Sayfa 80/902 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 633 - 640 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Alfas bile 16 mio USD lik iş aldığı yerde, gesanın iş almadığı yada alamadığını düşünmek saçmalık olur. Ayrıca depolama yönetmeliği sonrası başvurular ocakta ve sonra anlaşmaya dökülecek.

Mevcut ges res kurulumumuzu yaklaşık 5 yıl içinde 6-7 katına çıkarmaktan bahsediyoruz. Arkadaşlar bunlar korkunç rakamlar.

Gesana yüzde onu bile düşse, 5 yılda piyasa değerinin belki de 2 katı kar edecek.

Günlük saatlik hareketlere artık bakmıyorum. Çok hızlı hedef fiyatıma gelirse belki tirade yaparım onun dışında, bu kağıtta şirketin logosu olan kaplumbağa gibi davranmak gerekir. Yavaş sakin ve emin.
    potansiyeli gerçekten de çok yüksek..bunlar zamanla bilançolara yansıyacak..ilginçtir trade etmediğim halde gesanı çok yakından takip ediyorum..ben 300 ün altından kesinlikle trade etmeyi düşünmüyorum...üzerine çıkarsa ve başarılı olacağıma kanaat edersem ancak trade ederim...bizim yapmamız gereken sadece sabır etmektir...300 tl nin son zirve olmadığına inanıyorum...yeni zirveler ileride olacaktır...

evladiyelik hisse olmaya da adaydır...ileride güzel de temettü verecektir..yakın geçmişte 1-3 yıl tutabilen çok iyi kazançlar sağlayacak diyordum...hala da aynı fikirdeyim..ama insanoğlu işte karın üzerinde çok sabırsızlanıyor... zararda beklemek daha kolaymış....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    potansiyeli gerçekten de çok yüksek..bunlar zamanla bilançolara yansıyacak..ilginçtir trade etmediğim halde gesanı çok yakından takip ediyorum..ben 300 ün altından kesinlikle trade etmeyi düşünmüyorum...üzerine çıkarsa ve başarılı olacağıma kanaat edersem ancak trade ederim...bizim yapmamız gereken sadece sabır etmektir...300 tl nin son zirve olmadığına inanıyorum...yeni zirveler ileride olacaktır...

evladiyelik hisse olmaya da adaydır...ileride güzel de temettü verecektir..yakın geçmişte 1-3 yıl tutabilen çok iyi kazançlar sağlayacak diyordum...hala da aynı fikirdeyim..ama insanoğlu işte karın üzerinde çok sabırsızlanıyor... zararda beklemek daha kolaymış....
    Bir müddet daha yatay aşağı gibi görünüyor, gerçek alıcılar şirketin vaat ettiklerinin gerçekleşmesini bekleyecek, büyük kaplar bedersin onayı europower arz onayı, yatırımların somutlaşması...

Buralardan maliyetlenenlerin yüksek olması lazım ki, şirket gönül rahatlığıyla arkasına bakmadan yükselebilsin.

Erciyes boru kap göndermiş ..120 milyon $
    Darısı bizim başımıza ..Bu tarzda büyük bir iş bağlantısı gelirse soluğu çok hızlı şekilde 400 de alır Gesan ....Sabırla beklemeye devam ...Sanki sıralı kaplar 12 Aralık'tan itibaren gelmeye başlayacak...

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğrudur öyle bir hava var...sanki bu perşembe haber gelecekmiş gibi...artık hayırlısı diyelim...
    Gelmesin abi haber falan gelmesin. Onlar bizi nasıl bekletiyorsa. Nasil payımızı azaltiyorlar ve taleplerimize kulak tikiyorlarsa spk da onları duymasin bir süre. Yeni yıla kadar bekletsin. Beklemek neymiş görsünler. Kivranmak neymiş öğrensinler. Şimdi bizde zarar ediyoruz diyenler olabilir. Ama bence simdi gelirse bunlar bu haberi bile gesana basmak için kullanabilir. Öyle bir zamanlama olmaliki mesela sunjunior bayi anlasmasi ile ayni zamana denk gelmeli yada çok güçlü bir kap ile aynı zamana denk gelmeli. Millet eupwr alamiyorsa gesana saldirmali.

5. Yeni Akit Logo

Ekonomi
    Türkiye, yenilenebilir enerjide dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri! Dev hamle!
    Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol, Türkiye'nin yenilenebilir enerji kapasitesinin gelecek 5 yıl içinde yüzde 64 büyümesini öngördüklerini belirterek, "Bu büyümeyle Türkiye Avrupa'da yenilenebilir enerjide dördüncü büyük piyasa olurken, dünyada da ilk 10'a girmiş oluyor. Yenilenebilir enerjideki bu büyümenin yüzde 75'i rüzgar ve güneşten gelecek." dedi.

2022-12-06 14:56:00

6. günder solar haber portalında çıkan taze habere göre türkiye genelinde 1000 okulun çatısına ges kurulacak...yavaş yavaş çatılara gesler kurulmaya başlanıyor....yılbaşından sonra 5000 metre kare inşaat alanı olan yerler enerji ihtiyacının %5 ini yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlaması gerekiyor....2025 yılından sonra ise 2000 metre kare ve %10 oranı olarak belirlenecek..böylece binlerce binanın çatısında artık ges leri göreceğiz...muazzam bir pazar ortaya çıkacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Dün kontr tavan idi biz eksi. Bugün de biz tavan olalim diyorum. Her düşenin dostu olmak zorunda degilsin gesancim

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    günder solar haber portalında çıkan taze habere göre türkiye genelinde 1000 okulun çatısına ges kurulacak...yavaş yavaş çatılara gesler kurulmaya başlanıyor....yılbaşından sonra 5000 metre kare inşaat alanı olan yerler enerji ihtiyacının %5 ini yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlaması gerekiyor....2025 yılından sonra ise 2000 metre kare ve %10 oranı olarak belirlenecek..böylece binlerce binanın çatısında artık ges leri göreceğiz...muazzam bir pazar ortaya çıkacak..
    ben biraz da smartg alamaya başladım bu pazarda 3 yıl kalabilen
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 80/902 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •