Sayfa 81/1003 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 641 - 648 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Gunaydin. Bakalim bu gun kazik yagli mi, yagsiz mi olacak

2. Dün short ağırlık görüş vardı. Çok yer 94 bini işaret ediyor. Paradoks ise bizde mahkemeye 20 gün kalmış olması. THY kuralları ağır olsada 1,5 milyar TL geri alım açıkladı.

3. Japonlar adam olmuş , harakiri yapmaktan vazgeçmiş çekik gözlükler nikei %1 küsür 2 de olabilir.

Borsada herkes yaptirim yapmiyor. Iki yonlu de kazaniliyor, yani hem yukari, hem asagi. Boyle zamanlarda bir cok element ortaya cikar firsatlardan yararlanmak isteyen. Hisselerin dusecegi bellidir, alici gelmeyecegi asikardir. Adam verip daha asagidan yerine koymaya calisir. Islem yaptigimiz tahtalarda bu hep boyle. Her gun.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Gunaydin. Bakalim bu gun kazik yagli mi, yagsiz mi olacak
    Günaydın ortak.Sanki bugün bize nefes aldiracaklari bir gün olacak gibi.O da bizim iyiligimiz için değil babalar arada sigara molası veriyor.Bitiminde rampa ya devam

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dün short ağırlık görüş vardı. Çok yer 94 bini işaret ediyor. Paradoks ise bizde mahkemeye 20 gün kalmış olması. THY kuralları ağır olsada 1,5 milyar TL geri alım açıkladı.
    Sayın Kızıldağ,
    Bizim için 94.000 demek felakettir.olabilir mı ,
    olabilir.geçmişte olmadı mı oldu.olmasa iyi olur.

Fakat riskler Türkiye'den kaynaklı değil.
    Çin baskı altına almaya çalışıyor.
    İtalya tüm ülke alarm.

Havalar az kaldı ısınır.ya da ısınmaz.
    Türkiye'yi izlesinler.bizden örnek alsınlar.
    Onlara kadrolu sağlık bakanları gönderelim .
    Mesela ben Belarus, fillandiya,Ukrayna, Rusya, Norveç gitmek isterdim.
    Sarışın arkadaşlara her türlü yardımını esirgememek için.😆😆😆😆😂😂😂😂😂
    Sen gitmek istermiydin bilmem.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Paylasimlarin icin tesekkur etmek istedim ozer. Ben faydalaniyorum. Herhangi bir vukuat oldugunda ilk sen yakaliyorsun maasallah.
    Teşekkürler.
    Amaç muhabbet, gerisi yalan.borsa yalan. hayat yalan.okul yalan.piyasa yalan.siyaset yalan.virüs yalan.
    Coronavirüs yalanının en büyüğü ; dünyanın 2/3 öleceği.
    ABD borsaları buna inanır mı? İnanabilir.ne bileyim.insan korktu mu, inanır.

8. Özer, insanoğlu gördüğü ile mukabele eder. İtalya İran Çin etkiliyor ikili dip yaptı yaptık. Ama petrol süpriz oldu. 6,07 halk İçin güvenli bölge.

Sayfa 81/1003 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •