hoþgeldün ya hamza dedüler
dedüm hoþ bulduk, neredeyüm
dedüler biz de seni bekler idük
dedüm nicedir bekler idüydünüz
dedüler gittiðün andan beridür
dedüm nice zamandur oldu ?
dedüler biz zaman nedür bilmeyüz
hoþgeldün ya hamza dedüler
dedüm hoþ bulduk, neredeyüm
dedüler biz de seni bekler idük
dedüm nicedir bekler idüydünüz
dedüler gittiðün andan beridür
dedüm nice zamandur oldu ?
dedüler biz zaman nedür bilmeyüz
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Sütbýyýk.!!!
Panamada havalar nasýl???
https://www.tiktok.com/@sezaitrhn/vi...84905609350401
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Maaþ zamlarý hedeflenen gelecek enflasyona göre deðil, gerçekleþen geçmiþ enflasyona göre (TÜÝK enflasyonu da deðil üstelik ENAG enflasyonuna göre) yapýlmalýdýr...
Önce onlar ödevlerini yerine getirip, yapýp hedefi tuttursunlar, baþarýlý olsunlar, onlarýn karnesini bir görelim... Ona göre zam yapsýnlar... Düþük oranda zam vermek istiyorlarsa gerçekleþen enflasyonu düþürsünler, baþarýlý olsunlar...
Hedeflediklerinin en az 2 katý gerçekleþiyor enflasyon... Hep karavana... Olan maaþ zamlarýna oluyor tabii sonuçta... Alým gücü sürekli düþüyor... Tarihin en kötü dönemini yaþýyor...CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep söylerim, dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz .. gerçi maaþlý traderlarý Gaye abla da sevmeye baþlamýþ 🙂
Yer Ýmleri