Sayfa 800/1002 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

F1 bir daha naaa... gelir artık, ancak 25 milyon dolar gayme verirsek gelirler...

Kafa hep aynı kafa, Olimpiyat veya Dünya kupasının ana sponsoru bir bira firmasıydı, ondan verilmedi!
    Antalyadaki oteller gazozla dönüyor zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Emre Uslu
    @EmreUslu
    Korona'yı bile "FETÖ"ye bağlayan Ahmet Kekeç Korona'dan öldü. Kekeç ile dostluğumuz vardı. O iktidardan yana oldu, devletleşti, bense muhalif. Dostluğumuzu görmezden gelip arkamdan salladı durdu. Çirkefleşti diyemem ama salladı yine de. Arkasından ne yazacağımı inanın bilmiyorum.

https://twitter.com/emreuslu/status/1327567360044228608
    Bu adam fetocu değil mi ?

O egeli ben değilim

3. Erzurum Valisi, yıkılan Erzurum atlama kuleleri için 'yıkıldı iyi oldu reklamı oldu' dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2014/gunun-...i-oldu-624596/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

F1 bir daha naaa... gelir artık, ancak 25 milyon dolar gayme verirsek gelirler...

Kafa hep aynı kafa, Olimpiyat veya Dünya kupasının ana sponsoru bir bira firmasıydı, ondan verilmedi!
    müslüman ülkeysen gavur icadı organizasyonlara dahil olmayacaksın ya da gereğini yerine getireceksin..
    ona bakarsak olimpiyatlarda ateş yakmak pagan adeti deyip meşaleyi mi yakmayacaksın..?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu adam fetocu değil mi ?

...Ondan sırdaşı olduğu için belirttim,o dedikten sonra muhalif kanadı ne der !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    müslüman ülkeysen gavur icadı organizasyonlara dahil olmayacaksın ya da gereğini yerine getireceksin..
    ona bakarsak olimpiyatlarda ateş yakmak pagan adeti deyip meşaleyi mi yakmayacaksın..?
    Artık ne dersen de,kafalar uçmuş,üstelik bunlara inanıpta gelenlerde suçlu,sanki ülkenin durumunu bilmiyorlar,demekki ceplerine yüklü harçlık koymuşlar.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn turalı bulabildiğim kaynaklara baktım,karantina ve dezenfeksiyon diyor.

Osmanlıda vebanın sona erişine dair bir değerlendirme diye prof Mesut Ayar ın çok ilginç bir makalesi var,tam sizin sorunuza yanıt veriyor.

Aslında salgınlarla mücadelenin temeli değişmiyor,yüzyıllardır aynı ,karantina ve dezenfeksiyon şart,bir müddet sonra salgın etmeni yayılamadığından etkisini yitirebiliyor,uzun sürede aşı veya tedavi bulunabiliyor.

Bu virüs için en sıkıntılı nokta çok kolay bulaşması ve hava ile geçmesi,ayrıca semptom vermeyen taşıyıcılar olması,bunlar hep mücadelenin içine eden şeyler.
    Budur.

Tesekkurler Hocam.

Moderna:
    - COVID-19 aşı adayı MRNA-1273 için değer regülatörlere de inceleme başvurusu yapacağız
    - Faz 3 analizlere göre MRNA-1273'ün etkinlik oranı yüzde 94,5

Haber sonrası ons -1.04%
    Haber sonrası Ftse 1,5%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 800/1002 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •