Sayfa 806/1019 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Savaştan kaçıp Afganistandan, Suriyeden gelip mülteci olan insanlar daah 25 ine bile girmeden 4 çocuk yapıyorlar...

Bizim insanımız ise gelecek vaad edemediği için değil 3 çocuk 2 nin altına düştü. Evlenme yaşı 30 u geçti.

Açılan 200 ü aşkın üniversite ile ülkede yüzbinlerce mimar, mühendis, öğretmen fazlası oluştu.

Çok nüfusla hiçbir halt olmuyor...

Bangledeş de 200 milyonun üzerinde...

Sefalet kol geziyor...

2020 de 80 milyon 500 bin artarken mülteci nüfusu da 500 bin artmış.

Ülke içinde de dengesiz bir durum var.

Doğu ve Güneydoğuda doğum hızı 4 e yakın iken Türkiyede bu rakam 1 ile 2 arasında...

Milli gelire ve vergi gelirlerine en çok katkı yapan illerde çocuk sayısı en düşükken en az katkısı olan illerde çocuk sayısı en yüksek...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bende Fenerbahce Trabzon macina baktim biraz, stad da tum turubin full, covid bitmis, yag alisverisleri yapilmis uste para kalmis adamlar maca bile kosmus oyyy canim halkim vala supersin biz bosa keder ediyoruz kendimize sanirim...
    Para 20 yıldır Trabzonlularda...

Devletteki nerdeyse tüm yönetici ve bürokratların tamamı Trabzonlu.

Elbette özellikle inşaat sektörğünde iş alanların nerdeyse tamamı da trabzonlu..

Bir zahmet maça da giderler...

Hatta bir AKP li Bakan bunun olmazsa olmaz ilk koşul olduğunu espri karışık söylemişti...

Afrika da da, Afganistanda da her daim nüfusun az bir kısmının durumu iyidir.

84 milyonun 4 milyonunun durumu iyi olursa herşey gülkük gülüstanlık mı oluyor?

Hep Ahaber dinleyşnce böyle mi oluyor?

Birilerinin bebeleri son model suv ile gezerken Atanamayıp intihar eden kaç öğretmen var bunu biliyormusun?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Evet katiliyorum da yani ctesi yaga kosan halkimiz ve bir gun sonra stadda cilgin gibi bir insan topulugu, koca takim trabzon karsisinda bishi yapamaz iken bir gol atip o kadar sevinmek, neyse ki ben biraktim mac filan da izledigim yok
    ama kadinlar voleybol tek gecerim ye huuu...

yok yok a hbr filan izledigim de yok ben youtube de koy video lari seviyorum, balkon bahcemde de sebze yetistiriyorum maydanoz vb sabah yumurta ile enfes oluyor, tavsiye ederim dostuma.........

ayrica o atanamayan ogretmenler de baska bir cikis yolu bulmalilar, bende muhendis lik okudum ama hic bir gun atandim atanamadim demedim baska isler ile de emekli-saglik prim gunlerimi odedim, emekliligi bekliyorum artik... saygilarimla..

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Para 20 yıldır Trabzonlularda...

Devletteki nerdeyse tüm yönetici ve bürokratların tamamı Trabzonlu.

Hatta bir AKP li Bakan bunun olmazsa olmaz ilk koşul olduğunu espri karışık söylemişti...

Afrika da da, Afganistanda da her daim nüfusun az bir kısmının durumu iyidir.

84 milyonun 4 milyonunun durumu iyi olursa herşey gülkük gülüstanlık mı oluyor?

Hep Ahaber dinleyşnce böyle mi oluyor?

Birilerinin bebeleri son model suv ile gezerken Atanamayıp intihar eden kaç öğretmen var bunu biliyormusun?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. Brent petrol + % 10 ile açtı 130 dolar

5. 2020 yazında coronadan karavanlar vb. talep ve satışlar patlamıştı. Bu yaz ise ! rising of the portatif garaj ve brandalar ! olacak heralde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Brent petrol + % 10 ile açtı 130 dolar
    Uçmuş iyice....
    125 civarı şu aralar....

7. Buğday Mayıs vadeli CBOT 1294 usd =1294/2720=0,475x14,25=6,76 TL/kg Fob teslim

8.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    2020 yazında coronadan karavanlar vb. talep ve satışlar patlamıştı. Bu yaz ise ! rising of the portatif garaj ve brandalar ! olacak heralde
    Bu yaz daha ziyade parklar ve bahçeler olma yolunda ilerliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 806/1019 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •