Sayfa 801/987 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Yahu bu iktidar ne yaptıysa yaranamadı ! İnsanlar üşümesin diye Zinayı suç olmaktan çıkardı, böylece soğuk bölgede olanlar 2-3-4 eşle yaşayabiliyor.

Kadınlar mağdur olmasın diye sosyal yardımları artırdı. Nafaka olayını duymazdan geliyorlar. Hem üşümeyeyim hem de nafakasız olsun diyenlere geçit yok.

Eskiden yol mu vardı, elektrik mi vardı , hatta evlerde banyo mu vardı ? Nankörlük etmeyelim ....Hemen insanlık uzaya gidiyor felan diye lafa girmeyin, uzay işi sakat. İyi bir şey olsaydı bizimkiler çoktan hallederdi bu işi...

Gülse Birsel elektrik faturasını paylaşmış 2550 tl , ilk okuma tarihi 7 aralık , son okuma tarihi 10 ocak , 3+1 daire imiş , 34 günlük fatura , 24 günü eski tarife , 10 günü yeni tarife.

Benim fatura ile meblağı hariç her şeyi aynı . 7 aralık- 10 ocak okumalı fatura ve 3+1 daire de oturuyorum. 374 tl geldi , geçen ay 247.

Gülse Birsel e göre sevindim faturama.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Hahaha ortada klima çalıştıracak elektrik bulabilecekmisiniz önce ona karar verin.

4. deprem icin herkese gecmis olsun bizde sallandik beylikduzunde.

demin aklima birsey geldi.

simdi iran bize dogalgazi kesti.

abd ukraynadan elciligi cekti.

yarin rusya ukraynaya saldirdiginda rusya da muhtemelen dogalgazi kesecegini dusunuyorum.

yani iran ve rusya ortak hareket ediyordur zaten.Bizde ki ihalar vs yuzunden ukrayna tarini desteklemememiz icin ozellikle dogalgaz uzerinden bize yaptirim uygulanacagini dusunuyorum.

5. 600-700 gelen doğalgaz 1100 tl geldi. 7 ocak son okumalı. öyle don atlet falan da dolaşmıyoruz evde.. bildiğin hırka kazak. aralık nispeten yumuşak geçmişti bir de hesapta. şimdi son gaz yanıyor günlerdir ve yine hırka kazak. önümüzdeki ay emekli maaşı doğalgaz ve elektriğe gidecek muhtemelen. teşekkürler a.k. partisi.

6. 2022 cok zor gececek maalesef. Dolar artmasa hatta dusse ne olur. Alim gucu cok dustu. Elektrik, dogalgaz ve asgari ucrete gelen artis uretici ve esnafa bindi. Akaryakiti ve kiralari saymiyorum bile. Ciftcinin maliyet acayip artti. Yeni mahsul ile gida da yeni bir enflasyon dalgasina hazir olmak lazim. Hersey normal gitse bile olacaklar bunlar. Maalesef cok sikintili bir sene gecirecegiz diye dusuniyorum.

7. Aydınlatma için led ışıldak kullanın .

Oda için bir tane salon için 3 tane avize aydınlığını verecektir deneyebilir siniz bunu

Ben salonu ilk kez yakmak zorunda kaldım bu sene belediye sokak lambasını tamir etmediği için .

Yoksa Işıl ışıldı evin içi yapmıyorlar bir türlü

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben salonu ilk kez yakmak zorunda kaldım bu sene belediye sokak lambasını tamir etmediği için .

Yoksa Işıl ışıldı evin içi yapmıyorlar bir türlü
    yaman trolsün vallahi sn psycho

Sayfa 801/987 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •