Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 80/137 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 633 - 640 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

Ya keko gesan topiğinde yazını okurken brlsm den bahsettin, hemen o sayfaya girdim yazılarını okuyunca gesanları sattım buna geçtim. Kekocum şimdide vbtyz ve kocaer çıkardın başımıza. Para yok kekocum napcaz şimdi. Evvelce senle özelden yazışıyorduk. Yorumlarına çok değer veririm senin. Sen incelemeden girmezsin hiç bir kağıda. İnşallah hep birlikte kazanırız kardeşim.

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben çok inatçıyım dostum... 36 yı görmeden sevinemem...bilançomuz güzel...elimizde 3,5 milyarlık bitirilecek iş var...ges işine girmişiz ,makodonyada ve azerbeycanda aktifiz...beklentilerim biraz yüksek dostum... ama her zaman olduğu gibi şükür de ediyorum dostum...

endeks bir ara -%4 lerde olmasına rağmen brlsm ,kocaer,vbtyz hisselerim artıdaydılar...hisselerim ile gurur duydum...17 yılllık borsa hayatımda zaten toplasam 20 gün borsada dışında nakit ile durmadım...bu gün de yine fuul maldaydım...
    Ben de elimde mal olmadan duramıyorum dostum. Benim borsa geçmişim 3 yılı ancak dolduracak eylül ayında inşallah, tek nakitte kaldığım dönem bu seneki ilk seçimin haftasıydı onu da zor bekledim 😀
    Elimde 4 hisse var, hepsi de yeşil kapadı bugün, böyle zor bir günü iyi atlattık.
    Bu aralar bir ges kap’ı gelirse şahane olur, 36-37 arasını kısada geçmemiz için itici güç olabilir.
    Gesan’ı geçen sene haziran ayında bölünmemiş fiyatıyla 37 tllerden almıştım, brlsm bana aynı heyecanı veriyor, hala daha gidecek çok yolumuz olduğunu düşünüyorum.
    Selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Ya keko gesan topiğinde yazını okurken brlsm den bahsettin, hemen o sayfaya girdim yazılarını okuyunca gesanları sattım buna geçtim. Kekocum şimdide vbtyz ve kocaer çıkardın başımıza. Para yok kekocum napcaz şimdi. Evvelce senle özelden yazışıyorduk. Yorumlarına çok değer veririm senin. Sen incelemeden girmezsin hiç bir kağıda. İnşallah hep birlikte kazanırız kardeşim.
    Gesan elimizde iken bebekti..sonra emekledi sonra yürüdü sonrada depar ile koştu...brlsm ise yeni yeni yürüyor...zaten çıkış isteği de bunu gösteriyor..süreç olarak kocaerden çok önde...yalnız Kocaer de ileriki süreçte çok iyi olacak...kocaerde önce iyi bir ikinci çeyrek bilançosu...ardından modernizasyonun olumlu etkilerinin satın alınmaya başlayacağı bir üçüncü çeyrek bilançosu...ardından da yavaş yavaş asıl konu olan yenilenebilir enerji beklentilerinin satın alınacağı bir süreç bekliyordum ki şu anda bu adım adım yaşanıyor..
    Vbtyz de ise durum tut pozisyonudur..32 TL den 96 yi gördü..şu sıralarda 83 seviyelerindedir..ondaki benim maliyet 57 dir...vbtyz de düşük sermaye..düşük halka açıklık ve yüksek karlılık mevcut ama buna rağmen ben kimseye al diyemem..elinde bulunduranlarin tutmasını ise faydalı görüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sağolasın sevgili keko. Güzel bir topik burası. Faydalı bilgiler ve seviyeli yazılar var

5. Gesanda ilk hisseyi alan ben degildim ama potansiyelini ve ilk defa 200_300 lerden söz eden bendim... çok takipcili twiteer ustadlarindan bazıları ilk defa gesani 40_50 aralığından keşif ettiler..Mehmet Yazır hocayı ise zar zor ben ikna ettim..önceleri maximum 140 TL fiyat biçmisti ,2022 yılı karını ise 400 milyon beklemiş idi ama kar tam 640 milyon gelmişti..bu aralar ise üstadlar tekrardan yüksek rakamlardan söz etmeye başladılar ..

Bu gün brlsm den pek bahseden olmuyor ama tahminlerime göre twiteer üstadları hisse çok yujarilara gittiğinde söz rtmeye başlayacak ve brlsmi porfoylerine aldıklarını söyleyeceklerdir....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Gesanda ilk hisseyi alan ben degildim ama potansiyelini ve ilk defa 200_300 lerden söz eden bendim... çok takipcili twiteer ustadlarindan bazıları ilk defa gesani 40_50 aralığından keşif ettiler..Mehmet Yazır hocayı ise zar zor ben ikna ettim..önceleri maximum 140 TL fiyat biçmisti ,2022 yılı karını ise 400 milyon beklemiş idi ama kar tam 640 milyon gelmişti..bu aralar ise üstadlar tekrardan yüksek rakamlardan söz etmeye başladılar ..

Bu gün brlsm den pek bahseden olmuyor ama tahminlerime göre twiteer üstadları hisse çok yujarilara gittiğinde söz rtmeye başlayacak ve brlsmi porfoylerine aldıklarını söyleyeceklerdir....
    Günaydın Keko Bey birleşimde fiyat olarak nasıl bir beklenti içindesiniz . hissenin içsel değeri - ederi için 130 - 140 liralardan bahsediliyor. şirket kabuk değişimine gitti. yönetimde ges konusunda ülkenin en iyi yöneticileri transfer edilmişti zamanında. ges konusunda ciddi bir gelişim gösterecek bu şirket. size göre fiyat olarak ne kadar yukarılara gidebilir ? twitter üstatları kaç liralara yükseldiğinde yazacaklardır ?

7.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    Günaydın Keko Bey birleşimde fiyat olarak nasıl bir beklenti içindesiniz . hissenin içsel değeri - ederi için 130 - 140 liralardan bahsediliyor. şirket kabuk değişimine gitti. yönetimde ges konusunda ülkenin en iyi yöneticileri transfer edilmişti zamanında. ges konusunda ciddi bir gelişim gösterecek bu şirket. size göre fiyat olarak ne kadar yukarılara gidebilir ? twitter üstatları kaç liralara yükseldiğinde yazacaklardır ?
    bence üstadlar tıpkı gesanda olduğu gibi 40-50 aralıklarında hisseyi keşif edeceklerdir...ama brlsm tam anlamı ile nereye gider bilemem...ges ile ilgili atacağı kaplar ne kadar çok ve büyük meblağlı olursa o kadar agresif gider düşüncesindeyim...yani kaplar bu konuda çok önemli...

geçmişte gesanı 19,70 ten alırken 8-9 ayda 40-50 aralığına giderse iyidir düşüncesindeydim ama ben aldıktan hemen sonra enerji ve özelikle de yenilenebilir enerji çok popüler oldu...sektör çok talep gördü...o yüzden de 4-5 ayda 300 leri gördü...yani beklentiler ile şartlar çok değişken olabiliyor...

ben de hiç trade etmeden beklemeyi tercih ediyorum...malum bu zamanda enerjisiz olmuyor...benim de enerji sektöründe tutunduğum tek dal...bir de henüz embriyo dönemindeki kocaer...şu anda bu iki hisseyi sıkı sıkıya tutuyorum...gerisi de ne olur ne nasip olur bilemem...

8. şu anda 36-37 seviyelerinde bir direncimiz oluştu...son zirvemiz orasıydı...zirvelerde satmak isteyenler kenara çekiliyor genelde...yerine de taze ve inanmış yeni yatırımcılar geliyor...bu direnç bölgemizi geçebilirsek ??? kendimizi kısa sürede 40-50 aralığına atabileceğimizi düşünüyorum...tabi endeksin de çok bozulmaması şartı ile...gerçi cuma günü endeks sert bozulmasına rağmen yolumuza tavan ile devam etmiştik...ama daima böyle olacağının garantisi yok...o yüzden de endeksin de uygun ortam vermesi halinde brlsm e olan talebin devam etmesini bekliyorum..

Sayfa 80/137 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •