Hemen bir gazeteye yalan haber yaptirmak lazim
Mesela Trump Temmuzda Turkiye ye geliyor
ya da
Trump Temmuzda gelirken yaninda 50 milyar dolar getirecek
![]()
https://www.nevigurme.com/Pacal-Peyn...ar,PR-868.html trakyanın paçal peyniri bu peynirden yiyen birdaha başka peynir yiyemez 3 kilo paçal peynir 500 gram eski koyun kaşarı ve 1 kilo lor hepsi sadece 126 tl kargoda bedava, üste para isteyecekte değiliz
ben 50 yaşındayım 15-20 senedir hiç değişmeyen markalarım vardır lezzet ve kalite olarak bir başka üründen o keyfi tadı alamadığım hiç bir markayı kullanmam bunların bir çoğunun adı sanı bileduyulmamıştır. bu ürünleri değiştirmem dolayısyla fiyatı ne olursa olsun onları alır kullanırım bu temizlik amddelelerinde de yiyeceklerde de kuru bakliyatta da aynıdır aynı şekild eben 15-20 yıldır hep pazarda aynı tezgahlardan alırım bunlar hiç değişmeyen hep belirli kaliteyi tutturan bana çürük mal kaktırma derdinde olmayan insanlardır 3 kuruş fazla verir aynı yerden alırım bazen mesela pazarcı domates kalmadı yada abi sana yaramaz der gider bir başka tesgahtan alırım yarısı ya çürtrümüştür ya eziktir
o yüzden o daha ucuz ondan alayıma kaçmam fiyatlarıda ezbere bilirim
bir halt olacağı yok.
Yıllar süren çalışmalarım sonucu daha yenice IQ çift haneden kurtardım , nasıl anlayım ben .
Ama güzel bir şey öğrendim;
Ergodiklik süreci; geleceği tahmin etmede bilginin hiç bir şeye yaramadığı, bilginin hiçbir önemi olmadığı süreci ifade ediyormuş.
Biz tam ergodik olmuşuz.
Yer İmleri