Originally Posted by
KAYA
Ya keko gesan topiğinde yazını okurken brlsm den bahsettin, hemen o sayfaya girdim yazılarını okuyunca gesanları sattım buna geçtim. Kekocum şimdide vbtyz ve kocaer çıkardın başımıza. Para yok kekocum napcaz şimdi. Evvelce senle özelden yazışıyorduk. Yorumlarına çok değer veririm senin. Sen incelemeden girmezsin hiç bir kağıda.

İnşallah hep birlikte kazanırız kardeşim.
Gesan elimizde iken bebekti..sonra emekledi sonra yürüdü sonrada depar ile koştu...brlsm ise yeni yeni yürüyor...zaten çıkış isteği de bunu gösteriyor..süreç olarak kocaerden çok önde...yalnız Kocaer de ileriki süreçte çok iyi olacak...kocaerde önce iyi bir ikinci çeyrek bilançosu...ardından modernizasyonun olumlu etkilerinin satın alınmaya başlayacağı bir üçüncü çeyrek bilançosu...ardından da yavaş yavaş asıl konu olan yenilenebilir enerji beklentilerinin satın alınacağı bir süreç bekliyordum ki şu anda bu adım adım yaşanıyor..
Vbtyz de ise durum tut pozisyonudur..32 TL den 96 yi gördü..şu sıralarda 83 seviyelerindedir..ondaki benim maliyet 57 dir...vbtyz de düşük sermaye..düşük halka açıklık ve yüksek karlılık mevcut ama buna rağmen ben kimseye al diyemem..elinde bulunduranlarin tutmasını ise faydalı görüyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri