Kozal gibi büyük bost 30 hissesini bile karalayip düşürmeye çalışıyor aklı sıra şu yasemin nick'li şahıs, dekikanli gibi açık yaptım düşmesini istiyorum de, anlayalım.niye çakallık yapıyorsun
Kozal gibi büyük bost 30 hissesini bile karalayip düşürmeye çalışıyor aklı sıra şu yasemin nick'li şahıs, dekikanli gibi açık yaptım düşmesini istiyorum de, anlayalım.niye çakallık yapıyorsun
Bence tamamıyla benim gibi küçük yatırımcı olanlar ve küçük yatırımcıymıs gibi olanlar olmak üzere ikiye ayrılıyor.Ama tabi herkes konumunun gereğini yapıyor.
Bence -mış gibi yapanlar ta baştan beri büyük parayla oynayanlar. Düşünün babadan gelen büyük paranız var birde dişinden tırnağından arttırdığı 15 bin TL si olanlar olsun . Kim daha rahat davranır daha doğru düşünür? Aslında bunun cevabını bana zengin bir abim verdi. Ne şekilde olacağını anlatmaya gerek duymuyorum. Yani her halükarda kendisinin teknik olarak bile benden daha avantajlı olduğunu anlattı. Ve gerçekten de öyle.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Sadece sesli düşünüyorum.Hersey güzel nakit rezerv vs.Peki devlet TMSF teröre bulaşmış herkesin malına mülküne el koyup alabiliyor mu?Bir sürü teröre bulaşmış içerde olan geberen var.Devlet bunların malına mülküne konabiloyormu?
Yada bu olay başka olaymi?
50 lerden beri yükselişe bakılırsa yabancı çıkıyor onlarmi bilmiyor bu şirketin geleceğini temettusunu bedelsiz ini vs.Bende düşünüyordum yerli üzerinden toplanıyor diye ama şüphelerim arttı.
Bir diğer konu yukarı çıkarken satan pek yok alıcı çıkıyor derinlikten bakıyorum.
inerken de çatır çatır düşüyor alıcı çıkmıyor toplansa toplanır acayip karışık bir hisse oldu.
Elimde var ama cesaretli değilim denildiği gibi 3-4 sene sürerse kim kalır bilmem bende dahil.
Rezerv artışı maden sahaları başından söylenene kadar kapta açıklansa daha şık olur.Kapta aciklanmama sebebi acaba mahkeme devlet aleyhine karar verirse diye kozal hak talep eder diyeni?
Acayip deli sorular var aklımda.
YTD...
Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD deki sert düşüş devam ediyor, borsamız pazartesi biz de - 1,5 la açılabilir,düşüş artabilir de dikkatli olmakta,izlemekte yarar var,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Hakli olabilirsiniz[emoji16]14 yıllık tecrubem var.Mekanizma yabancının çatır çatır çıkmasını görmemek herhalde.Biz çok zekiyiz[emoji106]
Ben kimseyi sorgulamiyorum yazidigindan dolayı.
Sesli düşünüyorum anlam veremedim şeyleri yazdım.Aciklamaniz varsa bu konuda yenilik eskilik değil açıklama yaparsanız saygı duyarım.Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu dava istinafda buraya yazdık ortalama 10-18 ay sürüyor orada dava sonuçları. Onay kesin gibi, esas olay 2020/ 7ay tarihli istinaf dosyası açıklanınca genel kurulda verilecek kararlar. 1- bedelsiz, temettü var mı? 2- Bir devir, özel sektöre satış sözkonusu mu? Beklentiler bunlar. Öyle milyon milyon ons reserv çıkacak vs işlerini bilmem açıklarlarsa öğreniriz.Yani bu 3-4 sene sürer fikrini sallayan vatandaş 2 sayfa önce dava yargıtayda yazmıştı.Bence o yasemin denen şahsı çok ciddiye almayın mahkeme süreci ile ilgili.
Ben şunu anlamıyorum; burada asla hata yapılmaz, kendini çok bilgili göstermelisin , çok sey bilmelisin.. Cumhurbaşkanı Başkan oldu artık kimse eskisi gibi Sayın diye başlamıyor O ndan bahsederken. Hatta Cumhurbaşkanı nın kendisi özellikle canlı bir kitleye hitap ederken lanlı lunlu konuşuyor. Burdaki kompleks, kasıntılık nedir ben anlamıyorum. Yani bana birileri uygun bir dille hatalarımi söylese ona teşekkür ederim.
15 yıldır borsadaysanız az bir zaman değil. Bakın borsadada Tecrübeli olmak klasik tecrübeli lik gibidir. Yani herşeyi yaşamak.. borsa görünüşte hiçbir zaman düz mantıkla işlemez. Öyle olsa borsa daha çok spekülasyon üzerine kurulu olmazdı. Spekülasyon u ağırlıklı savunuyorum diye burada bir iki çok bilmiş beni kumarbazlıkla suçladı. Sonradan öğrendim ki Büyük borsacı George Soros da aynı şeyi savunmuş.
Bu su götürmez bir gerçektir. Nasıl böyle diyebiliyorum çünkü sizde bunu kanıtlıyorsunuz çıkarımlarınızla.
"Bir diğer konu yukarı çıkarken satan pek yok alıcı çıkıyor derinlikten bakıyorum.
inerken de çatır çatır düşüyor alıcı çıkmıyor toplansa toplanır acayip karışık bir hisse oldu."
İşte bu. Borsa (spekülatör) tıpkı şeytan gibi hareket eder yalan dolan süs püsle kandırır kağida yapıştırır yoğun kitleyi en yüksekten malı boşalttıktan sonrada ben hiç bir şey değildimki siz nefsinize aldandınız dercesine bu seferde kağıdı düşürür. Yeterince açıkladım. Umarım ilkeyi anlamışsınızdır.
Siz ise bunu anlamadığınızı zaten kendinizde söylemişsiniz. Burada amaç samimi paylaşım yoksa bazı kendini bilmezler gibi kimseyi küçümsemek gibi bir zevkim yok. Bende 98 den beri borsadayım yani 22 yıldır. İnanın benim bile bilmediğim daha çok şey varmış. Yeni yeni öğreniyorum. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri