Sayfa 844/1000 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Şimdi beyler. .. Muhalefetin İstanbul ' u ve Ankara' yı almış olması olumludur , önemlidir. Bunu inkar edemeyiz.
    Ancak ülkenin sorunlarının kaynağı İstanbul ve Ankara belediyelerinin alınamamış olması mıydı ?
    Altını çiziyorum, evet önemli bir gelişme ama asıl meseleyi unutuyorsunuz bence . Bu şartlar altında yüzde 50 yi düşmeyen bir iktidar başarılı; düşüremeyen muhalefet başarısızdır. Ve iki taraf için de önemli olan yüzde 50 ' dir.
    Yerel ile genel secimleri karistirmamak gerekir.

Bu secimin en net kazanani chp

En net kaybedeni akp olmustur

Yerel secimler neden onemli peki

Dile kolay 25 yil gecmis ve su anda 6 buyuksehirin 5 i chp de. Bu psikolojik olarak chp ye ustunluk saglar, kararsizlari bu tarafa iter ve bir ruzgar olusturur.

Hele bu yoneticiler yerelde basarili olurlarsa uzun yillar devam ederler. Ilk intibah cok onemlidir.

Erdoganda boyle parlamistir.

Su adaletsiz secim ortaminda muhalefetin basarisi kucumsenmemeli. Iktidar her gun miting yaparken populizmin dibine vururken muhalefet geri de kalmis ekonomi uzerinden politika uretmistir ve en onemlisi kucaklayici bir dil kullandi

Butun kiskirtmalara ragmen gerek imamoglu gerek yavas sakinliginden odun vermediler

Ama iktidar cok zorladi, cok ustune gitti muhalefetin ve insanlarin hosuna gitmedi

Siz en son ne zaman chplileri sokaklarda davul zurla ile dans ederken, bayraklari her yerde sallanirken gordunuz? Iste bu secimde bu oldu ve bu psijolojik olarak onemlidir ve bir donum noktasidir

Erdoganin balkona yalniz cikmasi, gecen secimlerde olan coskunun olmamasi bir dezavantajdir.

Bu tarz zaferler kivilcim yaratir. Ornegin osmanli maltaya saldirmis ve malta kusatmasinda kaybetmistir. Bu yenilgi avrupa devletlerine osmanlinin yenilebilir bir devlet oldugunu gostermis ve o sasali yuzyilin sona ermesinde on ayak olmustur

Istanbulu alan iktidari alir derler. Hele sahneye imamoglu gibi tarih yazan bir adam cikmisken iktidar rahat uyuyamaz. Bu adam ilk sinavi basari ile gecti, insanlara kendini sevdirdi ve istanbulda kendini kanitlarsa onunde kim durabilir. Ayrica genc ve dinamik olmasida ayri bir avantaj

Iktidarda boyle bir potansiyel var mi yok. Erdogan sonrasi kim olabilir, akillara ilk olarak damat ve soylu geliyor ama bu kisiler cok sempatik degiller

Bu secimi iyi okumak gerekir. Iktidar da iyi okumali ve onumuzde ki 4 sene reformlara odaklanmali ve bir sekilde ulkeyi duzluge cikarmalidir, yoksa kaybolup giderler.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Şimdi beyler. .. Muhalefetin İstanbul ' u ve Ankara' yı almış olması olumludur , önemlidir. Bunu inkar edemeyiz.
    Ancak ülkenin sorunlarının kaynağı İstanbul ve Ankara belediyelerinin alınamamış olması mıydı ?
    Altını çiziyorum, evet önemli bir gelişme ama asıl meseleyi unutuyorsunuz bence . Bu şartlar altında yüzde 50 yi düşmeyen bir iktidar başarılı; düşüremeyen muhalefet başarısızdır. Ve iki taraf için de önemli olan yüzde 50 ' dir.
    İktidar diye Bi şey yok rte var.. O öldüğü vakit akp ANAP gibi toz olup gidecek
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3. Bu seçimin en önemli sınavı fatih maçoğlunun tuncelide vereceği sınav.. Ovacıkta uyguladığı tarım politikasını tuncelinin geneline yayıp, yıktığı bürokrasiyi tunceliye taşırsa bu ülke anca böyle Bi modelle silkelenebilir.. İşe makam araçlarını satarak başlamasını bekliyorum
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    İktidar diye Bi şey yok rte var.. O öldüğü vakit akp ANAP gibi toz olup gidecek
    ANAP yine iyi dayandi, RTE yok ertesi gun kimseler kalmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bu seçimin en önemli sınavı fatih maçoğlunun tuncelide vereceği sınav.. Ovacıkta uyguladığı tarım politikasını tuncelinin geneline yayıp, yıktığı bürokrasiyi tunceliye taşırsa bu ülke anca böyle Bi modelle silkelenebilir.. İşe makam araçlarını satarak başlamasını bekliyorum
    Turkiyedemi, mumkun degil bizim ahali gomunist dedimi, başka bir sey demez yere yatirip XXX dahi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    ANAP yine iyi dayandi, RTE yok ertesi gun kimseler kalmaz.
    Gene de büyük konuşmamak lazım. Senden benden çok solcu olur o gün bu tarz siyaset yapanlar..

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Turkiyedemi, mumkun degil bizim ahali gomunist dedimi, başka bir sey demez yere yatirip XXX dahi!
    Türkiyenin artık komünist olmasada tarım ve hayvancılığın üstüne gitcek, devlet bürokrasisinde statükoyu yıkacak sosyalist sürece evrilmesi bu emperyalizm sürecinde çok zor gözüksede ovacıktan yanan kıvılcım tunceliye ordan ülkemizin bereketli topraklarına yayılması arkamızdan gelen neslin tek kurtuluş şansıdır

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Sanıyorum mesajlarım tam olarak okunmadan cevap yazılıyor. Tekrar okuyun . Bunun önemli bir gelişme olduğunu, bakın İYİ, GÜZEL bir şey olduğunu ifade ettim .

Ama yeşil fasülyenin 20 lira olduğu, doların bir yılda yüzde 100 'ü gördüğü, silah fabrikasının yabancı bir ülkeye satıldıgı ve daha sayamayacagim birçok çok şeye rağmen ; bugün seçim olsa tekrar kazanan bir iktidar . Devletin imkanları her zamana kullanılıyordu yeni bir şey degil ki bu bir değişken değil. Sabit tutun bunu. Ama ülkenin yaşadığı ekonomik ve siyasi olumsuzluklar öncekiler gibi değil. Bu bir değişken.

Tüm bunlara rağmen iktidarın oyu azalmamış.

Mesajlarımı sonuna kadar okumuyorsunuz ama ben yine de tekrar edeyim istanbul ankara önemli ,inkar etmiyorum. Ama belediye başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti başkanlığından daha önemli değil.

Ülke şu hale gelişine rağmen muhalefet yüzde 50 alamıyorsa gerisi teferruattır, züğürt tesellisidir. Kanun hükmünde kararnameler istanbul belediyesinden yayınlanmıyor .

Sayfa 844/1000 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •