Sayfa 801/1005 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop L

1. Ortaokulda üniversite mezunu birinin yanında yaz tatilinde çalışıyorum. Bana "olmaz olmaz deme olmaz olmaz" dedi. Tabi o zaman ne olduğunu anlamadım aklımda kaldı ama o zaman saçma gelmişti.

Bugün komşumla yazışıyordum, milletin ailesi büyük dedesinden eğitimli, torun normal insanların 50 yaşında uyandığı şeyleri ilkokulda öğreniyor, sonra kendi kaderini güzelce belirliyor. Ecel yaklaşınca öğrensen anca seyirci oluyorsun hayata.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Doğu'da bazı köylerde hdp lilerin oyları komple silinmiş.
    Olduğu gibi MHP'ye aktarılmış..

Düzen büyük ..
    Adamlar 3 senedir bugünler için YSK'yı organize ettiler..Değiştirdiler..

Dedim ya TANRI, elemanını(melek) gönderse , eli boş çıkar..
    Bu şeytani organizasyonlardan ,doğruluk beklemek saflık olur ..

Neyse, çok istiyorlar ÜLKEYİ yönetmey..

Buyur.. Kasa tamtakır..

Vatandaşın mevduatı ve ÖZEL SKTÖR'ün parası dışında da bir şey yok..

Onlarda FETÖ adı altında 3 vakte kadar gasp edilir..

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bende bir numara yok, ama kollandığımın farkındayım, ölüp dirilnce bakacağım kim kollamış.

Bugün düşündüm Meslek Lisesinde Kimya dersi vardı çimento, alüminyum, cam nasıl üretilir o anlatılıyordu, oysa üniversite sınavında Hasan2SalakOsman4 vardı. Eşyanın tabiatına aykırı bir yaşamım oldu, biz ne istiyoruz bize ne veriliyor.
    Benim kafamı kurcalayan konulardan biri ölüp dirilince ölmeden önceki hafızanın resetlenip resetlenmeyeceği
    Yani ben hasan2salakosman4 ü hatırlayacaksam yeniden varolmanın bir anlamını idrak edemiyorum
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim kafamı kurcalayan konulardan biri ölüp dirilince ölmeden önceki hafızanın resetlenip resetlenmeyeceği
    Yani ben hasan2salakosman4 ü hatırlayacaksam yeniden varolmanın bir anlamını idrak edemiyorum
    Ben de tam tersini düşünüyorum, güvendiğim bir arkadaşım var o benim ben olduğumu gelip kontrol edecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    her şeyi hatırlayacaksın...Sana fiillerinin karşılığı verildiğinde itiraz edemeyeceksin.Abi tek derdimiz H2SO4 olsun

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nerden baktığınıza bağlı. Doğu felsefesindeki reenkarnasyona inanıyorsanız, sıfır jelatini üstünde bir yeniden dirilme oluyor. İslamiyete inanıyorsanız bu konu ilmihallerde biraz muallak olmakla beraber muhtemelen hatırlayacaksınız. İslamiyette yeniden varolma yok bu arada.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    kesinlikle.....resetlenemez....
    eğer resetlenirse.... varolmanın anlamı idrak edilemez......
    resetlenmeyeceğine deliller; yazıcı melekler....verilecek olan kitap....adalet terazileri.....şahitler v.b
    16.07.2024 - 10.12.2024

8. Aklı olan delirsin bu memlekette, diğer türlüsü zor.

Sayfa 801/1005 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •