sat sat nereye kadar
10000154545454 kez yazdim, yine yazayim seni kırarmıyım dostum ,
Bunlar gecmistede çok mal sattılar, Alkimde ve Alkada
kisa vadede olumsuz etkilesede uv hisse icin bir sıkıntı olmadi ,
her satışa cikardiginda alicida buluyor bak ne güzel tabana yapistirmiyor)
Sn foton yaptığı hesap yukarda, yukardan satip alttan yerine koyanlara helal olsun KY dostlarim icin .
biz çok hizli traderler gördük mart ayinda cortlayip ta margin call kapatmak icin silverleri 12 usd altına yok parasina satan
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
En güzeli ekran karartmak, bunun kısa vadede biryerlere gideceği yok. Ekran kararttım dediğimden beri anlık bakmıyorum. Aklıma eserse gün içi googldan nakıyorum yada akşam seans bittiğinde gelen bildirimden ne yapmış görüyorum. Ya gülümsüyorum yada sövüyorum. Genelde insan sövüyor elinde olmadan :D
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
12 aylık bilançoya göre 3 aylık bilanço hesaplanırken kur farkı artışı olacagı kesin... bizim alka nın yabancı para fazlası oldugunu biliyorum ama alkimin yabancı para pozisyonu nedir acaba...3 aylıklarda kur farkı yada zararı yazacak mıyız ...teşekkürler...
sn bawer , o konuda net bir veri yok, ancak isyatirim sitesinde 1 gün sonraya ait veriler yayınlanıyor.
bu satışlar normal karşılamak gerek, Alkım her satış yaptığında genellikle olumlu etkilenmiştir,
ben firmanın üretim ve satış tarafına odaklandım, satan satar alan alır... 500~600 bin ton SS ve 50 bin ton PS üretilip satilsin varsin hisse düşsün dert etmiyorum artık
Yer İmleri