Hesabıma göre
3K brüte 546tl
10K brüte 1176tl
15K brüte 1576tl
20K brüte 2756tl ekstra vergi
Hesabıma göre
3K brüte 546tl
10K brüte 1176tl
15K brüte 1576tl
20K brüte 2756tl ekstra vergi
Yine yük ücretliye binmiş gibi görünüyor...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bir arkadasim birikimli hayat sigortalarindan bahsetmisti... süre sonunda biriken tutarlar iade ediliyor.. ödenen primlerin yarisi da gelir vergisi matrahindan indirilebiliyor ..ben asagi yukari odenen primin yuzde 10-15i iade edilebilir boylece diye dusunuyorum.. ancak hesaplarimda hata olabilir.. vergi konusunda yardimci olabilir belki.. iyi gunler dilerim saygılar
Son düzenleme : HATAKE; 27-05-2020 saat: 14:55.
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Vergi ve olumden kacis yoktur..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
sn dudu vergiden kaçış değil ama kaçınmak mümkün. kaçınmak, fırsatını bulan her Türk evladının hayat felsefesidir. hatta hiç ödemezsin, seçim öncesi vatandaşını seven! devlet vergi affı çıkarır. malum şimdilerde sokağa çıkma yasağının cezası 3bin tl. hemen af edilsin, çatlak sesleri yükselmeye başladı. af edilecek mi, kesinlikle. oysa devlet dediğin makul bir ceza keser ve en kısa sürede de alır. nerde...
Yer İmleri