Sayfa 8/32 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 251 madde; 57 - 64 arası.

Konu: EDATA - E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş

1. 45.105 yatirimci hisse almis 44.993 kisi bireysel .Geri kalani yurtici kurumsal ve y.disi bireysel onlarda da toplan da 47500 lot var .Herkes kucuk 1 tane bile buyuk yatirimci yok.Son zamanlar daki halka arzlar icinde bana gore en makbulu .Sirket sahibi kucuk yatirimci para kazansin der gibi dagitim yapti.Kucuk yatirimci ne kadar uzun tasirsa o kadar prim yapacaktir.

2. isbir sentetik le izdemir enerji nin halka arzi nin iptal oldugu borsa nin asagi gittigi bir donem de 45 k yatirimci ve 48 milyon talep gelmesi sirkete guvenildigini gosteriyor.Kucukler fiyati belirleyecek bir hisse ne kadar kıt olursa o kadar prim yapar.Hayirlisi olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    isin guzel tarafi arz maliyetleri dusuldukten sonra sirkete kalacak olan 72.5 milyon TL'nin tamami sirketin buyumesi icin kullanilacak. ortak satisi olmayacak. (ortaklari tebrik ediyorum)

büyük bir halka arz değil. karliligi da guzel bir sirket. az miktarda alis girecegim. (uzun suredir ara vermistik halka arzlara)

40 bin basvuru gelse 325 lot hisse gelir.
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    44.993 bireysel yatirimci katilimi olmus

kurumsal murumsal 45.000
    Sayın hayek daha önce kaç yatırımcının başvuracağını 12 den vurdunuz kimi yatırımcının az talepde bulunması gelen sayıda yanılmanıza sebep oldu, az girmeleride bize yaradı YTD

4.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    45.105 yatirimci hisse almis 44.993 kisi bireysel .Geri kalani yurtici kurumsal ve y.disi bireysel onlarda da toplan da 47500 lot var .Herkes kucuk 1 tane bile buyuk yatirimci yok.Son zamanlar daki halka arzlar icinde bana gore en makbulu .Sirket sahibi kucuk yatirimci para kazansin der gibi dagitim yapti.Kucuk yatirimci ne kadar uzun tasirsa o kadar prim yapacaktir.
    yaw ustam halka arz budur işte.
    adı üstünde halka arz.
    halk alıyor.
    adil olan budur.

yok sadece ahlatçıdan alınacak yok oransal alınacak vs. fasa fiso.
    valla bu şirketin yeri bende ayrı olacak. çünki patronlar niyetini başta belli ediyor.

5. E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş.'nin (Şirket) 13.000.000 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 45.000.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen Şirket payları 05/07/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 6 TL/pay baz fiyat, EDATA.E kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 500.000 TL olarak belirlenmiştir.

6. Ayen oyle Hasan bey patron dagitim bakimindan guzel bir halka arz yapti.Diger sirketler gibi ek satis ta yapmayacak.Mali buyuklere satmadi herkes kucuk yatirimci.Eger hisse iyi prim yapmassa tek sebebi kucuk yatirimcinin corba sigara parasina hissesini elden cikartmasi olacaktir.Cunku ne patron ek satis yapacak ne de hisse de buyuk yatirimci var.

7. isbir sentetik ve izdemir enerji iptal oldu.Kutahya seket de ise 2.2 milyon lot satilamadi 11.5 milyon arz okurken satilan 9.370 milyon oldu.10 gun icinde 3 halka arz daha var .Bence onlar da yeterli talep gelmez.Bunlara bakaraktan bana gore edata ya gelen 45000 kisi ve 48 milyonluk talep gayet iyi.Gelecegi olan bir sektor ve sirket.Orta uzun vade de bir logo link ardyz kfein olmasin.Finansallarin iyi durumda kamu ve ozel sektor olataktan 800 den fazla musterisi var .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kütahya şekere 9.37 milyon lot talep gelmisse super.

o arz akilli adam.isi degil ! yatirimci olmak yatirimi bilmeye bile gerek yok
     Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    isbir sentetik ve izdemir enerji iptal oldu.Kutahya seket de ise 2.2 milyon lot satilamadi 11.5 milyon arz okurken satilan 9.370 milyon oldu.10 gun icinde 3 halka arz daha var .Bence onlar da yeterli talep gelmez.Bunlara bakaraktan bana gore edata ya gelen 45000 kisi ve 48 milyonluk talep gayet iyi.Gelecegi olan bir sektor ve sirket.Orta uzun vade de bir logo link ardyz kfein olmasin.Finansallarin iyi durumda kamu ve ozel sektor olataktan 800 den fazla musterisi var .

Sayfa 8/32 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •