Sayfa 8/468 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 3741 madde; 57 - 64 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Uzun zamandır bkleyen arkadaşlarım takılmayın hicbir meseleye ve kişiye.tadını çıkarın. Keyifle izleyin. YTD

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by Meddah1 Yazıyı Oku
    Uzun zamandır bkleyen arkadaşlarım takılmayın hicbir meseleye ve kişiye.tadını çıkarın. Keyifle izleyin. YTD

Haklısınız dikkat ettiyseniz senet ne zaman yükselse hiçbir dayanağı olmadan yorum yapan birileri çıkıyor....

3.  Alıntı Originally Posted by PROGNOZ Yazıyı Oku
    Haklısınız dikkat ettiyseniz senet ne zaman yükselse hiçbir dayanağı olmadan yorum yapan birileri çıkıyor....
    Çok doğru.Senet ne zaman çıksa daha da çıkabileceği imajını oluşturan birileri çıkıyor.Mesela bu arsa işinden bahseden arkadaş ))) Dün neden yazmadın, ya da önceki gün )) Senet çıktığı için mi bugün yazdın )))

4.  Alıntı Originally Posted by esscudo Yazıyı Oku
    Çok doğru.Senet ne zaman çıksa daha da çıkabileceği imajını oluşturan birileri çıkıyor.Mesela bu arsa işinden bahseden arkadaş ))) Dün neden yazmadın, ya da önceki gün )) Senet çıktığı için mi bugün yazdın )))
    Değerli kardeşim

Bu foruma 1 yıldır fazladır yazan biriyim senet 3 lirayken de benzer yorumlar yapıyordum ve şükür senet simdi 10 liralarda ve ben hiçkimseye mahcup olmadım...Bu eski fabrikanın yeri konusunu da yaklaşık 3 ay önce yine sormuştum hatta o zaman ''riva''nickli bi üstad da vardı ve beni desteklemişti benim o zaman da merak ettiğim şey eski yeri kira mı değil miydi??o günde bilen biri çıkmadı...yani senin gülücük attığın gibi yeni mevzum değil bu benim bunu bu forumu uzun süre takip edenler bilir...neyse uzatmanın bir anlamı yok ben burada bir bilen olur mu diye soruyorum tekrar eski fabrika yeri şirketin kendinin mi yoksa kira mı???sonuçta her hal ve karda bu şirket için pozitif bir beklentidir...

Yatırım tavsiyesi değildir...

5. Gidenin önüne durulmaz. Tutmaya çalışan arkadaşlarım. YTD

8.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Sn@cefaks egpro takasta rica etsek.

Sayfa 8/468 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz