, sabır...
    Yazdıklarım ışığında yatırım yapmayınız. Yatırım tavsiyesi değildir.

2. bence gesan bu kadar buyuk bir kapla önundeki setleri yıkıp gececektir hayırlı olsun sabırlı yatırımcılara...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Piyasa değerine göre büyük is smrtg sanırım Bu tarz habere 2_3 tavan çekmişti elinde olanlar çok şanslı bu hafta tavan kapatır gibi

4.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    Piyasa değerine göre büyük is smrtg sanırım Bu tarz habere 2_3 tavan çekmişti elinde olanlar çok şanslı bu hafta tavan kapatır gibi
    Tahtacımız biraz nekes.
    1 tavana fitim eski gesancı olarak.

5. 11 m ciro oldu 2.5 ay daha var tek kelimeyle maşallah diyorum hesaplar değişti sadece ekranı kapatıp tavanları izlemek düşer çok feci döküldü özelikle bankof iyi kar edip kaçtı yarın eline mendil alsın artık bahçeye bakarken ormanı kacirdi

6. Agustosun sonuna doğru satilan 13 milyon lot patron hissesi yatırım fonlarina geçti. O günden beri tahta başını kaldıramadi. 3 milyon lot satış yapmışlar 45 günde. Bugun bile meksa 600 bin lot satmış ama meksada 150 bin civari mal var. Kimin malını sattı cuma belli olur. Ama işin aslı bu fonlar yüzde 10 a razı görünüyor. O yüzden insider haber olmasina rağmen tavan olamadı. Yarın tavan olsa bile bunlar tavanda üç beş milyon lot alıcı görürlerse katliam yapabilirler. Sonuç olarak gesanda bekleyen mutlaka kazanacak. Ama yarin açılışta tavandan alırım cumada bir tavana satarim niyetinde olanlar çok fena darbe yiyebilir. Yazdiklarim yatirim tavsiyesi olmayip sadece ayık olun tavsiyesidir.

7. Kisada ne yaparlarsa yapsinlar sonucta hak ettigi yere gelecektir Allahın izniyle. Aldigi isler ortada. Beklentiler malum. Turkiye nin en saygin kurumlariyla is yapiyor. Sisecam, Sasa vs. Diger firmalardaki gibi tahsilat riski yok. Seçici davraniyor. Arcelik le Sunjunior anlasmasi var daha ciroya etki edecek. Her anlamda güven veriyor. Son aylarda sabrimizi cok zorlasa da beklemeye devam.
    "Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”

8. kemiksiz löp et bayılırım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 799/892 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •