Sayfa 831/1002 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    https://m.bloomberght.com/erdogan-ge...iyoruz-2269141
    Hadi gene iyisiniz lönkler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yani bütün kırmızı çizgiler silinecek,o kırmızı çizgimiz bu kırmızı çizgimiz
    denmeyecek.AB yaptırım şartları belli Akdeniz de arama sondaj yapılmayacak
    vs.meseleler.Bu tür söylemler daha da tedirgin etmeye başlıyor insanları
    bu kadar geri adım neler oluyor dedirtiyor.Longcusu kazansın hissecisi
    kazansın helali hoş olsun da.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

2. Reis son 5 yıllık politikayı terkedip uyumlu politikaya tekrar döndü. Böyle konuşmaya devam ederse dolar 4 liraya bilem iner neyim . Dolarcılar dikat etsin

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    e hani ırkçı nazilerdi bunlar
    bu dönüş hatrına
    avrupa da tasavvur ediyordur umarım...
    1 haftada drift atan devlet politikası... az yavaş arkada yolcu var..

Benim bile başım döndü, ümmeti düşünemiyorum
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Adamlar yeni iktidara gelmiş gibi Avrupa birliği,hukuk reformu vs. diyorlar..18 yıldır iktidardalar..2002 de doğan çocuk üniversiteye başladı..Hani koalisyonlar bizi bitiriyordu?..Ne değişti şimdi?..Uçtuk mu?..Bir iktidara kaç yıl şans tanınır 50 yıl mı?..Efendim neymiş iktidarın alternatifi yokmuş..boş oy at o zaman..Açılım yapıyor alkış açılım bitti alkış..Avrupa birliğine gireceğiz alkış Avrupa defterini kapattık alkış..Böyle yüz tane örnek sayarız..Tamam siyasetçiler döner ama vatandaş onlardan daha çabuk dönüyor..Bir sabit kalsanız her şey değişecek..Aksi takdirde onlara Ejder meyveli Smoothie vatandaşa acı ilaç..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Güven kaybedildiğinde, geri kazanılması zordur. Son çırpınışlar.

Aman koltuk gitmesin de..gerekirse damat verilir, omurgadan vazgeçilir. Korkunun da ecele faydası yok ama.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Şans var ama

Abi
    Tam çalışıp düzeltiyoduk

Korona çıktı
    Yarım kaldı

Kısmet
    Son düzenleme : Moruk; 21-11-2020 saat: 17:24.

8.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    şöyle yapalım.
    bist yada dow için ,günlükte yada haftalıkta yada aylıkta
    çıkması için bir sebep göstersin bir teknikçi.
    bende düşmesi için göstereyim.
    ama bir kaç saat içiin değil.
    en az günlük sistem olacak.

tartışalım teknik üzerinden.
    nisan 2021 e kadar ne olacak.?

hazır piyasalarda kapalıyken.
    Koçum sen ve senin gibilere anlatayım , gerçi yine bildiğini okuyup , yine burada aynı şeyleri yazacaksın.
    ABD de basılan dolares bolluğu , Avrupa da basılan euro bolluğu , aşı ile süsleyerek kontrol altında tutulan yeni dünya düzeni.
    Bizde ne var bu borsa bu kadar jeopolitik olumsuzluk,yanlış yönetilen ekonomi, pandemi,turizmden gelmeyen para, libyası, doğu Akdenizi,Suriyesi, Azerbaycanı derken 80.000 den 133.000 gelmiş .
    İşte senin için önemli olan bu 80-133 hareketinde çizdiğin graflar kadar kazandınmı
    Ben grafı koydum geçen hafta biliyorsun aşı olayı hızlanır , RTE normal dünya düzenine geçerse , tek elle yönetilen badem sisteminde ilk etap 148-155 beklentim .

Sayfa 831/1002 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •