Sayfa 838/987 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Cuma akşam mesaiden sonra maacit sahaya inebilir. İzmaritleri bitmiş. Belki pazartesi izmarit mesaisine başlar. Şu başlıkta zavallıya 2- 3 paket filtreli alıp gönderen olmadı, izmarite mahkum yaşıyor.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Cuma akşam mesaiden sonra maacit sahaya inebilir. İzmaritleri bitmiş. Belki pazartesi izmarit mesaisine başlar. Şu başlıkta zavallıya 2- 3 paket filtreli alıp gönderen olmadı, izmarite mahkum yaşıyor.
    Yatı katı atı olan birinin izmarit ile ne işi olur?
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bir kaldırıyorlar
    Bir indiriyorlar
    Sonra tekrar kaldırıyorlar

BİST’i BİST’i
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kaldırıp indirmeleri sorun değil
    sokup çıkarmaya başlarlarsa durmamak lazım önünde
    artık sokup çıkarmaya başladılar
    geliyor gelmekte olan
    hemide ışıl ışıl
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Cuma akşam mesaiden sonra maacit sahaya inebilir. İzmaritleri bitmiş. Belki pazartesi izmarit mesaisine başlar. Şu başlıkta zavallıya 2- 3 paket filtreli alıp gönderen olmadı, izmarite mahkum yaşıyor.
    Her şeye rağmen yine de sosyal yardım almamakta kararlı. Müge anlı da bir tip çıkmış '' Benim ayakparmağımdan 2 tanesi kesik , Tayyip Erdoğan bana engelli kartı verdi. Ben engelliyim engelli '' diyor. Ama sosyal medyadan kadın ticareti yapıyor. Trenlerde mendil satma ayağına kadınları avlıyor. Oturduğu lüks site ve kapıda lüks araç var.

maacit , garibim işinden de oldu. İzmaritle idare ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geliyor gelmekte olan
    hemide ışıl ışıl
    Vurdu- çekti ustası sn. rxpu idi. Vurma - çekme işleri olmayınca buraya uğramıyor.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geliyor gelmekte olan
    hemide ışıl ışıl
    Evet . Ben de farkettim onu.
    İçinden geçecekler yine.
    Bugün de kepenkleri erken kapatırlar gibi duruyor.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    yoruldum artık ,
    her yol ağzında kendime rastlamaktan
    bir zamanlar dünya sandığım bahçeyi
    ayrık otları dikenler bürümüş
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8. Coin çok konuşulmuş. 2 satırda ben yazam.

Günlük %300 de kalkar %85 te çöker. Yatırımcı sıfatına sahip biri bu riskleri görerek önlemini almalı. Alır almaz stop ve kar al emirlerini girerseniz hem çöküşlerden girdiğiniz stop kadar etkilenirsiniz hem de hype yaptığında karınızı alma fırsatı yakalarsınız. Aynı davranışı alım emirlerinde de bu kadar da çökmez dediğiniz yere atarak yapabilirsiniz, çöker kesin. Coin borsalarında main ve trade diye 2 farklı hesap vardır, ikisinide kullanmanızı tavsiye ederim. ‘Hodl’(hold) a aldığınız, projesini beğendiğiniz, senelerdir taşıdığınız ve senelercede taşırım dediğiniz coinleri atın ana hesaba al-sat yapamazsınız emir veremezsiniz onlara zaten. Main den trade e atmak 30sn de sürse bu psikolojik bir duvardır, bende işe yaradı Futures ta yaptığım yüksek kaldıraçlı işlemler dışında hiç btc al-sat yapmadım. Futures ta riske edilen meblağ düşük olduğu için onları hesaba katmıyorum. Örneği bu sebeple altcoinlerden vereceğim. 1) Btc 40k altında günlük(03:00 da kapanır) kapanış yaptığında %100 usdt de beklemeye geçiş. 2) Takibimde olan Hero ya bu kadar da çökmez dediğim 0,05-0,055 destek hattına alımları attım yattım. Sabah bir kalktım Hero elimde 3) 1. Kuralımızı hemen uyguladım stop ve kar al emirleri atıldı. Akşama %30 yukardaki kar al satışım gerçekleşti. 4) tekrar aynı hatta alım emri girilmesi vs vs diye devam ediyor.

Diyeceğim şu; bir stratejisi, analizi, hedefleri ve bilgisi olmayan herkes son dönemde her yerde dayak yedi sadece coinlerde değil. Coin dayağı hastanelik eder orası ayrı.

Siz piyasaya bakarsınız ‘çöktü yazık’ dersiniz ama tepki dalgası %30 dan fazla olan piyasanın çöküşündende para kazanılır.

Not: ana hesapta duran coinler çöküş öncesine göre en az %50 aşağıda. Ama orası ebediyen benim anlık bir değerlendirmenin uygun olmayacağını düşünüyorum. Anlık bile değerlendirsem aldığım seviyelere göre bu fiyatlarla bile 5X yapmış olanlar var.

Coin e yatırım yapmıyorsunuz, etrafınızda yapanların bir kısmı da dayak yemekten kendine gelememiş. ‘o zaman tüm coin yatırımcılarını yaftalıyalım’, ‘enayi bunlar olmayan bir şeyi aliyor satiyorler’ yada ‘işlem yapmadığım piyasanın çöküşünden zevk alıyorum’ tavırları kanımca hoş değil.

Sevgiler

Sayfa 838/987 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •