Sayfa 8/64 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon
Arama sonucu : 510 madde; 57 - 64 arası.

Konu: CASA - Casa Emtia Petrol Kimyevi ve Türevleri San. Tic. A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,532
    Devamlı trade hissemdi 2-2.50 arası...elimde sadece 100 lot bırakmıştım sektör batar diye,bunun örneklerini çok görmüştük,bir bir baktim 3 olmuş,tekrar 2.40'a düştüğünde yüklendim,namızsız vermedi,tekrar 3 oldu,zaten 5'e kadar gitti...100 lotu 2.15 maliyetlen 4.10 üstünden sattık,200 tl kar...zaten bu hissede 1000 lot alınmazdı tehlikeli olduğu için,üstelik ortada fabrika yok,şirket iflas etmek üzere kafayımı sıyırdınız diyenlerden geçilmiyordu,ama ben tınlamıyordum,ufaktan takılıyordum,daha önceden takıldığım gibi,60-100 arasında olduğu gibi...neyse resmen kaçırdık ekmeği...şunu bir defa daha anladımki kimsenin lafına kulak asmayacaksın,zaten asmadık ufaktan takıldık !!!

7. 7.000 lotluk işlemle böyle düşüyor amacınız ne sizin. satmicam batsanizda satmicam. Varsın 10.000 TL batsın inşallah milyonlariniz batarr

8.  Alıntı Originally Posted by fizikciserdar Yazıyı Oku
    7.000 lotluk işlemle böyle düşüyor amacınız ne sizin. satmicam batsanizda satmicam. Varsın 10.000 TL batsın inşallah milyonlariniz batarr
    Yakın izleme pazarında olduğu sürece hersey tek elden kolay yönetilir ve her zaman böyle hacimsiz sert hareketler olabilir. Yakın izlene pazarında olmasaydı bu 21 milyonluk piyango alacakla bayağı yukarı tırmanabilirdi.

Faiziyle birlikte 25 milyona yaklaşan bu alacak hala şirket için büyük potansiyel ve alacaklar bir şekilde tahsil edilirse hisseye önemli etkiler üretmesi muhtemel. Ama alacağı realize etme yerine Alyağ ile şirket birleşme ike alacağı eritme yöntemini uygulanabilirse yğksek beklenti kırılır. Böyle bir birleşmeyi iki şirket ortağınlabul edermi veya SPK onaylarım o da ayrı soru.

Ama şuanki koşullarda bu alacak şirketin özsermayesini yaklaşık 25 milyon artıracak bir katma değer sağlamadısöz konusu. Bu alacak bilanço aktiflerine geçtiğinde şirket hisse defter değeri 10 liranın üstüne ulaşır.

Sayfa 8/64 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •