Birde çözemediğim balkons zaten %100 berkosana aitti. Bu %15 ortaklık nerden çıktı
Birde çözemediğim balkons zaten %100 berkosana aitti. Bu %15 ortaklık nerden çıktı
İspanya’mı %100du he pardon ozaman.
Bilgilendirme için teşekkürler. Yurtdisindaki en cok iş yapan fabrikanın %15ini daha alması çok çok iyi bence. Oradan gelecek kâr oranı dahada artacak artık.
geri aldım/alıyorum/alacağım.... niye yazma gereği duydum ? başta hösssedarx ufuyyykkk olmak üzere bazı ib teeee neeelllerr niye yazdın demesin diye..... TEMELİN KAZIĞI Bİ YERİNİZE GİRECEK GİRECEKTEEEE SİZE O YERİ BİR AN EVVEL HAZIRLAYIN... DEMEDİ DEMEYİN... biz vicdanlıyız....YAZMAYIN.......................
geyik yeri değil hisse başlıkları...
gece 3 sayfa yazı sildim, sabah arsızca devam ediyorsunuz..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri