Binali seçilirse dış güçler, ekrem seçilirse iç güçler bizi rahat bırakmaz, dolarda yükseliş kacinilmaz oluyor böylece. Memleket kıyamete kadar bu sınavı verecek, bu toprağın cocuklari oldukça ve vatanı terk etmek istemiyorsak, mücadele de kacinilmaz. Yardirmaya alisalim, ben rahat bir nesilde büyüdüm, zorluk görmedik çok, hep ne zaman gorucem diye bekliyordum zaten))) gençlik hayalimde dindar insanlar gelecek memleket düzelecek vardı ama o da olmadı
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Konu başlığı;"İşsizlik de son durum"
Biliyorsunuz bir ekonominin en temel,en has,en hakiki,en öncelikli görevi iş/aş yaratmakdır...
Bazen detaylar arasında boğuluyoruz...
Bende asıl gündemimizin bu olması gerektiğini zaman zaman bu başlığın gündemine taşıyorum...
Pazartesi Tüik Mart ayı işsizlik verilerini açıklayacak (Şubat-Mart-Nisan ortalamaları..)
İşkur ise Mayıs ayı verisini açıkladı...
İşkur verisini eğilimi göstermesi bakımında takip ediyorum...
Mayıs ayında işgücü piyasasın da bir canlanma olmadığı görülüyor İşkur a göre
Aksine işler daha da durmuş bir önceki aya göre...
Muhtemelen Haziran ayı da kötü geçiyordur piyasa açısından belki biraz turizm...
Maalesef işsiz gençlerimiz ve işini kaybetmişler için çok umut ışığı görünmüyor...
Temmuz-Ağustos-Eylül de piyasa da/işler de ciddi canlanma göremezsek ardı zaten kış ve işsizlik de tarihi rekorlar görebiliriz önümüzde sene...
Belki Fed in faiz indirimi,dolayısıyla bol ve ucuz doların ülkemize yeniden akması ile işler açılır
Ne dersiniz çıkmadık candan umut kesilmez mi?
Arz ederim....
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alması, buna karşı ABD'nin Türkiye'yi F-35 savaş uçağı programında çıkarma yönünde kararlar alması iki ülke arasında ipleri gerdi. ABD'nin yaptırım söylemlerine Türkiye'de aynı ifadelerle yanıt verirken, Washington yönetiminden Ankara'yı çok kızdıracak yeni bir hamle daha geldi.
ABD, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin omurgasını oluşturduğu DSG'ye 200 TIR ağır silah ve zırhlı araç gönderdi.
çavuşoğlu: Fransa samp/t vermek istiyor, bu da olumlu bir adım-aa/ntv
Beyler taze füzelerimiz geldi, görüşlerinizi alalım!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri