-
-
zaten çöptü yine çöp
çok ta şeyetmeye gerek yok
modinin kararı yok hükmündedir
yerli ve milli not vericimiz yakında son rütuşları yapıyoruz
in bin ali ekonomide maydonoz olsa ne olmasa ne olur
yaylı kıpraşımlı bakan not da en kötüyü gördük
ak kefen grubu pazarda 2 bag maydonoz parca pincik etti
yurttan sesler korosu sec beyen kullan
-
Moodys demis ki
Not artirimi mi? Anca ruyanizda gorursunuz. Dua edin burada kalsin. Abd den yaptirim gelirse bir kademe daha dusururum
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yatirim yapilabilir seviyenin 4 kademe altindayiz.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arjantin B2
Biz B1 olduk.
İkisi de aynı kötüde yüksek spekülatif.
Arjantin bir kademe altta olsa da.
Artık farklı şeyler konuşuyor olacağız.
-
https://www.bloomberght.com/moody-s-...or-2219623-amp
Moody's: Türkiye görünümünün pozitife yükseltilmesi zor
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in notunda Türkiye'nin görünümünün pozitife yükseltilmesinin zor olduğu belirtildi
1 ay önce konuşulan.
Dün verilen kararı piyasa beklemiyordu.
-
Hazine ve Maliye Bakanlığı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Moody's: Türkiye'nin notunda indirim ödemeler dengesi krizi riskinin artmaya devam etttiği görüşümüzü yansıtıyor
Moody's: Türkiye daha uzun süreli akut ekonomik ve finansal oynaklıK dönemine karşı oldukça kırılgan olmaya devam ediyor
Moody's: Türkiye'nin döviz rezervi tamponları zayıf ve bunların gelecek 2 yılda ekonomi genelindeki kısa vadeli yükümlülüklere göre daha da zayıflaması bekleniyor
Moody's: Türkiye'nin akut ve oldukça yıkıcı ödemelen dengesi krizine kırılganlığının şu anda B seviyesinde nota daha uygun olduğuna inanıyoruz
Moody's: Türkiye'nin döviz rezervlerinde düşüş TCMB'nin uzun süredir devam ettiği kurda serbest dalgalanmaya izin verme politikasına ters görünüyor
Moody's: Türkiye'nin döviz rezervlerinde düşüş TCMB'nin şeffaflığı ve bağımsızlığı konusunda daha fazla endişe ortaya çıkarıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri