Sayfa 82/1000 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 649 - 656 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    13,02 dedim ben
    %4,33 diyen sensin neyin yanlışını gösterdin?
    13.00582551 doğrusu bu.
    13.00582551 yuvarlasan 13.02 olmaz.
    Bir üstad olarak seni denedim News.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. 10 yıllık tahvil fiyatları 12.84 e kadar düştü.bu tahvilden daha ne kadar ekmek yeriz.kalan parayla htt ya mi girmeli yoksa tren kaçtı mı

3.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    10 yıllık tahvil fiyatları 12.84 e kadar düştü.bu tahvilden daha ne kadar ekmek yeriz.kalan parayla htt ya mi girmeli yoksa tren kaçtı mı
    Öncü göstergelere göre nereye kadar gideceğini görebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    13.00582551 doğrusu bu.
    13.00582551 yuvarlasan 13.02 olmaz.
    Bir üstad olarak seni denedim News.
    Nedensem bilemiyorum .. Yazdıklarınıza bakıyorum gerçekten hata mi var dedim ama siz Sonunda deniyordum diyorsunuz .. Burası sınav yeri değil kafa yapma yeri hiç degil , kafa yapmak laylay vakit geçirmek istiyorsanız cafede yapın .. . Günde 10 kere bu başlığa uğrar oldum ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Gerçekten faydalı bir başlık , lütfen baslik harici şeyleri kafede paylaşalım , rica ediyorum ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. YATIRIM FONLARI ( &amp; Mevduat faizi karşılığı oranları)

Sayın Cumhurbaşkanı’nın hala ısrarla tek haneli faiz ve enflasyon söylemleri sebebiyle bir süre daha tahvil faizleri aşağı gelecek gibi dolayısıyla borçlanma araçları fonları güzel olacak gibi duruyor, tabi bu benim düşüncem. Bu borçlanma araçları fonları için ışık tutan, yol gösteren değerli paylaşımlar yapıldı burada, hepsi için çok teşekkür ediyorum. Bir de borsadaki cansızlığın vade sonu (Ekim ayı) olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Ayrıca,

MedwiG ve NewsTR’ nin düşüncelerine tamamen katılıyorum, her mesaj geldiğinde sayfaya bakıyoruz ve ilgisiz, gereksiz mesajlar gerçekten vakit çalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : Cannnnn; 31-10-2019 saat: 18:07.

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Endeks yükselişinde 98.500'ün öneminden bahsetmiştik değerli dostlarım. Yaşanan kısa süreli yükselişin ardından burayı destek yapma çalışmalarını makul karşılamak lazım. Tahvil fonlar için henüz satış verilecek olumsuz bir durum yok. Bir plan yaptık ve planımıza sadık kalmalı, gereğinden fazla aceleci davranmamalıyız. Hisse senedi piyasasındaymışız gibi mesajlar görmekteyim. Vademizi ve bakış açımızı biraz daha uzun tutalım. Fon piyasasında günlük hareketlerden istifade etmek mümkün değil; fon bu bugün düşecek yarın yükselecek. 3 yükselip 1 düşüyorsa tam aradığımız fondayız diye düşünün lütfen.
    Gösterge tahvilde geçen hafta yaşanan düşüşler uzun vadeli tahvillere bugün yansıdı. Bu nedenle HTT'den diğer günlere nazaran daha iyi bir getiri bekliyorum. An itibariyle yaklaşık % 6 kârdayız dostlarım. Muhtemelen -ki zaten stratejimiz de bu yönde idi- 13 Kasım görüşmesi akabinde 10 yıllıklarda da 12.50-12.80 aralığında bir yerlerde olacağız ve getirimiz % 7,5-8 civarına gelecek. Pozisyonu 17 Ekim'de açmıştık ve 1 aydan daha az bir sürede bu getiri kötü bir getiri olmayacak.

Ancak şöyle bir handikap oluştu; Ons Altın analizimizde belirttiğimiz hareket biraz erken başladı sanki ve HTT >> TUA arbitrajı için yeter gerek marj biraz daha daraldı. Şayet HTT'yi sattığımız gün bu marj kapanmış olursa stratejimizde de değişiklik yapmamız gerekecek. Notlarımızda bulunsun. günü geldiğinde tekrar bir değerlendirme yaparız.

Ons Altın analizimiz.
    Son düzenleme : Maydonozcu Kamil; 31-10-2019 saat: 18:19. Sebep: Link eklendi.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Öncü göstergelere göre nereye kadar gideceğini görebilirsiniz.
    Hangi site hocam bu,güzelmiş

Sayfa 82/1000 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •