Sayfa 843/1001 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    teknik analizci arkadaşlar fade 60 dk lık grafik bakabilir mi

ben teknikten pek anlamyom

yavaş alın beya

buradakilerede hisse yazmaya gelmiyo

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hurgz de neler oluyor ??

yavaş beya

3. 12 Ekim Çarşamba günü sabah itibarıyla VİOP Risk Parametreleri değişecektir.

https://www.takasbank.com.tr/documen...34629de77e.pdf
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Yabancı oranı %31 bununda yaridan fazlasi patronlarin yurt disi hesabi . Bizbize kalmisiz .

Dolara talep yok yabanci iceride yok . Cok zeki oldugumuz icin 25 cent e getirip yabanciya iteleyecekmisiz mallarida . 😀😀😀😀😀

Hisci abinin hislerini paylasip bekliyorum .

5. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    4s
    ��#SONDAKİKA
    Ukrayna basınına göre Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin ofisi füzeler ile vuruldu.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Rusya, Kiev termik santralini vurdu. Termik santral, Ukrayna'nın enerji altyapısında önemli bir yere sahip.

ruslar yine vuruyor zelonun çalışma yerinide vurdular diye haberler var , doğrumu yalanmı bilmiyorum.
    Çalışma ofisi dediler ama onun yakınında bir sokakmış galiba. Bir aracın yanan görüntüleri vardı.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yabancı oranı %31 bununda yaridan fazlasi patronlarin yurt disi hesabi . Bizbize kalmisiz .

Dolara talep yok yabanci iceride yok . Cok zeki oldugumuz icin 25 cent e getirip yabanciya iteleyecekmisiz mallarida . ����������

Bu işlem hacmiyle bizim piyasaya yabancı da giremez, girse de çıkamaz. O nedenle küçük hedge fonlar dışında yabancı bu piyasaya giremez. Banka manüplasyonu 800 milyon dolarla mı yapılmıştı?
    Düşünsenize bir fon 1 milyar doları Bist'e sokmaya çalışsa fiyatlar ne olur?
    O nedenle tüm alt nedenleri çözsek bile piyasamıza gerçek uzun vadeli fonların girebilmesi için derinliğin artması gerekiyor. Bunu da ıvır zıvır şirketleri halka arz etmekten ziyade blue chip tarzı şirketlerimizin halka açıklıkları artmalı gibi daha öncesinde.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yabancı oranı %31 bununda yaridan fazlasi patronlarin yurt disi hesabi . Bizbize kalmisiz .

Dolara talep yok yabanci iceride yok . Cok zeki oldugumuz icin 25 cent e getirip yabanciya iteleyecekmisiz mallarida . 😀😀😀😀😀

En yüksek %69 muydu
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 843/1001 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •