Sayfa 807/998 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Marinaya gitmiş, kahveye de 300tl ödemiş.

19 metrelik motoryat 100milyon TL.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...40189219/detay

Şöyle 28metrelik bir motoryat alsan 255milyon tl.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00521536/detay

100milyonTl ve üzerinde satılık olan 500 adet motoryat ilanı var.

Yani 30-40 milyona düşük seviye bir motoryat alabildiğini düşünürsek, oradakiler için 1000-2000tl otopark parası, bu iş için pahalı ama bende para çok düşüncesi yaratmaktan öteye gitmez.

50-100milyon tl tekneye bağlayan adamın geliri aylık 3-4 milyondan aşağı değildir.
    Ben işi biraz geniş tuttum, yat fiyatını 500 milyon gayme yaptım 23 adet satılık yat çıktı.

Aylık geliri birkaç milyondan başlayan kişiler için bin lira, 10 lirayı ifade eder.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ülkede Para 10-15 yıldır muhafazaklarda...

Onlar da faize yatırmıyor.
    Tavşanlı'da belediye seçimlerini CeHaPe hiç kazanmamıştır, bir gün Etibank şubesine gittim, müdür yardımcısı koca bir harita metod defteri çıkarttı Çiller zamanı "Bak Reha dedi, bu defterin yarısı repocuların, diğer yarısı da faizcilerin dedi." faizci olmayan kimse muhafazakar kesimde % 1 ancak vardır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bugün efkarlıyım açmasın güller
    Yiğidimden kara haber verirler
    Demirden döşeği taştan sedirler
    Yiğidim aslanım burda yatıyor
    Ne Nazımın, ne de Denizin ölüm yıldönümü, kim bu yiğidim aslanım?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,119
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/AW5JY91Q0lQ?si=XC-G8m6rzEJ5J8Wk

Mhp'nin paylaştığı video.
    Derin manalar içeriyor mu?
    Paylaşsa ne olur,özü faşist katil,kurucusunu malum herkes bilir,ben hala maraş katliamını unutmuş değilim halada unutmam çünkü gözlemciydim,afetçiydim,80 darbesinde çoğu idam oldu ,solcu öldürmekten değil çeteci,mafyacı terör olduklarından dolayı.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ne Nazımın, ne de Denizin ölüm yıldönümü, kim bu yiğidim aslanım?
    Aziz Ata'mizin hatirasina Reha,

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2010 yıllarında orta yollu bir teknem vardı kuruçeşmede 150.000 ne okutmuştum,şimdi olmuş 3 milyon,bu sene istanbula gittim arnavutköye uğradım eski arkadaşları görmek için benim tekneyi sattığım adamı gördüm beni tanıdı,sağol abi sayende tekne sahibi oldum dedi,bol,bol gezip balığa çıkıyorum dedi,bunun ayarındakilerin sıfırı 5 cıvarında dedi,benim oğlana kızıp hem daireyi hemde tekneyi satmıştım
    oglana niye kizdin?

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/AW5JY91Q0lQ?si=XC-G8m6rzEJ5J8Wk

Mhp'nin paylaştığı video.
    Derin manalar içeriyor mu?

Adamin teki videonun altina soyle bir yorum yazmis

@Awalanchee
    13 hours ago
    Türk tarihinde 50 yıllık Çin işgalinden sonra en kötü yılları yaşıyoruz. Sizde bu duruma düşme de hep AKP'yi desteklediniz. Utanin be utanin. Size sempati duyduğum günlere ben utanıyorum artık.........
    ---------------------

50 yillik Cin isgali nedir? Uygur Turklerini mi kastediyor? Iyide o isgal 50 yildan cok daha fazla

8. Buzdağının görünmeyen yüzünde ülkeye giren kara para olayı var,bu paraların karşılığını tl olarak ödemeleri gerekiyordu,bu da 6 yıl boyunca para basmalarını gerektirdi,piyasada dolaşan her bir tl için 6 adet daha bastılar,bunun anlamı;yüzde 600 enflasyon demek,yani 1 adet 200 tl ile yapacağınız alışverişi artık 6 adet+1de elinizdeki,7 adet 200 tl ile yapmak zorundasınız,çünkü parayı sadece matbaada ürettiniz,bir karşılığı yok,bir üretim sonucu elinize geçmedi,işte bu yüzden fiyatlar 7 ye katlandı,eğer,maaşlarınızda 7 kat oranında artsaydı hiçbir sorun olmazdı,yine aynı hayatınızı yaşardınız,ancak tüik denen bir kurum gerçek enflasyonu saklar ve size enflasyonun yarısı kadar bir zam yapıldığında,artık o ana kadar ki hayat standartınız bir anda yarıya düşmüş olur,sizin yiyemediğiniz her yüzde 50 ürün ise yabancılara satılır,ihracat artar,döviz girdisi artar,ancak burada yine tek gördüğümüz ithalat ihracattan daha fazla artmış,bu nasıl olur demeyin,çünkü gelen kara para yine ithalatı körüklüyor,bol doları olan neden yurt dışından istediği lüxü tedarik etmesinki,Unutmayınki,lüx villaların,konakların,otel,restaurant gibi kara paranın sisteme sokulduğu yerlerin tüm ihtiyaçları yurt dışından gelir,çünkü para haydan gelmiştir,huy a gidecektir,arada olan hep vatandaşa olur,yönetim ise ne kadar akıllı olduğunu,ülkesinin zenginleştiğini,en iyi yöneticinin kendisi olduğunu,kendisi olmasa ülkenin batacağını,1 cent e muhtaç olacağını düşünür ve kendiyle gurur duyar,aslında herkes haklıdır,tek sorun,Mafya mutludur,halk mutsuz,siyasetçi mutludur,halk mutsuz..🫡🤔🤫🫣

Sayfa 807/998 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •