Sayfa 819/1003 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop XLII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun kredili mal olayında son gün mü dün öyle konuşuluyordu
    Kredili mal taşıma da son gün yoktur, isteyen yatırımcı kredi faizini ödeyerek istediği kadar taşıyabilir ama kredili mal taşıyanlar T2 den dolayı cumartesi ve pazar 2 günlük faizi fazladan ödemek istemezler o yüzden çarşamba satıp perşembe geri alarak bundan kurtulmak isterler, o yüzden piyasa yapıcıları da dönem dönem kredili hesapları sıkıştırmak istemiştir, olay kısaca bundan ibaret olup kredililer için çarşamba günü satmak zorunluluğu bulunmamaktadır, parası çoksa fazladan 2 günlük faizi de öder malı taşır

2. önümüzdeki dönem öyle bir crash olacak ki öyle bir kırılacak ki destekler o çini de peluşisi de ukraynası da her şeye burnunu sokan rusyası da amerikası da uzun bacaklı inkilisi de da analar ne ayılar doğuruyormuş görecekler kıskançlarından çaaatt diye çatlayacaklar aslında çirkin yoktur az votka az viski az burbon az rakı vardır
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    sanırım bana laf sokmuşssun dayu ..ozaman senide küstürmeyek 2 adet long 2922den..yapcak bişey yok bugün böyle palacan maymun yaptı bizi..kadere kısmet kusura bakma big dayu bi dahaki sefere
    eamnuke pala 2 adet daha long oldumu sana 4 yıter gari yukarı sar sana son yarım saat süre...yoğsam sen bilirsin...

4. Selamın aleyküm ağalar.

Klima tavan
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Koparsa çok pis kopacak kopamazsa da çok pis kopamayacak bi kağıt söyleyeyim.

Ama az alın 100 lot 100 lot çok almayın bende 10000 var fazlasını almam.

"Klmsn"

Tam ucunda. Taaaammmm ucunda böyle bi tık kopsa 20 ye kadar sürtünme olmadan uçacak.

Ha bi de dönerse ne olur, ne olacak 10 lira altı kapanışta stop oluruz o olur. Çok temiz.

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    önümüzdeki dönem öyle bir crash olacak ki öyle bir kırılacak ki destekler o çini de peluşisi de ukraynası da her şeye burnunu sokan rusyası da amerikası da uzun bacaklı inkilisi de da analar ne ayılar doğuruyormuş görecekler kıskançlarından çaaatt diye çatlayacaklar aslında çirkin yoktur az votka az viski az burbon az rakı vardır
    Sen yaza yaza dünya borsalari bile neredeyse 2 ye katladı. Ara sıra aynaya bakıp ben nasıl hep yanlışlardayim diyormusunuz acaba merak ettim

6. Ağalar borsa başka.

Gercek hayat başka.

Deniz43 hocami okuyun bakın gerçekte işler pek iyi değil! Çok dalga geçmeye şımarmaya gerek yok bıçak sırtı insallah sıkıntısız atlatılır bu dönem.

7.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Sen yaza yaza dünya borsalari bile neredeyse 2 ye katladı. Ara sıra aynaya bakıp ben nasıl hep yanlışlardayim diyormusunuz acaba merak ettim
    ben dow 7000, SP 700 lerdeyken de yazıyordum ordan bakınca amma katlamışlar
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    2 ci partisini bugün 2930 dan tekrar açtım

bugün ki hakkım doldu

4 vuruş ile yola devam ediyorum 2 tane ile vurkaç short trader yapmış olduk düne göre
    shortlardan gelen 2 vuruşluk karlarım ile short eklemesi yapılmıştır
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 819/1003 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •