Sayfa 847/2328 İlkİlk ... 34774779783784584684784884985789794713471847 ... SonSon
Arama sonucu : 18618 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olmak üzere doğalgaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptı.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile TSK Komuta Kademesi, Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.
    MSB Hulusi Akar:"Hiç kimse bizden sınırımızın dibinde yuvalanan terör unsurlarına müsamaha göstermemizi beklemesin. TSK, ülkemizin ve asil milletimizin güvenliği için uygun yer ve zamanda gerekli her türlü tedbiri bugüne kadar almıştır, alacaktır."
    @erefefik

3. Ahmet Aziz Nesin
    @ahmetnesin1
    ·
    23 Ara
    FRANSA Dışişleri Bakanı Colonna Kürdistan topraklarına yapılan saldırıları nedeniyle İran ve Türkiye'ye “gerekirse” yaptırım uygulayabileceklerini söyledi, arkasından Paris'teki Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne silahlı saldırı oldu ve 3 kişi katledildi. İlginç. [
    @erefefik

4. Çağlar Cilara
    @caglarcilara
    ·
    24 Ara
    İstanbul Beykoz’da uzun bir süredir otobüsler vaktinde gelmiyor. Biraz önce babam aradı, bu soğukta 1 buçuk saattir durakta beklediğini söyledi, şimdi gidip ben alıp evine bırakacağım.

Diğer ilçelerde durum ne bilmiyorum ama artık İstanbul’a odaklansanız iyi olmaz mı?
    Ne luzumu var? Türkiye'yi yönetecek bu vatandaş.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ahmet Aziz Nesin
    @ahmetnesin1
    ·
    23 Ara
    FRANSA Dışişleri Bakanı Colonna Kürdistan topraklarına yapılan saldırıları nedeniyle İran ve Türkiye'ye “gerekirse” yaptırım uygulayabileceklerini söyledi, arkasından Paris'teki Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne silahlı saldırı oldu ve 3 kişi katledildi. İlginç.
    Şayet Tsk, Tel Rıfat'a bir operasyon yaparsa, bu da diğerlerinin hemen ardından geleceğinden çok daha ilginç olacak.
    @erefefik

6. Vedat Yenerer
    @VedatYenerer
    ·
    21s
    Gazeteci olarak Sayın Akşener'e soruyorum.
    Yaklaşık 4 ay önce, samimi fotoğraflarınız da olan kişiyle (benim de iyi tanıdığım olan eski İyi partili kişiyle) "KAÇAK SARAY" dediğiniz yerde, kapalı kapılar ardında, ŞOK bir karşılaşma oldu mu?

Cevap bekliyorum..
    @erefefik

7. Murat Ongun
    @Mrt_Ongun
    ·
    35d
    Dünyanın en hızlı haber yalanlama merkezi İletişim Başkanlığı da 72 saattir suskun. Devletin zirvesinin, Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak cezası verileceğini bilerek duruşma öncesi toplantı yaptığı ortaya çıkalı 3 gün oldu. Bu skandala SUSKUNLUK her yerde sürüyor.
    @erefefik

8. Mısır

Süveyş kanalının satılması veya kiralanması için Hükümete yetki vermeye hazırlanıyor.
    @erefefik

Sayfa 847/2328 İlkİlk ... 34774779783784584684784884985789794713471847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •