Sayfa 80/147 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1173 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

Farkettiniz mi bilmem ama o isabel denen spek kadın günlük trade etmeyin diyor trade işinden korkuyor,kendilerinden başkası günlük kağıda yön vermesin nasiplenmesin diyor,o yüzden fenerlee arkadaşın yazdıkları ilgimi çekti.Bu arkadaş gibi günlük trade yapan arkadaşlar bir kağıda dadanırsa spek de günlük trade den tırsar kağıt gitmesi gereken yere daha kolay gider.Bir de ,bir eleştirim var,burası bir forum kimseye yasak uygulanamaz ,küfür yok siyaset yok,geri kalan her görüş yazılabilmelidir,sn fenerlee arkadaş işlemlerini buraya yazsa,başarısını devam ettirebilecek mi görsek bize de taktiği konusunda fikir verir,bedava bilgi paylaşanı forumda yazma diye uyarmak yanlıştır.Son yapılan eleştiriden sonra yazmıyor ,bence yazmalı.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Farkettiniz mi bilmem ama o isabel denen spek kadın günlük trade etmeyin diyor trade işinden korkuyor,kendilerinden başkası günlük kağıda yön vermesin nasiplenmesin diyor,o yüzden fenerlee arkadaşın yazdıkları ilgimi çekti.Bu arkadaş gibi günlük trade yapan arkadaşlar bir kağıda dadanırsa spek de günlük trade den tırsar kağıt gitmesi gereken yere daha kolay gider.Bir de ,bir eleştirim var,burası bir forum kimseye yasak uygulanamaz ,küfür yok siyaset yok,geri kalan her görüş yazılabilmelidir,sn fenerlee arkadaş işlemlerini buraya yazsa,başarısını devam ettirebilecek mi görsek bize de taktiği konusunda fikir verir,bedava bilgi paylaşanı forumda yazma diye uyarmak yanlıştır.Son yapılan eleştiriden sonra yazmıyor ,bence yazmalı.
    Daha oncekı mesajımın bırınde yazdıgım gıbı al sat yaptıgım hısse sureklı yatay sevıyede gıdecek olan hısse olması gerekıyor bunlar ostım nthol zoren gıbı hısseler. benım uyguladıghım sıstem cok karısık bu yuzden deneme yaparak ogrenılebılır.
    Bu yuzden ben ufaktan basladım ısı tam yoluna koyunca işlemlerımı cogalttım.
    ilk bata ostımle 2000 lotla basladım daha sonra 10000 ve 20000 lota cıkardım.
    Bugun yarım gun olması nednıyle ve ayrıca gunduz vardıyasında oldugum ıcın hıc ıslem yapmadım.
    nasıl sıstemle calıstıgımı anlatmaya calısayım uzun belkı olabılır.
    ben trade ısını sureklı elımde tuttugum hısselerle yapıyorum ve değiş tokus sıstemını uyguluyorum.
    degıs tokus sıstemı aynen soyle oluyor.
    Mesdala elımde Ostım Kront ve dıyelımkı jants egeen var.
    elımde kesınlıkle 20bın lot ostım olur genelde.
    Şımdı gune yanı seansa baslıyoruz ostım dıyelımkı 2.18 kapattı gıdıyorum dıskette 20.000 lot 2.16 ya alıs yazıyorum.Fazlalıktan yanı
    Elımdekı ostımlerıde dısket acılıs fıatına ve kademedekı alıs ve satıs sayısına gore satısa koyuyorum

Simdi dıskette ostım 2.17 2.18 ve dengelı acılıs yaptı be gıdıyorum elımdekı ostımlerı 2.18 e satısa koyuyorum ayrıca acıktan 2.16 da alısım var.

Burda basıma gelebılecek 2 seneryo mevcut.Ya mallarım gıtmeden 2.16 gelecek yada 2.16 gelmeden 2.18 ler gıdecek.

1. seneryo
    2.16 lar geldı ıse zaten 2.18 de benım satısım var ve on sıralarda gıderseler 400 lıra cepte.

1. senaryonun gerceklesmesı yanı 2.18 den gitmesi imkansız gibiyse bu gelen fazlalıkları 2.17 den satısa koyarım ozaman 200 lıra cepte
    ......................
    2. senaryo 2.18 ler gıderse 2.16 dan alısım var on sıralarda gelırse 400 lıra cepte gelmezse her turlu 2.17 den alırım 200 lıra cepte.
    ............................................
    2.17 2.18 arasında 2 defa bu ıslemı rahat yaparım 400 lıra burda garanti
    ....................................

mesajlarımı parca parca yazacam uzun olup sıkıcı olmasın dıye
    Son düzenleme : fenerLEE; 19-07-2021 saat: 21:39.
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Şimdi dıyelımkı fazladan aldıgım hısseyı satamadım bu durumda 20000 lot fazladan ostım var .
    Eger ostımlerımı 1 defa yukardan sattıysam ikici seferi satamadıysam onumde soyle bır matamatık cıkıyor.
    2.17 den alıp 2.18 den sattım ve ikinci alısım 2.17 den oldugu zaman bı defa sattıgım ıcın malıyetım 2.16 ya duser bu durumda 2. 17 den gerı verırsem yıne 200 lıra kardayım eger 2.16 ya satarsam hıc kazanmadım ve kaybetmedım anlamında olur.
    Dıyelımkı ben kazandıgımı kaybetmek ıstemıyorum dedıgım gıbı elımde baska hısselerde vardı bu hısselerden biri bana gun ıcınde kazandıran varsa veya gerıye donuk kazandıran bulunuyorsa kesın vardır onu satarım ve boylece kredıde kalmam.
    bu durumda elımdekı ostımler 2.16 malıyetle elımde kalır yarına.
    Yarın bunu 2.18 den satarım bu durumda 400 lıra daha kazanırım ve ıstepne olarak sattıgım hısseyıde kesın asagıdan alırım.
    Boylece 1 tasla 2 kus vurmuş olurum.

Bu yazdıgım senaryolar sureklı gerceklesen senaryolar.
    Bırde acıga almadan yapılan satıslar var.
    Bu sıstem genelde seans sonlarına dogru yaparım.
    tekrar ostım uzerınden anlatayım.
    20000 lotumu 2.17 2.18 den acılıs yaptı.
    2.18 den 10000 lotu satısa koyarım
    2.18 den 10000 lotum gıttıyse hemen 10000 lot alıs gırerım dıger 10000 lotumuda satısa koyarım.

ben hıc bır zaman hıseyı aldıgım fıata takılmam. benım ıcın onemlı olan 3 lıradan aldım ama 2.80 e dustu burdan satmam mantıgı yok.
    Yanı trade etme ıcın 3 lırayı beklemem.2.80 e dustuyse 2.80 den trade yaparım hem yıne canlı para kasaya atarım hemde 3 lıradan aldıgım hıssenın malıyetını asagıya cekmıs olur zaman kaybından kurtarırım.
    elıme gecen parayı daha once hıc bende olmayan bır hısseye yatırır o sekılde o hısseyı cogaltır daha sonra onuda mantıklı bır adete geldıgı zaman tarde edecek planın ıcıne sokaraım.

Bazı ozel durumlar harıc.
    uzun daha dogrusu orta vadelı yatırım yapmam. benım ıcın onemlı olan aldıgım hısse gun ıcınde %1 %3 oranında artısı veya eksısı olacak.
    Bu oranlarda sureklı gıdıp gelecek.
    Yanı bugun aldıgım 3 lıradan aldıgım hısse 1 ay sonrada 3 lıra olsun .Bu benım ıcın en guzel durumdur.
    Dıyeceksınızkı ozaman 1 ay boyunca yerınde sayıkladın karın ne.
    Iste bu tarz hısselerde sureklı al sat yapılıyor gunde 400 lıra kazansam ayda 22 gun seans acık oldugunda 9.000 lıra zaten kazanıyorum.

Bu olaya en ıyı ornek kozaldır bende 150 lot 107 lıradan aldım .132 den sattım
    Bu durumda 3750 lıra kazanmam gerekırken ben al satlarla malıyetı 12 lıraya dusurdum ve oncekı mesajlarımın bırınde yazmıstım.15000 lıra cıvarı para kazandım.
    al sat yapacak oldugunuz zaman sureklı aynı hısselerde yapın aldıgınız fıata takılmayın asagıdanda al sat yapın.
    Ozellıkle hergun %1 %3 cıvarı ınıs cıkıs yapan hısseyı secın.
    bu yuzde oranı gun ıcınde eksı olarakda olabılır artı olarakda.
    bu yuzden fıatlara takılmayın.
    Ayrıca en onemlı olay ozellıkle ostımde bu mevcut.
    2.17 2.18 arasında sıkısan bu hısse bazen gun ortasında 2.22 lere gelıyor sız 2.18 den sattıysanız sakın arkasından kosmayın.Bugun 2.17lere dusmese bıle yarın kesın dusecek.
    Dıyeceksınızkı nerden bılıyorsun uzun zamandır ordayım hep oyle oldu.

2.25 kapattıysa sızdede hala varsa aman dıkkat ogun rahat 2.30 u test edecektır.
    o yuzden elınızdekılerın yarrısı ıle trade yapın dıger yarısınıda 2.29 dan satın.
    Sımdı ben ostımden ornek verdım.sızde sureklı takıp ettıgınız hısselerın hareketlerını ezberlersınız ve kendınıze ore al sat profılı olusturursunuz.

an ıtıbarı ıle dıkkat edersenı borsa sureklı ufak mıktarda cıkıyor veya ınıyor.
    Bu durumda butun hısseler nerdeyse gun ıcınde %3 veya %5 oranında cıkıs yapıyor ama sonra bu cıkısı gerı alıyor. en azından buyuk kısmını.
    Buyuk yatırımcılar genelde dıkkat ettıysenız trade yaparak daha fazla kazanır yanı uzun vadede tutayım derdınde değiller .
    bendee oyuzden haddım olmadan ufak hesabımla buyuk yatırımcı gıbı dusunup onlar gıbı oynamaya calısıyorum.
    Onlar al sattan 1000 lıra 1000 lıra surum yapıyor gun sonunu saglam karla kapatıyor bende portfeyım az oldugundan 100 lıra 100 lıra karla al sat yapıp kasamı dolduruyorum.
    onların bın lırası benım 100 lırama portfeyım pozısyonu nedenıyle aynı mıktar sayılır.

Burda dıkkat edılecek dıger husus bu sıstemı deneyecek olan ufak meblagla baslasın kendını gelıstırsın.
    ben ılk basladıgımda 2500 lıra cıvarı bır gunde kazandım ve bu ısı ben ogrendım ya helal olsun bana dedım.Yarın 1900 lırasını gerı verdım.)

Ayrıca elımde bulunan dıger hısselerden Hızlı anıden %5 cııks yapan varsa onu hemen satarım kesın gun ıcınde bıraz duzeltme yapıyor.
    Zaten dıkkat edersenız hısseler su aralarda gun ıcınde gormus oldugu en yuksek sevıyenın her zaman 20 kademe cıvarında altında kapatıyor.

Bırde gunu kapattıgı zaman alanları ve satanları sureklı not alın.
    Mesala Bofa bugun aldı yarın hısse ne olacak veya tacırler sattı yarın ne oldu.
    bu döngüyü saglam hazırlarsanız yarınkı planınızı daha rahat yaparsınız.
    Burda yazacak oldugum şeyi sakın dıkkate almayın vebal altında kalmak ıstemem.
    O yuzden soyle dıyım sızce Jants bayramdan sonrakı pazartesı acaba %5 artıyı gorebılırmı.Ben bu konuda hazırlık ıcındeyım.
    Ama tutmazsa sakın bak topa oturdun demeyın)
    Yazdıgım butun mesajlarda soru ısaretı olan kısım varsa cevaplarım.
    Herkeze bol kazanclar ve hayırlı bayramlar dıleerım

Benım en buyuk hatam burda yuksek fıatlı hısselerde trade yapmakla oldu sız baslangıcta yaparsanız eger 1.80 3.80 arasında fıtlarda olanlarla yapın. bu yuzden daha fazla lot alır daha fazla kazanırsınız.
    Bu arada onemlı bır olayda benım komısyon 10000/1 boylece tek kademede para kazanıyorum

Sayfa 80/147 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •