Originally Posted by
hkm
Farkettiniz mi bilmem ama o isabel denen spek kadın günlük trade etmeyin diyor trade işinden korkuyor,kendilerinden başkası günlük kağıda yön vermesin nasiplenmesin diyor,o yüzden fenerlee arkadaşın yazdıkları ilgimi çekti.Bu arkadaş gibi günlük trade yapan arkadaşlar bir kağıda dadanırsa spek de günlük trade den tırsar kağıt gitmesi gereken yere daha kolay gider.Bir de ,bir eleştirim var,burası bir forum kimseye yasak uygulanamaz ,küfür yok siyaset yok,geri kalan her görüş yazılabilmelidir,sn fenerlee arkadaş işlemlerini buraya yazsa,başarısını devam ettirebilecek mi görsek bize de taktiği konusunda fikir verir,bedava bilgi paylaşanı forumda yazma diye uyarmak yanlıştır.Son yapılan eleştiriden sonra yazmıyor ,bence yazmalı.
Daha oncekı mesajımın bırınde yazdıgım gıbı al sat yaptıgım hısse sureklı yatay sevıyede gıdecek olan hısse olması gerekıyor bunlar ostım nthol zoren gıbı hısseler. benım uyguladıghım sıstem cok karısık bu yuzden deneme yaparak ogrenılebılır.
Bu yuzden ben ufaktan basladım ısı tam yoluna koyunca işlemlerımı cogalttım.
ilk bata ostımle 2000 lotla basladım daha sonra 10000 ve 20000 lota cıkardım.
Bugun yarım gun olması nednıyle ve ayrıca gunduz vardıyasında oldugum ıcın hıc ıslem yapmadım.
nasıl sıstemle calıstıgımı anlatmaya calısayım uzun belkı olabılır.
ben trade ısını sureklı elımde tuttugum hısselerle yapıyorum ve değiş tokus sıstemını uyguluyorum.
degıs tokus sıstemı aynen soyle oluyor.
Mesdala elımde Ostım Kront ve dıyelımkı jants egeen var.
elımde kesınlıkle 20bın lot ostım olur genelde.
Şımdı gune yanı seansa baslıyoruz ostım dıyelımkı 2.18 kapattı gıdıyorum dıskette 20.000 lot 2.16 ya alıs yazıyorum.Fazlalıktan yanı
Elımdekı ostımlerıde dısket acılıs fıatına ve kademedekı alıs ve satıs sayısına gore satısa koyuyorum
Simdi dıskette ostım 2.17 2.18 ve dengelı acılıs yaptı be gıdıyorum elımdekı ostımlerı 2.18 e satısa koyuyorum ayrıca acıktan 2.16 da alısım var.
Burda basıma gelebılecek 2 seneryo mevcut.Ya mallarım gıtmeden 2.16 gelecek yada 2.16 gelmeden 2.18 ler gıdecek.
1. seneryo
2.16 lar geldı ıse zaten 2.18 de benım satısım var ve on sıralarda gıderseler 400 lıra cepte.
1. senaryonun gerceklesmesı yanı 2.18 den gitmesi imkansız gibiyse bu gelen fazlalıkları 2.17 den satısa koyarım ozaman 200 lıra cepte
......................
2. senaryo 2.18 ler gıderse 2.16 dan alısım var on sıralarda gelırse 400 lıra cepte gelmezse her turlu 2.17 den alırım 200 lıra cepte.
............................................
2.17 2.18 arasında 2 defa bu ıslemı rahat yaparım 400 lıra burda garanti
....................................
mesajlarımı parca parca yazacam uzun olup sıkıcı olmasın dıye
Son düzenleme : fenerLEE; 19-07-2021 saat: 21:39.
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Yer İmleri