Sayfa 836/882 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Muhtemelen öyle. Hamza Aydoğdu Milli Eğitim Bakanı.
    İçişleri bakanı Hasan Doğan.
    Spor Bakanı Alpay Özalan.
    Ticaret Bakanı Rıfat Hisarcıklıoğlu gibi duyumlar var.
    Dediğim gibi bi önemi yok. Değişen hiç bir şey yok. Tek kişi ne derse o oluyor.
    Sen gel faiz indir.
    Yok böyle olunca ülke battı, sen git.
    Diğeri! Sen gel faiz artır bakalım….
    Bi de böyle batıralım…
    Hep beraber muhalefet iktidar yiyelim yiyebildiğimiz kadar. Halkı algılarla yönetmesi, yutturması kolay zaten…
    Lümpen toplumlarda bu çok normal..
    Borsaya yatırım yaptığında da aynı güruh içindesin maalesef çoğunluk oldular..

2. 107 bin lot demiş...

Yaw, bu çocuk beni öldürecek yeminle...Ne yiyip içtiğini de yazmadı zaten...Yazsa tedavisini hemen başlatacağım, yeterince veri oluştu çünkü...

Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. tellallar gibi duyduk duymadık demeyin cümleleri devam ediyor la bilanço tek başına yatırım yapmak için neden değil diyoruz yılbaşından beri bilanço iyi böyle açıklayan yok temeli sağlam diye diye 55 lerden nerelere geldi sonra çıkıp endeks piyasa vs he yavrum he şimdi mi aklınıza geldi endeks fiyat şeytandır lafı normal piyasada geçerli be kardeşim

endeks stagflasyon'ı fiyatlıyor ekonomi kötü dünyada adı sanı duyulmamış vergiler çıkartıyoruz bir batmanlı vatandaşa yüklenip bitiriyor bir batmanlı da milleti malda tutmaya çalışıp kar eritti zarara girmesine neden oldu

enflasyonu düşürmek için ya üretimi artırcaksın ya da bol parayı yakacaksın üretim verileri ortada toparlanmıyor ne yaptılar milleti borsada hapsedip güzel para yaktılar milyarlarca tl buhar oldu

uyumayın uyursanız ölürsünüz )

4.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Keko her duyduğuna inanma sözümüzün bir kanıtı Buda. Yanındaki şak şak cilarin aylardır biseyler uyduruyor hiçbiri birsey ispatlayamadi. Lütfen teyit etmeden haberi kesinlestirmeden piyasaya böyle bilgiler vermeyelim.
    toplantıya gitmediğim için duyduklarımı yanlış anlamışım...kusura bakmayın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Keko senin için 40 rakamlarda çok uygundu şimdiki uygun fiyatlar neresi acaba cart curt burada salliyorsunuz şu kadar Alacam diye sizi burada parayla hizaya sokacak yatirimcilarda var bilesiniz.
    deliye her gün bayram diyorlar...bir hisse aşığına da her yer uygun... geçmişte 36 dan da 42 den de 47 den de aldım..yakın zamanda 26 civarlarından da aldım...daha da düşerse bir miktar daha alacam...107 bin demiştim sonradan baktım düz hesap olması için 105 bin almam gerekiyormuş....bu miktarı da aldıktan sonra beklemeye geçecem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    107 bin lot demiş...

Yaw, bu çocuk beni öldürecek yeminle...Ne yiyip içtiğini de yazmadı zaten...Yazsa tedavisini hemen başlatacağım, yeterince veri oluştu çünkü...

ben senin teşhisini çoktan koymuştum merak etme...tedavi sürecin devam ediyor..bakalım ileride sen mi bana mal verecen yoksa ben mi ??

7. bu güne kadar burada 1000 taneye yakın yorum yaptım...hiç birinde fiyat bazlı konuşmadım...ben hep temel üzerine konuştum...temel konusunda haklı mıyım ?? haklıyım...berkosan büyümeye devam ediyor mu ?? ediyor...benim için sorun yok...fiyat şeytandır demişti piyasanın üstadı yaşar erdinç...birileri şeytana bakarak algılarımız ile oynasın dursun...

8. daha önce hastanede çalıştığımı söylemiştim burada arkadaşlar...burada bazı arkadaşların psikolojik sıkıntılarını biliyorum...şüphe düştüğüm durumlarda burada hocalarımızdan yardım alıyorum...onlara göre uygun tedavilerim olacak...kimse merak etmesin..

Sayfa 836/882 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •