Sayfa 835/882 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Şirketinin bir kısmını halka arz etmiş bir patron bunları söylememeli. “Biz çaba gösterelim, hisse senedi sahipleri kazansın öyle mi! “ bu cümleyi nasıl kurarsın. O zaman niye halka arz ettin şirketini. Kendin kazanıp kendin yeseydin. Zor günlerde halka açılıp kaynak yaratıyorlar. Sonra da ben çalışayım , hisse sahipleri niye kazanıyor , olur mu öyle şey diyorsun.. İyi ya, kendi anlaştığın spekülatör ile topla hisseleri. Yıllarca bıktır hisse sahiplerini, sattır onlara. Bi tek sizde hisse kalınca uçur hisseyi. Oradan KAP at. Zirveden ver eline küçük yatırımcının. Yıllarca sürünsün hisse sahipleri. Var mı böyle zihniyet!
    Dostum kusura bakma yanlış bilgi vermişim..söylenenlere insanın kendi yorumları da karışınca yanlış bilgiler ortaya çıkıyor..patron işine odaklanmış...şirketini evladı gibi görüyor...oğlu Enes de çok çabalıyor...tık sıkıntı gelişmelerin kaplar ile bildirilmemesi..bunu da rekabete bağlıyorlar..buda aslında hoş görülebilir..belki de ilerde fazla ayrıntıya girmeden rekabeti de olumsuz etkilemeyecek şekilde kaplar atılmasını temenni ediyorum ...toplantıda konuşulanları insan duyduğunda tüm portföyü berkosan yapmak geçiyor insanın içinden...doğrusu ben de elimdekiler ile yetinmek istiyordum ama konuşulanları duyunca artırma kararı aldım..

2. Keko her duyduğuna inanma sözümüzün bir kanıtı Buda. Yanındaki şak şak cilarin aylardır biseyler uyduruyor hiçbiri birsey ispatlayamadi. Lütfen teyit etmeden haberi kesinlestirmeden piyasaya böyle bilgiler vermeyelim.

3. Bazı bakanlar değişecek. Şimşek değişmeyecek. Borsa ya Şimşek yaramıyor. Gerçi kim gelir kim giderse sonuçta Cumhurbaşkanı ne derse onu yapıyorlar. Vitrin parçaları değişiyor sadece.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dostum ben yanlış anladim ....toplantıya gitmeyince ve söylenenleri de yanlış yorumlayinca böyle yanlış anlamlar çıkıyor..herkesten özür dilerim...sen de toplantıya katılmıştın en doğruyu sen soyleyebilirsin bize...şahsen ben de bilançolara güveniyorum..uygun gördüğüm yerlerden 107 bin lot daha almak istiyorum..elbet bir gün devran dönecek...
    Küçük sermaye..yüksek kar..yüksek ihracat oranı..yüksek döviz stoğu...Avrupa'da büyüme potansiyeli...yurtiçinde kentsel dönüşümün ayak sesleri...bunlar benim için değerli faktörlerdir..
    Keko senin için 40 rakamlarda çok uygundu şimdiki uygun fiyatlar neresi acaba cart curt burada salliyorsunuz şu kadar Alacam diye sizi burada parayla hizaya sokacak yatirimcilarda var bilesiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Bazı bakanlar değişecek. Şimşek değişmeyecek. Borsa ya Şimşek yaramıyor. Gerçi kim gelir kim giderse sonuçta Cumhurbaşkanı ne derse onu yapıyorlar. Vitrin parçaları değişiyor sadece.
    Erzincan valisi mili eğitim bakanı olacak diye duydum..

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Erzincan valisi mili eğitim bakanı olacak diye duydum..
    Muhtemelen öyle. Hamza Aydoğdu Milli Eğitim Bakanı.
    İçişleri bakanı Hasan Doğan.
    Spor Bakanı Alpay Özalan.
    Ticaret Bakanı Rıfat Hisarcıklıoğlu gibi duyumlar var.
    Dediğim gibi bi önemi yok. Değişen hiç bir şey yok. Tek kişi ne derse o oluyor.
    Sen gel faiz indir.
    Yok böyle olunca ülke battı, sen git.
    Diğeri! Sen gel faiz artır bakalım….
    Bi de böyle batıralım…
    Hep beraber muhalefet iktidar yiyelim yiyebildiğimiz kadar. Halkı algılarla yönetmesi, yutturması kolay zaten…

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    4 bin lot 4 değil

Sayfa 835/882 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •