Tavşanlı'da belediye seçimlerini CeHaPe hiç kazanmamıştır, bir gün Etibank şubesine gittim, müdür yardımcısı koca bir harita metod defteri çıkarttı Çiller zamanı "Bak Reha dedi, bu defterin yarısı repocuların, diğer yarısı da faizcilerin dedi." faizci olmayan kimse muhafazakar kesimde % 1 ancak vardır.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Adamin teki videonun altina soyle bir yorum yazmis
@Awalanchee
13 hours ago
Türk tarihinde 50 yıllık Çin işgalinden sonra en kötü yılları yaşıyoruz. Sizde bu duruma düşme de hep AKP'yi desteklediniz. Utanin be utanin. Size sempati duyduğum günlere ben utanıyorum artık.........
---------------------
50 yillik Cin isgali nedir? Uygur Turklerini mi kastediyor? Iyide o isgal 50 yildan cok daha fazla
Buzdağının görünmeyen yüzünde ülkeye giren kara para olayı var,bu paraların karşılığını tl olarak ödemeleri gerekiyordu,bu da 6 yıl boyunca para basmalarını gerektirdi,piyasada dolaşan her bir tl için 6 adet daha bastılar,bunun anlamı;yüzde 600 enflasyon demek,yani 1 adet 200 tl ile yapacağınız alışverişi artık 6 adet+1de elinizdeki,7 adet 200 tl ile yapmak zorundasınız,çünkü parayı sadece matbaada ürettiniz,bir karşılığı yok,bir üretim sonucu elinize geçmedi,işte bu yüzden fiyatlar 7 ye katlandı,eğer,maaşlarınızda 7 kat oranında artsaydı hiçbir sorun olmazdı,yine aynı hayatınızı yaşardınız,ancak tüik denen bir kurum gerçek enflasyonu saklar ve size enflasyonun yarısı kadar bir zam yapıldığında,artık o ana kadar ki hayat standartınız bir anda yarıya düşmüş olur,sizin yiyemediğiniz her yüzde 50 ürün ise yabancılara satılır,ihracat artar,döviz girdisi artar,ancak burada yine tek gördüğümüz ithalat ihracattan daha fazla artmış,bu nasıl olur demeyin,çünkü gelen kara para yine ithalatı körüklüyor,bol doları olan neden yurt dışından istediği lüxü tedarik etmesinki,Unutmayınki,lüx villaların,konakların,otel,restaurant gibi kara paranın sisteme sokulduğu yerlerin tüm ihtiyaçları yurt dışından gelir,çünkü para haydan gelmiştir,huy a gidecektir,arada olan hep vatandaşa olur,yönetim ise ne kadar akıllı olduğunu,ülkesinin zenginleştiğini,en iyi yöneticinin kendisi olduğunu,kendisi olmasa ülkenin batacağını,1 cent e muhtaç olacağını düşünür ve kendiyle gurur duyar,aslında herkes haklıdır,tek sorun,Mafya mutludur,halk mutsuz,siyasetçi mutludur,halk mutsuz..🫡🤔🤫🫣
Yer İmleri