Sayfa 827/972 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Trump şimdi diyorki güclu dolar istiyorum deli dedigimiz adam o kadar akilli çiktiki dunyayi dahada köle yapacak amerikaya 5 kuruşa bastigi dolarlari 100 dolara verecek ülkelere portfoyunde dolar ve dolar endexli fonlari olanlar iyi kazanacak gibi gorunuyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Guneysu abim gelmis
    Hosgelmis sefa getirmis
    Kendisinden pm ile bir recam olmustu
    Bakabildiniz mi acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aciklama fayda edecekmi
    Gecici olarak evet ..ama uzun vadede sanmıyorum..bu swap işini ecb veya ingiliz kızlarını cok seversin sen onla yapacaklar muhtemelen..kapı kapı dolaşıyorlardır simdi..

4. Güzel bir alinti var bazilarina mantikli gelebilir paylaşmak istedim sizinlede

CORONA VİRÜS HANGİ ÜLKEYE YARADI ! KOMPLO TEORİSİ DEĞİL TAMAMEN MANTIKLI ALTI DOLU BİR ANALİZDİR.

Virüs işinden şimdi en çok etkilenen Amerika gözükse de kısa ve orta vadede çok karlı olacağını yakında anlayacaksınız.

---Dünyada bir çok ülke dolar rezervleri yok etmek kendi ulusal paralarına altın vs geçiş yapmak istiyordu. Ama amerikan dolarına muhtaç kaldılar. Amerika dünyayı dolara boğdu. Tekrar vaz geçilmez para oldu. Bu sayede Abd yine ne büyük devlet ve usd en gözde para oldu.

---Dünyada virüs çıkmasa idi büyük bir borç sorunu çıkacaktı. Tüm ülkeler bir birlerine ciddi oranlarda ödenemez borçları var. Nasıl ödeyecekleri tartışılıyordu ama virüs ile bu sorun çözüldü. Abd kendine bağlı müttefik dediği dost ülkelere swaplar ile zaten para sağlıyor. Yani 10 centte bastığı kağıtları 100 usd karşılığında borç veriyor.

---Diğer ülkeler şuan ölüm kalım savaşı veriyor gibi gözükse de bu sorun düzeldikten sonra borçlarını bu aldıkları yeni borçlar ile kapatacaklar. Yani yine çok borçlu olacaklar. Borçlar ertelenecek Abd ye borçları olacak.

----Çok fazla dolar olduğu için Abd li yatırımcılar dünyanın diğer ülkelerine gidip o ülkenin kuruluşlarını satın alacaklar.

--- Trump çinde üretilen ülkesine ait üretimleri kendi ülkesinde üretmek istiyordu. Bu onun için fırsat olacak. Artık bu yatırımları yapmak için elinde yeni basılan sınırsız dolarları var.

Corona virüsünün kaybedenleri :

---- Çin ne kadar üretim merkezi olsa da artık birçok şey orada üretilmeyecek bu işin kaybedeni maalesef. Üretim başka ülkelere kayacak.

--- Virüs sayesin Abd, Ab dağılma noktasına getirdi Yakında istemesem de birlik dağılabilir.

--- Gelişmekte olan ülkeler ciddi borç krizleri ile Abd nin kölesi olmaya mahkum bırakılacaklar. ( Dünya bankası, imf vs hepsi Abd nin. )

---Bu kadar avantaj varsa bu virüsü Abd çıkarmış olabilir mi?+ Neden olmasın. ----Abd de bu kadar vaka ve kendi vatandaşları ölürken Abd bunu göze alabilir mi? +Tabii ki alabilir 11 Eylül ü planlayıp dünya halkalarını şekillendirenler dünyayı birbirine katanlar neden yapmasın. Bu virüs belkide CIA yin işidir. ----- Abd virüsten önce kiminle savaşıyordu en çok kimden korkuyor+ Tabii ki nüfüs ü ve son dönemde inanılmaz teknolojisi ile çinden.

5.  Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    24 mart ta 2,03 TL den aldığım IAR 'larım şimdi 2,55 TL. Çok ciddi bir performans. Fon yöneticisine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

NOT: Alışım 24 mart değil, 21 ya da 22 mart tı sanırım.. tam hatırlayamadım.
    Tebrikler.

Ben de 21 Mart 2018 den bu yana IAR yatırımcıyım. Kazacım %150

6.  Alıntı Originally Posted by aLLoFFs Yazıyı Oku
    Tebrikler.

Tebrikler bu fonlara nasil giriliyor kime ulaşmak gerekiyor bilgi verebilirmisin

7.  Alıntı Originally Posted by aLLoFFs Yazıyı Oku
    Tebrikler.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IAR

Müthiş getiri tebrikler hocam.
    ''Borsa tembel yatırımcılar için hiç uygun değildir. Çalışkan, öğrenmeyi, yeniden öğrenmeyi sevenler için ise en ideal, en yüksek kazançlı yatırım alanıdır.'' P.Lynch

8.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Tebrikler bu fonlara nasil giriliyor kime ulaşmak gerekiyor bilgi verebilirmisin
    Serbest Fon olduğu için NiteLikLi Yatırımcı kriterlerini sağlamak gerekiyor.

İstanbul Portföy A.Ş. de hesap açtırmak gerekiyor. Tefas ta işlem görmediği için.

Sayfa 827/972 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •