Sayfa 804/1195 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

TCMB: Jeopolitik risklerin dünya genelinde iktisadi faaliyet üzerindeki zayıflatıcı etkisi artarak sürmektedir

TCMB: Önümüzdeki döneme ilişkin küresel büyüme tahminleri aşağı yönlü güncellenmeye devam etmekte ve resesyonun kaçınılmaz bir risk faktörü olduğu değerlendirmeleri yaygınlaşmaktadır

TCMB: Türkiye’nin geliştirdiği stratejik nitelikte çözüm araçları sayesinde temel gıda başta olmak üzere bazı sektörlerdeki arz kısıtlarının olumsuz etkileri azaltılmış olsa da uluslararası ölçekte üretici ve tüketici fiyatlarının artış eğilimi sürmektedir

TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararası finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakından izlenmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB: Ülkeler arasında farklılaşan iktisadi görünüme bağlı olarak gelişmiş ülke merkez bankalarının para politikası adım ve iletişimlerinde ayrışma devam etmektedir

TCMB: 2022’nin ilk yarısında güçlü bir büyüme gözlemlenmiştir, Temmuz başından bu yana öncü göstergeler zayıflayan dış talebin etkisiyle büyümede bir yavaşlamaya işaret etmektedir

TCMB: Bunun yanında, enerji fiyatlarındaki yüksek seyir ve ana ihracat pazarlarının resesyona girme olasılığı cari denge üzerindeki riskleri canlı tutmaktadır

TCMB: Büyümenin kompozisyonunda sürdürülebilir bileşenlerin payı artarken, turizmin cari işlemler dengesine beklentileri aşan güçlü katkısı devam etmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Valla inanmam orada nas var ben ekonomistim faiz sebeptir
    Refa Baba peki ben sana birsey sorayim. Bunlari yaziyorsun goruyorsun. Bu heriflerin gitmesi ekonomiye pozitifi yansimaz mi?

TCMB'nin net uluslararası rezervi 220.556 milyar TL
    oldu (Önceki hafta 256.621 milyar TL)
    - Bankanın net uluslararası rezervi geçen hafta 12.090 milyar dolara düştü (Önceki hafta 14.084 milyar dolar)

Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 16 Eylül haftasında 34 milyon dolar hisse satışı yaptılar.

Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre, aynı hafta DİBS (Kesin Alım) satımları 48,7 milyon dolar oldu.

Yurt dışında yerleşiklerin DİBS (Ters Repo) alımları 0,1 milyon dolar, DİBS (Teminat) satımları 12,7 milyon dolar olurken, DİBS (Ödünç) işlemi olmadı. Şirket borçlanma senetleri alımları ise 14,0 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Baya tirtikladim.pandemi öncesi(2019 aralik )var olan 1 tl 2021 martinda15 ayda 17 olmuştu. Abuk sabuk hisselerde.(metur,yyapi,dard,brko,almad vs)Sonra 10 civarına indi.
    %60 sini sattım %40 ile devam.
    Hadi ya. Keske seni takip etseymissim.

Peki bir soru sorayim.

1 liralik hissem 37 lira oldu.

1 milyon liralik ayni hissem ayni surede 37 milyon lira mi, yoksa 500 bin lira mi olurdu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,793
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Refa Baba peki ben sana birsey sorayim. Bunlari yaziyorsun goruyorsun. Bu heriflerin gitmesi ekonomiye pozitifi yansimaz mi?
    Daha zamanı var,seçime 1 ay kala pozisyon alınır,oda o zamanın şartlarına bağlı !!!,şu an kaynağı belirsiz para dönüyor piyasada,bir nevi deli kara para,öyle olduğu için borsayı dansöz gibi oynatıyorlar,gerçekçi yabancı olsa oynatmalarına imkan yok

Erdoğan: (MİR ödeme sistemi) Alternatifler üzerine İstanbul'da Cuma günü toplantı yapıp nihai kararımızı vereceğiz-Bloomberg HT

Sayfa 804/1195 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •