Sayfa 827/882 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Birde çözemediğim balkons zaten %100 berkosana aitti. Bu %15 ortaklık nerden çıktı

2.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Birde çözemediğim balkons zaten %100 berkosana aitti. Bu %15 ortaklık nerden çıktı
    İspanya %100 dü ..

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Bugün genel kurul’a katıldım..
    Mehmet bey ve Enis bey ile 1,5 saat görüşme fırsatı buldum..
    Piyasanın eleştirilerini ve yatırımcıya dokunmaları konusunda güzel bir brifing verdiğimi düşünüyorum..
    Enis bey kalibresi çok yüksek bir patron..
    Teşekkür ediyorum kendilerine..
    Hadi inşallah...Bilgilendirme için teşekkürler üstadım...En azından ailevi bir sorun olmadığını öğrenmiş olduk...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hadi inşallah...Bilgilendirme için teşekkürler üstadım...En azından ailevi bir sorun olmadığını öğrenmiş olduk...
    Tam tersine üstadım..
    İngiltere pazarı ile meşgul..
    Gerisi bana kalsın..

5. İspanya’mı %100du he pardon ozaman.
    Bilgilendirme için teşekkürler. Yurtdisindaki en cok iş yapan fabrikanın %15ini daha alması çok çok iyi bence. Oradan gelecek kâr oranı dahada artacak artık.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu gün 43 bin lot takviye yaptım...sabır sabır sabır...nasip nasip nasip...takviye için hisse mi sattım ?? gram altınlarımdan mı biraz sattım ?? yoksa evlerimden birini mi sattım ?? bu sorunun da cevabı bende kalsın... genel kurulda konuşulanlar hoşuma gitti..ben de bu kararı aldım...
    Dostum bazen bu yazan ya 15 yaşında ergen bir çocuk yada ihtiyar bir bunak diyorum aklımdan. Yok gramlarımı bozdurdum, yok kömürlükteki hurdaları sattım. Kaliteli yatırımcı değilsin onu anladım

7. geri aldım/alıyorum/alacağım.... niye yazma gereği duydum ? başta hösssedarx ufuyyykkk olmak üzere bazı ib teeee neeelllerr niye yazdın demesin diye..... TEMELİN KAZIĞI Bİ YERİNİZE GİRECEK GİRECEKTEEEE SİZE O YERİ BİR AN EVVEL HAZIRLAYIN... DEMEDİ DEMEYİN... biz vicdanlıyız....YAZMAYIN.......................

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,096
    geyik yeri değil hisse başlıkları...

gece 3 sayfa yazı sildim, sabah arsızca devam ediyorsunuz..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 827/882 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •